Chystám sa niektorý víkend v júli na horáku z BA domov (MY) cez Malé Karpaty - neviete niekto poradiť nejakú odskúšanú trasu? Nech nemusím sama potom veľmi experimentovať... Počula som, že na istom úseku sú skaly, ktoré sa dajú prekonať len s bicyklom na pleci, aj to horko - ťažko... Prípadne sa môže niekto pridať, ak má chuť!
Chystám sa niektorý víkend v júli na horáku z BA domov (MY) cez Malé Karpaty - neviete niekto poradiť nejakú odskúšanú trasu? Nech nemusím sama potom veľmi experimentovať... Počula som, že na istom úseku sú skaly, ktoré sa dajú prekonať len s bicyklom na pleci, aj to horko - ťažko... Prípadne sa môže niekto pridať, ak má chuť!
Minuly vikend som na stranke zfinalizoval hrebenovku MK. http://gps.awardspace.info/
Ba-BpB trasa c. 54
BpB-My trasa c. 25
veríš či nie, už dva týždne skúsim nahovoriť kamarátov, nech prijdú na túru do MK (okruh s najsever. bodom Slnečné jazerá nedaleko od Pez. Baby)... že by až do Myjavy?!...možno tretí víkend odo dnes, tj. 21-22
bo 7-15 máme Aikido sústredenie vo Chvojnici pri Prievidze. Aj tá druhá Chvojnica leží v krásnom prostredí
PS: ako sa dá pricapiť obrázok, avatar k profilu ????
No, ja by som siel a mozno by som nahovoril aj zopar kamosov. Minuly rok som siel do Solosnice a trvalo mi to asi 5 hod. A ten kamenity svah je teda sila, pootlkal som si cely bicykel a to som ho niesol na ramene.
Ahoj, Malý princ,
tak to by sme mohli potom podniknúť túto trasu, ak sa chceš pridať. Ja ešte neviem, či by som mohla presne toho 21. júla, ale inak som v BA, takže pokojne aj inokedy, ak by to bola napríklad aj jednodňovka s návratom do BA.
Myjava na otocku a za jeden den, no na to by som si asi netrufol. Takto na otocku mozno cast tej trasy po Solosnicu - taka slaba polovica. Alebo toho 21. a domov na druhy den.
AHOJTE,
nuž retur" BA-MY vidím aj ja na dva dni... aby som si to aj užil... nehovoriac o slnečnom údolí, kde je jazierko. Pre oddych.
Pozrite si web. Vraj sa tam dá kúpať. http://reviry.choma.sk/index.php?id=141 ... pis&ucel=1
Som rád, že sa táto akcia rozbieha, ja som skôr pre túry ako súťaže
DÍK za radu, som to nejak prehliadol roztržitosť ako vždy
By the way, mohol by si sa aj ty k nám pridať, ak s tým ostatní súhlasia. Síce tvoj vek je už pokročilý ale snád vypomôžeš si s nejakou relativitou
žial, doterajšie kamaráti nie sú v takýchto bikovačkách interesovaní
Tak sa teším na vás...
Zohrali aj zohriali, OK. ALe bol by som rád keby sa ešte pár ludi pripojilo. Ale ked nie, rád idem aj s tebou. Ako často jazdíš (na biku ) ??? ja som ten víkendový typ, vtedy ale intenzívne
Ja som tiež skôr víkendový typ - cez týždeň nie je totiž čas robiť dlhšie trasy, to len zvyknem na chvíľu niekam vybehnúť. A inak do bicyklov nie som fanatik, mám totiž aj iné záujmy, ktoré sú pre mňa rovnako dôležité
Ten fešák vedľa mňa sa volá Candy Man, valach, veľmi inteligentný koník, v tom čase mal už okolo 20 rokov, čo je na koňa už pokročilejší vek... Ale kráčal ako blesk.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Minuly vikend som na stranke zfinalizoval hrebenovku MK.
http://gps.awardspace.info/
Ba-BpB trasa c. 54
BpB-My trasa c. 25
Potom sa nezabudni pochvalit, ako si dopadla.
veríš či nie, už dva týždne skúsim nahovoriť kamarátov, nech prijdú na túru do MK (okruh s najsever. bodom Slnečné jazerá nedaleko od Pez. Baby)... že by až do Myjavy?!...možno tretí víkend odo dnes, tj. 21-22
bo 7-15 máme Aikido sústredenie vo Chvojnici pri Prievidze. Aj tá druhá Chvojnica leží v krásnom prostredí
PS: ako sa dá pricapiť obrázok, avatar k profilu ????
hore mas FAQ, Hladat,..., Nastavenia -> a dole najdes "nastavenia postaviciek"
tak to by sme mohli potom podniknúť túto trasu, ak sa chceš pridať. Ja ešte neviem, či by som mohla presne toho 21. júla, ale inak som v BA, takže pokojne aj inokedy, ak by to bola napríklad aj jednodňovka s návratom do BA.
nuž retur" BA-MY vidím aj ja na dva dni...
Pozrite si web. Vraj sa tam dá kúpať.
http://reviry.choma.sk/index.php?id=141 ... pis&ucel=1
Som rád, že sa táto akcia rozbieha, ja som skôr pre túry ako súťaže
DÍK za radu, som to nejak prehliadol
By the way, mohol by si sa aj ty k nám pridať, ak s tým ostatní súhlasia. Síce tvoj vek je už pokročilý
žial, doterajšie kamaráti nie sú v takýchto bikovačkách interesovaní
Tak sa teším na vás...
Ja som tiež skôr víkendový typ - cez týždeň nie je totiž čas robiť dlhšie trasy, to len zvyknem na chvíľu niekam vybehnúť. A inak do bicyklov nie som fanatik, mám totiž aj iné záujmy, ktoré sú pre mňa rovnako dôležité
PS: kone sa mi velmi páčia, chcel by som si niekedy vyskúšať jazdu