Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cau Mozimy,dnes som na vlastné oči videla lehobikera.A dozvedela som sa,že vo Vrátnej ste mali nejaký pretek. Tak daj niečo, ak si sa zúčastnil,opíš trošku atmosféru.
Zobraziť komentár 06.07.2008 - 21:37:59
00
Bohužial som o tejto akcii nevedel, takže neviem o čo sa tam jednalo. Inak z lútosťou oznamujem, že pre nezáujem o Stretnutie lehobikerov a tiež pre pracovné vyťaženie z konečnou platnosťou ruším túto akciu, zatial bez náhradného termínu.
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 17:17:13
00
alenka, myslím, že to asi nebol origo lehobiker, vo Vrátnej sa totižto pravidelne koná Európsky pohár v cyklistike zdravotne postihnutých športovcov http://www.paraski.sk/index.php?option= ... 8&Itemid=1

ale možno sa mýlim :oops:

inak v ZA registrujem len jedného "nadšenca" na home-made lehobiku - rám z BMX-ky, akási strieška z plachtoviny...oproti AZUB-u ako z praveku, ale snaha sa cení :wink:

mozimy, raz som mal možnosť vypočuť si prezentáciu lehobikov od istého českého dovozcu, ktorý sondoval, aký by bol o tento druh cyklistiky na Slovensku záujem. bolo to asi pred 4mi rokmi...veľa zdaru každopádne
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 19:46:03
00
Možno to bolo ako píšeš. Svojim spôsobom tiež využívajú princíp lehobiku.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 21:15:19
00
Toho maníka, ktorého spomína katko som stretol na dni bez áut v Žiline. Ako si povedal snaha sa cení. Každý, aj ja, sme začínali podobne. Domáca stavba z toho čo dom dal a ako vzor slúžila fotka z časopisu. Najďaľej sa dostal Aleš Zemánek, majiteľ firmy AZUB z Uherského Brodu. Pred niekolkými rokmi tiež postavil prototyp a dnes vyrába v Čechách vlastnú značku lehobikov a na západoeurópskom trhu konkuruje starším a "zavedeným" značkám. Okrem toho exkluzívne v Európe zastupuje austrálskeho výrobcu trojkoliek - Greenspeed.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 21:22:24
00
keyboard_arrow_up