Preskumana alternativa zltej z Hrachovista .. tolko blata som davno nevidel

... kusok po starom polovnicom singlaci, parada, zalistovany ale v pohode. Zjazdik na Maly Plesivec (pekny) preskumany aj stara modra, ano, presne ako je na NLC mape, ide polovnicky chodnik doprava, ale vyzkum som nerobil. Poskakane sutraky pred hradom, preskumana nova spojka z Rodrigueza na konci (novo odhrnute na starom chodniku) - nedoporucujem, zbytocne kratke, 2x 180 tocka (to neovladam) a konci pre zdatnych mohutnym korenovym skokom. Jedine s pristavenou sanitkou. Dalej preskumane Salasky, ta modra je zaujimava smerom dole, samozrejme ako som sa naucil od lepsich, sli sme hore

. Hreben Salasiek asi nikdy bajkersku nohu nevidel,tak uz ano

. Kdesi v okoli je schovana Cachticka jaskyna, je to tam samy krasovy zavrt .. jeden taky komin do podzemia sme nahodou nasli. Trnky Brnky konecne spravna vetva, velmi pekne. Obchadzka vojenskeho objektu tiez v pohode. Singlac z Plesivca dobra
duse poprerezavala konare, takze teraz je to celkom pohodicka, aj ked asi 3x treba preniest bajk, ale uz nie lesom a nie 6x.
edit: pridany gpx. Koniec trnky-brnky cca doklikany, neviem preco mi urezava posledne body.