Tak to rovno môže ísť cez Bumbálku a okolo Masaryčky, ale bude to ešte väčšia nuda ako cez ten škaredý Potok
Ale hlavne ide o to, či je Kmínek cieľ cesty, alebo stadiaľ niečo plánuje... A keď sa vie nejako dostať na Makov, bude sa vedieť dostať aj do Turzovky a odtiaľ by mal aspoň poriadny zážitok než cez ten Potok práve. Som tadiaľ išiel 2x v opačnom smere teda, ale povedal som si že už nikdy viac. Nič zaujímavé tam nie je.
ty vole... si nechcem ani predstavis ako by to dopadlo.. ci uz pre bikera, turistu, dieta... to fakt normalneho cloveka ani len nenapadne. Rovno ruky dolamat a zakopat po krk do zeme... na takeho cloveka ani cent zo statneho rozpoctu neminut...
Ahojte. Piatok a v sobotu budem v Čadci a rozmýšlam, že zoberiem aj horský bajk. Viete mi poradiť nejaký zaujímavý okruh v okolí tak cca do 1000m nastúpaných a s minimom asfaltu čo by som vedel obehnúť od rána do obeda? Alebo ak v tom čase niekto plánujete podobný výjazd tak sa rád pridám . Vyrážam z Čadečky- Sedliakovci. Ďakujem za rady.
nikto sa neozval tak nakoniec som dal iba Javorské. Bol som tam pred cca 5 rokmi pešo zo Skalitého tak dnes na biku. Na červenej TZT bolo treba miestami tlačiť. Čakal som na kysuciach viac blata takže príjemne ma prekvapili suché cesty
tomasizi: V okolí Podzávozu si si zvolil asi najlepšiu možnú trasu, tak ani nebolo treba radiť Inak odporúčam ešte hrebeň Javorníkov od Husárika po Jakubovský vrch. Či už cez, alebo popod Chotárny kopec.
Ja som dal vcera s kamosom Podzavoz-Milosova-Medvedia skala-tri chaty na hrebeni-hrcava-crchla-podzavoz. Trosku viacej asfaltu na mopj vkus, ale pekne pojazdenicko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale hlavne ide o to, či je Kmínek cieľ cesty, alebo stadiaľ niečo plánuje... A keď sa vie nejako dostať na Makov, bude sa vedieť dostať aj do Turzovky a odtiaľ by mal aspoň poriadny zážitok než cez ten Potok práve. Som tadiaľ išiel 2x v opačnom smere teda, ale povedal som si že už nikdy viac. Nič zaujímavé tam nie je.
potom nazad do makova a uz hocijako domov ...
no prinajhorsom potlacim a poreferujem
Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/08innhgNzZ
viac fotiek a trasa navrchu albumu: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5589211
https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5596417