Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mne ide cisto o tie single. nemyslim tie cesty naokolo :)
ja by som to chcel ist takto. ale ak som pochopil spravne tak ta cesta uplne vpravo aby si sa dostal na zltu je tlacenie?
A ta trasa okolo Bakalara teda nie je ten singel Fiska co tu chalani pisu?
http://www.cykloserver.cz/f/064a172392/

Vrchna sipka je Krvavy Rodriguez. Spodna vlavo je Ficko (slapatelne aj smerom hore, singel). Sipka vpravo dolu su variacie Trnky Brnky - singel. IMHO lepsie na zjazd ako vyslap, ale proti chuti..
Zobraziť komentár 06.03.2015 - 20:35:02
00
takze uz je aj krvavy? :lol: :rock:
Zobraziť komentár 06.03.2015 - 20:49:02
00
Uz asi ano :D .. ale teda Ficko neviem kde je, lebo henta trasa na Bakalar je cista zvaznica. Tak ci je niekde popri, to som si nevsimol.
Zobraziť komentár 06.03.2015 - 20:50:23
00
Vrchna sipka je Krvavy Rodriguez. Spodna vlavo je Ficko (slapatelne aj smerom hore, singel). Sipka vpravo dolu su variacie Trnky Brnky - singel. IMHO lepsie na zjazd ako vyslap, ale proti chuti..

Samozrejme, ze mi ide o zjazd singlov a nie vyslap. :) Tymi sipkami som chcel naznacit ich smer zjazdu.. Teraz neviem ci ich mam teda dobre alebo nie :D
Zobraziť komentár 06.03.2015 - 21:09:29
00
Sipky su spravne v smere zjazdu.
Ad. Rodriguez - ja si ho takto pamatam x rokov dozadu ked ho tu sokolici mastili na prvych MTB ale mozno to bol iba docasny pridavok. Neviem, ale je to asi docela jedno - proste pre niekoho nech to je aj Anca z pomaranca.
Co sa tyka Ficka - mozno som to domotal ale nad dedinou je to dvojstopa tusim ale stredna cast je myslim singel. Isto to nie je zvaznico-dialnica ako zlta naucna z Visnoveho smer Kamenna / Hole vrchy / NMnV. Ci?
Zobraziť komentár 06.03.2015 - 21:20:05
01
Ta prva cast az pod Bakalar je teraz zalistovana zvaznica, potom poza Bakalar dole do Cachtic je tiez zvaznica, ale uz skor taka uzsia, dole sa potom mierne rozsiri. Ale smerom na Visnove je na mape lesnych ciest nejaky chodnik, tam som nebol, ktovie ci tam nieco nie je.
Zobraziť komentár 06.03.2015 - 21:25:44
00
Preskumana alternativa zltej z Hrachovista .. tolko blata som davno nevidel :D ... kusok po starom polovnicom singlaci, parada, zalistovany ale v pohode. Zjazdik na Maly Plesivec (pekny) preskumany aj stara modra, ano, presne ako je na NLC mape, ide polovnicky chodnik doprava, ale vyzkum som nerobil. Poskakane sutraky pred hradom, preskumana nova spojka z Rodrigueza na konci (novo odhrnute na starom chodniku) - nedoporucujem, zbytocne kratke, 2x 180 tocka (to neovladam) a konci pre zdatnych mohutnym korenovym skokom. Jedine s pristavenou sanitkou. Dalej preskumane Salasky, ta modra je zaujimava smerom dole, samozrejme ako som sa naucil od lepsich, sli sme hore :lol:. Hreben Salasiek asi nikdy bajkersku nohu nevidel,tak uz ano :lol:. Kdesi v okoli je schovana Cachticka jaskyna, je to tam samy krasovy zavrt .. jeden taky komin do podzemia sme nahodou nasli. Trnky Brnky konecne spravna vetva, velmi pekne. Obchadzka vojenskeho objektu tiez v pohode. Singlac z Plesivca dobra duse poprerezavala konare, takze teraz je to celkom pohodicka, aj ked asi 3x treba preniest bajk, ale uz nie lesom a nie 6x.

edit: pridany gpx. Koniec trnky-brnky cca doklikany, neviem preco mi urezava posledne body.

Prílohy:

cachtice-150307.gpx [40.51 KiB] Zobraziť na mape

Naposledy upravil lto dňa 07.03.2015 - 18:00:54, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 07.03.2015 - 17:49:53
03
Hreben Salasiek asi nikdy bajkersku nohu nevidel,tak uz ano :lol:.

Ale videl,neboj nic :-)
Zobraziť komentár 07.03.2015 - 17:53:56
00
No, kazdopadne jazdit sa tam neda :)
Zobraziť komentár 07.03.2015 - 18:01:39
00
Bol som tam este minuly rok s tipkom,neviem vobec kade,teraz by som tam urcite netrafil,ale vyslapali sme hore aj zjazdili dole.Jak myslime to iste miesto,kde je aj ta kniha navstev..?
Zobraziť komentár 07.03.2015 - 18:04:00
00
Hreben Salasiek je hreben .. nie vrcholova kniha. To znamena , ze ides po linii hrebena .. ale nie tam, ale pod vykryvacom. Samozrejme, k vrcholovej knihe ide chodnik , znaceny, ten je jazditelny. Tam nie je nic, len hromady a hromady sutrakov a muflonov. Pripominalo mi to jeden kopec v Slanskych vrchoch :lol:

edit: viz mapka .. cervena je linia hrebena, modra je kade sme sli. Vrcholova kniha je tiez vidno, kde cca je :lol:

prva cast hrebena z trasy je jazditelna, je tam stara zvaznica, potom zacne padat dole, ale je zakonarovana, tak sme sli znovu hore a tam to jazditelne nie je, ani neexistuje ziadna cesta (ako tvrdi mapa NLC), tak sme zbehli dole zase. Kazdopadne, je tam velmi pekne.

Prílohy:

salasky.PNG
salasky.PNG 126.61 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 07.03.2015 - 18:06:26
00
legenda vravi ze isty Palo TT a menej isty Quidoo PK na Salaskach hladali minuly rok single :-)
Zobraziť komentár 07.03.2015 - 18:13:51
01
ja som dnes isiel Rodrigueza... som bol prekvapeny v akom je dobrom a jazditelnom stave :)
Zobraziť komentár 07.03.2015 - 18:41:57
00
Dnes .. neplanovane Panska Javorina :tmi: .. je tam este co-to snehu :) Naspat cez Bezovec a Tematin. Za Bezovcom haldy blata, popod Bezovec sneh. Zadrbany som bol na 3 vyjazdy dopredu :lol: Okolo Tematina uz nie blato, ale ani uplne sucho, podobne Ihelnik, okrem siskovych/sutrovych casti. Palo mi potvrdil zaver Ihelniku, ze sa ma jazdit inak a sice po hlave dole po strkopiesku :lol:. Tak nabuduce :)

Prílohy:

horka~.gpx [42.18 KiB] Zobraziť na mape

Naposledy upravil lto dňa 08.03.2015 - 18:58:08, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.03.2015 - 18:41:09
00
yes, dobre ze som nesiel este... od piatka mam seriu spravnych bajkerskzch rozhodnuti :-)
Zobraziť komentár 08.03.2015 - 18:56:54
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up