Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tak kde?
Varin (pri Ziline) 55% [ 53 ]
Tajov (pri B. Bystrici) 45% [ 44 ]
Celkový počet hlasov : 97
presne tak, nech sa prihlasi(a) dobrovolnik(ci) a je (skoro) jedno kde to bude..
Zobraziť komentár 19.11.2008 - 21:58:40
00
v hlasovani su len tie miesta kde je niekto ochotny to zorganizovat.

Naposledy upravil GaryFisher dňa 20.11.2008 - 17:51:57, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.11.2008 - 15:30:18
00
v hlasovani su len tie miesta kde je nikto ochotny to zorganizovat.

nikto? hadam niekto :wink:
Zobraziť komentár 20.11.2008 - 16:01:23
00
opravene :-P
Zobraziť komentár 20.11.2008 - 17:52:06
00
v hlasovani su len tie miesta kde je niekto ochotny to zorganizovat.

a v tom tajove sa kto hlasi na organizaciu? ty?
Zobraziť komentár 20.11.2008 - 18:36:01
00
ja a polo napriklad
Zobraziť komentár 20.11.2008 - 20:30:14
00
Zdravím Vás fóristi,

náhodou som zakopol o nitky tohto vlákna, lebo nemám moc času tráviť na nete.
No u nás v Štiavnických vrchoch sú naozaj krásne trate. Momentálne pracujeme spolu s priateľmi z Hodruše a Banskej Štiavnice na tom, aby sme veľkú časť z nich pre Vás zlegalizovali a neskoršie spropagovali na nete a tiež na papieri, na rôznych akciách. Radi by sme Vám ukázali, že okrem maratónskej trate v BS sú aj iné rovnako zaujímavé trasy s krásnymi výhľadmi. Je okolo toho mnoho lobovania na niektorých úradoch a papierovania ešte viac, kým sa vôbec dostaneme k samotnému značeniu v teréne.
Keď boli u nás SLOMBisti pred pár týždňami tak, sme spolu trošku pobikovali a s Persingom sme sa rozprávali o tom, či by bolo možné u nás zorganizovať stretnutie fóristov.
No niečo by sa u nás dalo zrealizovať, len netuším, čo si predstavujete pod tým, čo by mali miestni bikeri pripraviť organizačne. Čo tá organizácia vlastne zahŕňa. Myslim, že s ubytovaním by nemalo byť problém. V Banskej Štiavnici je veľa možností ubytovania. Persing by mohol referovať. Čo sa týka naplánovania tratí, tak s tým by som nemal mať problém, je tu mnoho možností. Možný problém vidím v naplánovaní trasy pre AMENistov, pretože netuším ako je definovaná trať pre takto zameraných bikerov. My sme tu viacmenej všetci maratónisti a jazdíme na HTčkach, no z výnimkou NOISE a ROBIKKA. Tiež by bolo dobré vedieť aká dlhá trasa by mala byť naplánovaná a či je to viacdňová akcia. No a čo sa týka termínu, tak určite by mal byť mimo dátumov, kedy sa konajú maratóny v MTB sérii, ktorú my jazdíme tiež.
Určite sa nesnažím vnucovať lokalitu Banskej Štiavnice, veď aj Tajov je dobrá alternatíva a určite by sme prišli pobikovať, ak to bude mimo nejakého maratónu.
A ďalšia vec je, že netuším v čom spočíva organizácia takejto akcie a nerád by som Vás sklamal ako člen tohto fóra.
Zobraziť komentár 24.11.2008 - 23:30:02
00
My si prosime Stiavnicu :wink:
Co sa tyka organizacie - bolo by vhodne odporucit ubytko a nezabudnut na stravu, prip. nejaky pub v okoli.
Naj oriesok bude naplanovatie tras. V jeden den by mohla byt kratsia i dlhsia zaroven. Chcelo by to nielen vytlacit trasy, ale aj ich nejak popisat, aby sa clovek v cudzom prostredi nestratil. Prip. urobit vystupy na GPS. A bolo by ok byt online na telefone ;) Takisto nejaky ten servis bajkov by sa zisiel.
Zatial je to vsetko, co ma napadlo.
Zobraziť komentár 24.11.2008 - 23:41:39
00
V Stiavnickych vrchoch (a hlavne dolinach) ti bude mobil asi na dve veci.....
Signal tam je skor sporadicky.....
Zobraziť komentár 25.11.2008 - 10:51:42
00
No keďže dátum akcie je uvedený máj-jún2009, xem len upozorniť na jeden detail. Spišiaci budú robiť predpokladám jún 2009 opäť Poráč. Takže by bolo vhodné spolu komunikovať, aby z toho neboli dve stretká hneď po sebe, resp. v jednom termíne. Na margo organizácie: Ak to bude ako minulý rok, tak Spišiaci to vedia urobiť na veľmi vysokej úrovni.
Zobraziť komentár 25.11.2008 - 11:03:49
00
Poráč bude v auguste :wink:
Zobraziť komentár 25.11.2008 - 11:14:37
00
nooo a mame tu dalsiu alternativu...ak nieco zorganizujete tak ja osobne sa rad pridem pozriet do stiavnice pokial mi to nic neprekazi
Zobraziť komentár 25.11.2008 - 18:34:44
00
No keďže dátum akcie je uvedený máj-jún2009, xem len upozorniť na jeden detail. Spišiaci budú robiť predpokladám jún 2009 opäť Poráč. Takže by bolo vhodné spolu komunikovať, aby z toho neboli dve stretká hneď po sebe, resp. v jednom termíne. Na margo organizácie: Ak to bude ako minulý rok, tak Spišiaci to vedia urobiť na veľmi vysokej úrovni.
Kedže mame zaujem, aby sa cyklozrazu mohlo zučastnit čím viac bikerov tak, predbezny termin pre cyklozraz Poráč 2009 je 13-16 august 2009.
Zobraziť komentár 26.11.2008 - 11:37:11
00
Kedže mame zaujem, aby sa cyklozrazu mohlo zučastnit čím viac bikerov tak, predbezny termin pre cyklozraz Poráč 2009 je 13-16 august 2009.

tak potom si objednávam bublinkovú vaňu na celý pobyt. Bo budem rozbitý po horalovi. :P
Zobraziť komentár 26.11.2008 - 11:58:41
00
tak potom si objednávam bublinkovú vaňu na celý pobyt. Bo budem rozbitý po horalovi. :P
ty ako darcek dostanes konzervu fazule a bublinkovy kupel si mozes spravit sam :P
Zobraziť komentár 26.11.2008 - 12:26:58
00
keyboard_arrow_up