Dovolím si pripomenúť jeden môj nápad z jesene, teraz keď už to začína byť aktuálne
(viz. citát dole). Viem si predstaviť takto stráviť jeden víkendový deň od jari do jesene. S tým, že je jasné že sú tu ľudia čo preferujú viac terén (Othelot) a ľudia čo preferujú viac asfalt a kvalitné lesné cesty (ja) takže možno to nejak na striedačku kombinovať, prípadne sa dohodnúť že napr. v sobotu sa jazdí asfalt, v nedeľu terén, alebo jeden týždeň asfalt, druhý týždeň terén. Viete asi ako to myslím.
A pozerám že už nás tu v téme diskutuje celkom dosť na to, aby to bolo realizovateľné.
Trochu komplikácia môže byť určenie miesta stretávky, skôr si viem predstaviť, že to nebude pevne celý rok to isté miesto, ale bolo by to vždy miesto na trati. Napríklad ak by sa išlo do Novej Bystrice, tak stretávka je v Čadci, ak sa pôjde na Biely Kríž, tak zas na Rakovej, alebo v Turzovke.
Ide mi hlavne o tú pravidelnosť, že by sa to konalo vždy v konkrétny deň v týždni a tak si je možné lepšie zorganizovať kalendár. Čo vy na to?
Citát z jesene:
Musíme to jazdenie začať plánovať už pekne od jari. Určiť si napríklad jeden deň v týždni, kedy sa pravidelne budeme stretávať niekde v CA a spoločne vyrážať na cesty. Tak ako to majú napr. v
Cyklistickom Klube Kysuce(
https://www.facebook.com/CyklistickyKlubKysuce?fref=ts).
Sa tam stretávajú každú nedeľu okolo 10:00 pred Družbou a chodia na spoločné výjazdy. Oni teda hlavne na cesťákoch, ale občas idú aj MTB a vtedy jazdia Polom a pod. destinácie.
Potom sa dajú už vymýšľať aj dvojdňové výjazdy s ubytovaním. Mám toľko miest, kde by som išiel, ale samému sa mi nechce. Pustevny v Beskydoch, Kohútka v Javorníkoch, Lysá hora, Orava a pod.