Cafte chlapi a samozrejme aj holky...planujem nejaky najblizsi weekend strihnut si na biku Nitriansku magistralu cez pohoria Tribec a Vtacnik a hladam podobnych sialencov...celodenny vyletik s batozkami na chrbte a snad aj dobrou naladou...kto by sa pridal???...odchod z NR rano okolo 7:00 smer Zobor-Tribec-Zlatno-Velke Pole-Rubany Vrch-Vtacnik-Velky Gric-PD...cize nieco do 100km s celkom dobrym prevysenim avsak nadhernou prirodou!!! tak co vy nato?
Chlapi, uz ste to absolvovali? Tento napad aj mne uz dlho vrta v hlave, avsak opacnym smerom, od V. Gricu. Uz dlhsiu dobu sa snazim dostat informaciu o tom ci je ten hreben od V.Gricu cez B. Kamen a Vtacnik ako tak zjazdny.
no ja som to chcel prejst ale pred tym som bol urobit mensiu obhliadku v pohori Vtacnik...a ai to bude nemozne...iba cez usek Tatra-Sucha hora som sa pomedzi popadane stromy prebijal hodinu a pol ((...a kto to pozna, vie ze je to kusocek
Caves, ja som to este asi tak pred rokom siel a vtedy sa dalo. Ten lesik tam okolo Suchej hory nieje moc dlhy a ked prejdes ten urcite zvladnes aj ten zvysok. Na Vtacnik mam pocit ze je to pomerne narocne stale naberas vysku po zle vyslapanom chodniku ale z Vtacnika to uz ide ako nic. Staly zjazd mierne stupania ak das prijatelny termin som ochotny prejst s tebou usek od tusim Rovne pole sa vola ta dedinka a celym Vtacnikom. Som totiz taky sialenec ako ty a popadane stromy ma len tak neodradia a tak isto ani pripadny dazd, takze skus cosi vymysliet nejaky termin pripadne inu akcosku a mozme dat riadny podnik, trufam si prejst tak do 150 km potom je to uz boj. Ja sa idem pokusit niekedy v auguste o hlavny hreben Velkej Fatry, start a ciel Prievidza tak dufam ze sa mi to podari.
ja neviem, tu v BA sneh nie je, ale u vas asi bude, mam moznost cely den byt na biku, tak troska vymyslam
vymyslam a asi aj dovymyslam, predpoved na vik: snezenie snezenie snezenie ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prajem skvely bajkozazitok...
http://www.matheos.sk/Galeria/Vyjazdy/Z ... index.html
http://www.matheos.sk/Galeria/Vyjazdy/T ... index.html
http://www.matheos.sk/Galeria/Vyjazdy/V ... index.html
Buduci rok si urcite zopakujem Vtacnik a bol by som rad keby sa niekto pridal.
spravil som si malu galeriu, ale budem pridavat
vymyslam a asi aj dovymyslam, predpoved na vik: snezenie snezenie snezenie ...