Prave som sa pristahoval do BA a nepoznam tu ziadneho bajkera ani neviem kde sa tu da pobajkovat. Je tu niekto, kto by mi s tym vedel pomoct ? Ak by vam to nevadilo, rad sa pridam pri akejkolvej cykloture
Vascinou jazdim les, cestu len obcas ... s kondickou som na tom asi tak, ze poslednych par bajkovaciek som si sam daval 60 - 100km v terene a celkom sa dalo. Ale niesom ziadny super bajker .... mozno raz
Moj bajk: http://www.merida.sk/prodej/matts-pro-d-1
mar_tin: ani ja nestíham časovo .... a díky za chrta. Už len ty si stých čo majú na sebe tuk
vevero: zajtra 4.9. idem pobehať na XC trať na Dlhých dieloch. Len lahko takže ak sa ešte niekto chce pridať tak odchod od Lafrankony 17:15hod.
mar_tin: rad sa pridam aj na tie pohodovky, pretoze tu fakt nic nepoznam
roman: siel by som zajtra s tebou, len mi trosku blizsie popis odkial je ten odchod
Byvam v Karlovej Vsi na Karloveskej, takze odtial. Blavu zatial nepoznam, ale casom spoznam tak budem vediet prist tam kam bude treba.
Btw:Ja som rodak z Bratislavy uz niekolka generacia,ale "blavu" teda fakt nepoznam.
Len tak mimochodom ked si sa sem pristahoval tak sa nauc nazov mesta ktore obyvas.
Byvam v Karlovej Vsi na Karloveskej, takze odtial. Blavu zatial nepoznam, ale casom spoznam tak budem vediet prist tam kam bude treba.
nazdar som Igor a som z karlovky byvam na Tilgnerovej to hned vedla karloveskej takze mozme dat spolu nieco do kopy poukazujem ti okolie.bajkujem aj cez tyzden pod vecer tak ako sa da niake 20-30 ky prsote na co je chut a vacsina chodim sam alebo mam kamosa.mozme spravit karlova klub
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj bajk: http://www.merida.sk/prodej/matts-pro-d-1
mar_tin: vyskúšaj potom budem pokračovať ja
fuha... dalsi chrt...
vevero: zajtra 4.9. idem pobehať na XC trať na Dlhých dieloch. Len lahko takže ak sa ešte niekto chce pridať tak odchod od Lafrankony 17:15hod.
roman: siel by som zajtra s tebou, len mi trosku blizsie popis odkial je ten odchod
Btw:Ja som rodak z Bratislavy uz niekolka generacia,ale "blavu" teda fakt nepoznam.
Len tak mimochodom ked si sa sem pristahoval tak sa nauc nazov mesta ktore obyvas.
btw.poslem ti to postou dost dobre to slape...
Ale nepoznam ani Blavu, teda ten potok niekde pri Trnave.
tusim to tecie cez Malzenice alebo niekde na okoli
a "prešporok" moze byt?
kde už pomaly niet ozajtneho Blaváka
okrem vyššie sa zbytočne znervozňujuceho
nazdar som Igor a som z karlovky byvam na Tilgnerovej to hned vedla karloveskej takze mozme dat spolu nieco do kopy poukazujem ti okolie.bajkujem aj cez tyzden pod vecer tak ako sa da niake 20-30 ky prsote na co je chut a vacsina chodim sam alebo mam kamosa.mozme spravit karlova klub