base
Založený: 14. 9. 2006
Zdravím Vás fóristi,
náhodou som zakopol o nitky tohto vlákna, lebo nemám moc času tráviť na nete.
No u nás v Štiavnických vrchoch sú naozaj krásne trate. Momentálne pracujeme spolu s priateľmi z Hodruše a Banskej Štiavnice na tom, aby sme veľkú časť z nich pre Vás zlegalizovali a neskoršie spropagovali na nete a tiež na papieri, na rôznych akciách. Radi by sme Vám ukázali, že okrem maratónskej trate v BS sú aj iné rovnako zaujímavé trasy s krásnymi výhľadmi. Je okolo toho mnoho lobovania na niektorých úradoch a papierovania ešte viac, kým sa vôbec dostaneme k samotnému značeniu v teréne.
Keď boli u nás SLOMBisti pred pár týždňami tak, sme spolu trošku pobikovali a s Persingom sme sa rozprávali o tom, či by bolo možné u nás zorganizovať stretnutie fóristov.
No niečo by sa u nás dalo zrealizovať, len netuším, čo si predstavujete pod tým, čo by mali miestni bikeri pripraviť organizačne. Čo tá organizácia vlastne zahŕňa. Myslim, že s ubytovaním by nemalo byť problém. V Banskej Štiavnici je veľa možností ubytovania. Persing by mohol referovať. Čo sa týka naplánovania tratí, tak s tým by som nemal mať problém, je tu mnoho možností. Možný problém vidím v naplánovaní trasy pre AMENistov, pretože netuším ako je definovaná trať pre takto zameraných bikerov. My sme tu viacmenej všetci maratónisti a jazdíme na HTčkach, no z výnimkou NOISE a ROBIKKA. Tiež by bolo dobré vedieť aká dlhá trasa by mala byť naplánovaná a či je to viacdňová akcia. No a čo sa týka termínu, tak určite by mal byť mimo dátumov, kedy sa konajú maratóny v MTB sérii, ktorú my jazdíme tiež.
Určite sa nesnažím vnucovať lokalitu Banskej Štiavnice, veď aj Tajov je dobrá alternatíva a určite by sme prišli pobikovať, ak to bude mimo nejakého maratónu.
A ďalšia vec je, že netuším v čom spočíva organizácia takejto akcie a nerád by som Vás sklamal ako člen tohto fóra.