Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ok to je super že to tu začína žiť

Zajtra o 11:00 hce ist niekto niekam ?

Ja idem asi husarik zakopcie a uvidi sa
Zobraziť komentár 25.02.2014 - 15:41:03
00
Môžem už o 12.00 z Bukova.
Zobraziť komentár 26.02.2014 - 08:28:36
00
zdravim vas, kedze uz ani nemam s kym jazdit by som sa tu pridal ku vam :D
Zobraziť komentár 27.02.2014 - 11:53:50
00
nechce sa niekomu na Bily kriz (ČR)?
Zobraziť komentár 27.02.2014 - 11:58:58
00
S tým pridaním sa k nám si asi moc nepomôžeš,lebo aktivita je tu biedna.Ja jazdím hlavne s manželkou.Nejaké výjazdy neponúkam,lebo s mojím vekom už nemôžem vystrkovať rožky,nechcem niekoho brzdiť.Ten Bílý Kříž tiež plánujem.Treba osloviť Petra Kriščáka z Klokočova,či by nás tam nepovodil,keby sa dalo cez víkend.
Zobraziť komentár 27.02.2014 - 14:07:42
00
Ahojte. Akurat to tu citam a ide ma porazit(moja chyba ze som si to neprecital skor). V nedelu som bol nachystany ze sa pojdem prevetrat(zhoda okolnostiBiely Kriz), ale po presviedcani manzelky som nesiel a namiesto toho som "zahajil" grilovaciu sezonu.
Tak ak by bol este zaujem mozme daco dohodnut a konecne vas spoznam :)
PS: ja som tiez nie idealny cyklista ;)
Zobraziť komentár 04.03.2014 - 11:27:52
00
Neviete niekto v akom stave je okruh okolo VN Nova Bystrica ? Myslim blato sneh, voda ......................
Zobraziť komentár 07.03.2014 - 14:46:10
00
ak mas na mysli okruh okolo priehrady tak tam bude urcite dost blata siel som tade asi v oktobri ked bolo aj dost teplo ale spinavy som bol riadne a teraz to bude asi este horsie ale skor by vedel povedat niekto kto tam tento rok uz bol
Zobraziť komentár 07.03.2014 - 15:06:33
00
No problemovy usek je asi len od "mosta" (Vychylovka) po Harvelku. To je zvaznica a chodia tam aj auta. Potom je to viac menej rozbita stara asfaltka do Riecnice a aj naspat ku muru.
No a je to este aj trsku vyzsie (500-750 m.n.m) takze mozno niekde v tieni budu aj flaky snehu.
Zobraziť komentár 07.03.2014 - 15:26:29
00
ak by vyslo pocasie na tento vikend, prip.cez tyzden, by som siel na ten Bily kriz. Vraj hlasili pekne... no ako vidim teraz v piatok, tak sa mylili:D mozno sa to zmeni
Zobraziť komentár 07.03.2014 - 17:09:17
00
Jasto ty si priamo z CA?
Zobraziť komentár 07.03.2014 - 18:19:09
00
Ja by som išiel,ale bohužiaľ doliečujem a v pondelok idem na pohreb do Humenného,takže musím šetriť energiu.Ale inak by nebol problém nahodiť horáky na auto a prísť do Klokočova.Však ešte sa nájde príležitosť.
Zobraziť komentár 07.03.2014 - 20:13:58
00
Ok. Ja asi pojdem v nedelu(aj sam).
janocube urcite sa najde.
Zobraziť komentár 07.03.2014 - 20:47:52
00
z CA, nedela je dobra, doobeda niekedy?
Zobraziť komentár 07.03.2014 - 22:39:14
00
Dovolím si pripomenúť jeden môj nápad z jesene, teraz keď už to začína byť aktuálne (viz. citát dole). Viem si predstaviť takto stráviť jeden víkendový deň od jari do jesene. S tým, že je jasné že sú tu ľudia čo preferujú viac terén (Othelot) a ľudia čo preferujú viac asfalt a kvalitné lesné cesty (ja) takže možno to nejak na striedačku kombinovať, prípadne sa dohodnúť že napr. v sobotu sa jazdí asfalt, v nedeľu terén, alebo jeden týždeň asfalt, druhý týždeň terén. Viete asi ako to myslím.
A pozerám že už nás tu v téme diskutuje celkom dosť na to, aby to bolo realizovateľné.
Trochu komplikácia môže byť určenie miesta stretávky, skôr si viem predstaviť, že to nebude pevne celý rok to isté miesto, ale bolo by to vždy miesto na trati. Napríklad ak by sa išlo do Novej Bystrice, tak stretávka je v Čadci, ak sa pôjde na Biely Kríž, tak zas na Rakovej, alebo v Turzovke.
Ide mi hlavne o tú pravidelnosť, že by sa to konalo vždy v konkrétny deň v týždni a tak si je možné lepšie zorganizovať kalendár. Čo vy na to?

Citát z jesene:
Musíme to jazdenie začať plánovať už pekne od jari. Určiť si napríklad jeden deň v týždni, kedy sa pravidelne budeme stretávať niekde v CA a spoločne vyrážať na cesty. Tak ako to majú napr. v Cyklistickom Klube Kysuce
(https://www.facebook.com/CyklistickyKlubKysuce?fref=ts).
Sa tam stretávajú každú nedeľu okolo 10:00 pred Družbou a chodia na spoločné výjazdy. Oni teda hlavne na cesťákoch, ale občas idú aj MTB a vtedy jazdia Polom a pod. destinácie.

Potom sa dajú už vymýšľať aj dvojdňové výjazdy s ubytovaním. Mám toľko miest, kde by som išiel, ale samému sa mi nechce. Pustevny v Beskydoch, Kohútka v Javorníkoch, Lysá hora, Orava a pod.
Zobraziť komentár 08.03.2014 - 09:49:32
01
keyboard_arrow_up