Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to s tym hovnom sa aj mne v lete stalo, ked som bol s Ltom tam niekde u vas. Lezalo presne v strede trailu.
Asi vam tam vycina hovnoman. Som zvedavy, ci raz pride nasrat aj na nase juhokarpatske traily :P
Zobraziť komentár 25.09.2016 - 00:20:59
00
ok, dam ti vediet cez tyzden co a ako utorok-streda ,...ked mi do toho nic neskoci
Zobraziť komentár 25.09.2016 - 00:21:21
00
arrow_leftbobris napísal:
Jazdim tam roky kurnik a tu batoricku som este netrafil.

O nic si neprisiel. Ale kusok po hrebeni je fajn,ale potom sa vratit a pekne po singli.
arrow_leftHosť napísal:
V BA si maj ako chceš. Vo Fatrách chcem aspoň 2 metre. Minulá sezóna bola o hovne a málo som lyžoval :D

No, dobre .. tak sa dako dohodneme .. Mincol 2-3 metre, Klak a okolie bez snehu, resp. s popraskom :) .. ale sa mi tak mari, ze pred 2 rokmi chodili Zilncania lyzovat do MK :lol:
Zobraziť komentár 26.09.2016 - 20:44:29
00
Ahojte, v nedelu som si pri zjazde z Velkeho Lopenika po zelenej TZT smer Brezova (hranica so SVK) vsimol, ze sa v lese intenzivna chysta nova asfaltka - resp. prerabaju zvaznicu zo smeru od Brezove. Zatial ju rozsirili do sirky (az prehnane podla mna), polozili zakladove folie, vysypali kamennou drtou a uvalcovali. Popravde moc nerozumiem tomu preco na tento vrch treba dalsiu asfaltku ale... (a to ak nemam ako teraz zlomeny cestak tak sa po opustenych lesnych asfaltkach vyvazam velmi rad no mam pocit, ze na Lopeniku z tejto strany ich je viac nez dost). Moj dojem je skor negativ nakolko sa obavam, ze tam bude samozrejme chodit este viac ludi s motorom ako vlastnou parou..
Zobraziť komentár 27.09.2016 - 15:17:43
00
to tu zvaznicu ktora pretina zelenu tzt v spodnej tretrine ?
Zobraziť komentár 27.09.2016 - 15:25:33
00
asi niekde treba stopit eurofondueee :)
Zobraziť komentár 27.09.2016 - 15:27:51
00
@Bade Ano, to bude presne ono. Doma pozriem do logu z GPS kde som si spravil aj znacku a zavesim lokaciu.
Zobraziť komentár 27.09.2016 - 15:33:37
00
Hej tiez som isiel tadial pred dvoma tyzdnami ale sak az tak mi to nevadi kedze zelenu nijak nenici. To potiahnu ten asfalt uplne hore? To pochybujem
Zobraziť komentár 27.09.2016 - 17:25:02
00
keby radšej na javorinu obnovili ten asfalt... tam nie je žiadny z tej moravskej strany a je tam aj tak x možností ako to obísť, takže by to mohol byť kompromis pre všetkých a ideálne keby tam ostal zákaz pre autá :)
Zobraziť komentár 27.09.2016 - 18:43:45
02
Tak som sa konecne dostal k nahodeniu presnej lokacie. Nabuduce to pojdem asi preskumat odkial zacali s novym zakladom a kam to vlastne az tahaju. Zaciatok bude asi klasika rozbita asfaltka spred Brezovej ako sa ide od SVK hranice ale neviem ci aj ten rozbity zaciatok spravia / spravili. Potom je tam dalej pod Lopenik fajna nova asfaltka ale tato nova / opravovana asfaltka netusim kde konci. Sa mozme tesit na riadnu tazbu zasa ked sa im oplati kvoli tomu robit takuto cestu :[
Znacka "1" ukazuje kde som cestou po zelenej TZT pretinal novu asfaltku.

Prílohy:

bing.jpg
bing.jpg 46.41 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Google Maps sattelite.jpg
Google Maps sattelite.jpg 127.74 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Google Maps terrain.jpg
Google Maps terrain.jpg 91.38 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

OpenStreetMap.jpg
OpenStreetMap.jpg 64.57 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 28.09.2016 - 15:14:19
00
bol som to očíhnuť, zdá sa, že momentálne robia len niečo cez kilometer dlhý úsek zo starej asfaltky v doline po hranicu. predpokladám, že neskôr natiahnú nový koberec až od hlavnej cesty
mapa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=bTasB
foto: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/2161930
Zobraziť komentár 28.09.2016 - 23:26:02
00
chlapci tadeto by sa dalo dostat na salasky?
diky

Prílohy:

salas.png
salas.png 601.18 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 30.09.2016 - 12:53:09
00
large: ta prva cast k Skalke je ok, ale potom treba obist doprava na zltu, vlavo narazis na plot. Ta dalsia odbocka zo zltej naucnej hore nie je dobra cesta, siel som to minuly rok (alebo predminuly?) smerom dole, dalo sa ale, miestami konare a pod. Najlepsie je ist po tej zvaznici co sa vinie popod a na jednom mieste potom zabocit smerom hore. Ta je dobra.
Zobraziť komentár 30.09.2016 - 13:12:48
00
large Skus pozriet tuto ako som siel - ta je v pohode zjazdna - jazdim ju pravidelne. Keby Ti tu aktivitu nezobrazovalo alebo nebolo jasne daj vediet a vystrihnem samotny usek toho logu.
Zobraziť komentár 30.09.2016 - 13:18:29
00
lto hej tu poznam len to je dost zdlhave chcel som to skratit
stravu nemam orvaq takze nejde
Zobraziť komentár 30.09.2016 - 13:19:23
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up