Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Este raz. Ten datum bol len navrh. Pokojne to moze byt aj v maji. Ja si tolko casu najdem. Neberte to ako bernu mincu.

Okrem toho aku bikovacku cakas? Myslis, ze sa ti 30 ludi bude trepat na Martinky? Ak by to malo byt organizovane v nejakej prijatelnej urovni pre vsetkych tak, aby sa skupina na zaciatku nepotrhala na XY malych skupiniek s hodinovymi rozdielmi nemozes trasu tahat po najtvrdsom terene. Ja si to fakt predstavujem tak, ze by islo najma o stretnutie ludi a popri tom nejaka nie velmi narocna bikovacka (netvrdim ze to musi byt asfalt).

Stretnutie, a potom by kazdy siel na trasu podla svojej chuti, tych tras by mohlo byt viac. BTW, martinky niesu zas tak hrozne...kazdy priemerny XCckar ich da...
Zobraziť komentár 22.12.2007 - 22:02:24
00
Slavo, mrská Ti? Marec? Šak hore ešte bude biele zlo...ak by som tam mal ísť len "posediet" tak to je o ninčen - a podľa mňa tam veľa ľudu nedostaneš zakiaľ to nebude aj s bikovačkou - a tá v Marci v Žiline nehrozí. Jun, Júl, August, September sú moje mesiace..

Konečne rozumna reč... pekne teple mesiace keď Oskar zavčas vstáva a neskoro zaspáva... a neprimrznu ti gule o sedlo....
Zobraziť komentár 22.12.2007 - 22:02:57
00
Jul, august by som povedal ze su tiez nevhodne vzhladom na fakt, ze vtedy je kopu ludi na dovolenkach.
Zobraziť komentár 22.12.2007 - 22:07:16
00
Jul, august by som povedal ze su tiez nevhodne vzhladom na fakt, ze vtedy je kopu ludi na dovolenkach.

Vidis, a niektori pojdeme na dovolenku tam:) Priorities...

Naposledy upravil ShreddyDaddy dňa 22.12.2007 - 23:20:45, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.12.2007 - 22:09:45
00

a aj na brigadach :?
Zobraziť komentár 22.12.2007 - 22:22:02
00
Aspon budes mat prilezitos rozbit tie zarobene korunky.
Zobraziť komentár 22.12.2007 - 22:39:48
00
sa mi zda, ze asi najstabilnejsie pocasie je v maji, tak to by bol asi najrozumnejsi mesiac... ako tu uz niekto pisal, ze cez jul, august su dovolenky, tak to ma recht, to by neprisla polovica ĺudi... alebo co som tu cital, ze niekto ma maturitu, myslim si, ze by ho dva dni vobec nezabili...

ani tu nejde o to, "tak teraz sa vybere cela skupina na Martinske hole a basta", to vobec nie je o tom, ide tu hlavne o to aby sa stretli ludia z mtbikeru a spoznali sa osobne a nie iba cez pisanie clankov na fore... clovek spozna novych ludi, nahodia sa nove kontakty, dobre si zajazdime a vecer sa spravi after party az do rana, myslim si, ze prave o tomto by to malo byt...
Zobraziť komentár 23.12.2007 - 14:17:50
00
Hovoris mi z duse charlie.
Zobraziť komentár 23.12.2007 - 20:01:37
00
ked sa pozriem na kalendar maratonov tak maj vyzera ako velke no-no... :(
Zobraziť komentár 23.12.2007 - 20:50:32
00
ked sa pozriem na kalendar maratonov tak maj vyzera ako velke no-no... :(

:cry: Dobre hovoríš............
Zobraziť komentár 23.12.2007 - 21:59:27
00
10. a 11. 5. je ktorý dôležitý maratón?
Zobraziť komentár 23.12.2007 - 22:19:04
00
tzv zápočtový :D
Zobraziť komentár 23.12.2007 - 22:21:46
00
10. a 11. 5. je ktorý dôležitý maratón?

2y majovy vikend stabilne byva Panda v Topolciankach. Nevravim ze je to extra spica ale predsalen stalica(pre mna s osobitnou prichutou)...
Zobraziť komentár 23.12.2007 - 23:17:37
00
Nikdy sa nenajde termin, ktory by vyhovoval kazdemu. Ak chcem prist, som ochotny vzdat sa niektorych neodkladnych pozitkov, dokonca aj povinnosti. Vsetko je v prioritach. Pisat o tom, prisiel by som, ale..., nema vyznam.
Nech sa vyberie akykolvek termin, urobim vsetko pre to, aby som prisiel.
Zobraziť komentár 24.12.2007 - 06:21:12
00
chlapci a chlapice, ale vravelo sa o zahájení sezóny... tie júny atď. to už je fakt trošken mimo... a od apríla sa už maratónuje, teda sezóna beží... vezmime to asi tak, že hľadáme flek s dobrou dopravnou dostupnosťou, kde sa už v apríli dá pojazdiť... také poznám napr. M. Karpaty, Pov. Inovec (lebo odtiaľ som), plus navyše viem, že klimatický predel deliaci Slovensko na "sever" a "juh" sa Považím tiahne asi tak cez Pov. Bystricu... keď sa tu "už dá", nad ním je ešte kosa... viem že okolo BB je ten predel asi tak na úrovni Zvolena... pokiaľ nájdete pohorie na karbonátoch alebo vulkanitoch na J od tohoto predelu s nadm. výškou do 1000 kde sa dá dobre dostať tak sme vyhrali...
enem je blbý že celý juh je dosť výrazne idiotsky dopravne obslúžený, nebyť toho, hneď vám vymyslím zo 5 miest...
všeobecnou dostupnosťou ale naozaj ťažko prečuráme okolie ZA...
Zobraziť komentár 24.12.2007 - 07:22:36
00
keyboard_arrow_up