Neda mi nieco nepisat ku tejto neddelnej prihode... V prvom reda by som chcel Turbimu vzdat hold, zachoval sa naozaj velmi statocne. Ked sme ku nemu s Dankou dorazili uz vytlelefonovaval 112 a tetuske do telefonu vysvetloval ako chlapik lezi, ci je pri vedomi a pod... Nozaj klobuk dolu. Potom to slo aspon z mojho pohladu strasne rychlo: vybalovanie lekarnicky z baglu, hladanie folie a jej rozbalovanie... Ja som potom fical dolu na parkovisko cakat sanitku a navigovat ju na ,,miesto cinu,,. Danka a Turbi ostali pri chlapikovi a pokusali sa snim komunikovat. Medzitym chlapik niekolko-krat stratil vedomie... Asi to pre nich nebolo nic prijemne ale zachovali sa naozaj statocne a profesionalne. Aby toho nebolo dost dorazila este chlapikova manzelka so synom tak smuseli trosku ,,ukludnovat,, aj ich.. Nakoniec vsak sanitka dorazila vcas, chlapika sme pomohli vsetci spolu nalozit a sli sme kazdy svojou cestou... Viete myslim ze nema cenu ,,riesit,, kdo je ako na
biku obleceny... Ked sa raz clovek vysype tak je asi dvolezitejsie ako bunda, to koho stretne a kdo mu pomoze... Taka rescue folia stoji par korum a v
batohu na bike nezaberie ziadne miesto nehovoriac o jej minimlanej hmotnosti... A verte ze dokaze zachranit zivot... A ked sa väcsina z nas dokaze chovat v takychto chvilach rovnako s chladnou hlavou ako Turbi alebo dotycny zahcranari tak sa nam vsetkym bude jazdit trosku ,,lepsie,,