Kategórie
Bike-techDost sa bojim tej lesnatej casti ktora je medzi Lubochnou a Ploskou ci tam na mna nevyskoci nejaky maco, tak preto cim viac nas bude tym lepsie. Planujem to na mesiac august mozno jul. Najlepsie bude ked ten biker bude z Prievidze alebo okolia Martina.
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj -42% Mavic Allroad Elite tretry, real teal/majolica blue/sulphur
91,99 €
-42%
MOC 169 €
zo žltej z Blatného na Smrekovicu som išiel len kúsok v strede, bola dosť zapadaná
zelený traverz Tanečnice a žltý Rakytova úplne suchý a čistý
červená zo Štefan. sedla na Štefanovú husto zapadaná väčšinou tenšími haluzami, vychodené desiatky metrov obchádzok, ale aj tak nezjazdné, ďalej k M.Lyscu dosť lepšie
veľmi potešila čerstvo prerezaná modrá do sedla Žlebiny
krátky singel na modrej z Mažiarok do Sklabinskej fajn
zbytok nudné zvážnice, úplne sucho
https://mapy.dennikn.sk/?hpid=yutF5
dik za pomoc
zelená je veľmi pekný trail, prakticky celá zjazdná, ale minulé roky na nej bolo popadaných dosť aj hrubých bukov, pešisti majú obchádzky, alebo niečo prelezú, nebolo to ideálne zjazdné
po tejto zime v bukových lesoch pribudlo veľa popadaných haluzí, väčšinou malé ľahké kusy, ale na iných, aj frekventovanejších chodníkoch som si všimol, že nikto nič neodhodí, radšej vyšlapú obchádzky, tak je možné, že to bude úplne zlé
Jazdievam ich na graveli, lebo Remedičko tam nemá význam ťahať. Kupoval som ho v podstate kvôli nim
po dlhom case som tam bol minuly rok a popravde som bol zhrozeny - pred par rokmi som sa tam v klude poprechadzal - vtedy nebolo este nic elektricke, teraz som odtial doslova usiel
to iste z Hiadelskeho do Korytnice - stretol som 2 mnohopocetne skupiny ludi na e-bikoch - ziadneho bbezneho cyklistu - len aby nam nezacali vytychto miestach mazat koli tomu c-ka z mapy.
NP boli kedysi bez obmedzeni - obbmedzenia prisli neskor koli narastu turizmu a ochne prirody. teraz je narast bikov enormny vdaka elektrifikacii - tak aby znova nezacali ochranovat viac ako doteraz.