Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
to mi je jasne, ja byvam na Terase pri LIDLi, takze okolo koniarne je to najkratsie...ale ked je niekto z Furce alebo jazera, tak je lepsie riesenie stretnutia Loky
cestou spat odporucam bud na pisivenkach odbocit na zltu dole dprava, pekny zjazdik alebo dojst po cervenej az na jahodnu (hore na svah k tomu trafu ci co to je) a tam jemne doprava po cervenej do lesa tiez vyzivny zjazdik:)
cestou spat odporucam bud na pisivenkach odbocit na zltu dole dprava, pekny zjazdik alebo dojst po cervenej az na jahodnu (hore na svah k tomu trafu ci co to je) a tam jemne doprava po cervenej do lesa tiez vyzivny zjazdik:)
hmm uvidime, ako sa podari, a hlavne kedy, moc casu na take celodenne vylety nemam
vsetko musi byt "tenkrat poprve"
Pred dvoma týždnami som bol na Kojsovke. Isiel som tam po červenej a cez Lajošku. S kludným tempom sa to dá stíhnuť aj za kratší čas ako jeden den (teda cca 10hod). Stihol som to za cca 5:30hod...
podla toho kde v meste byvaš tak je to cca medzi 50 a 60 km a na to zdaleka netreba celý deň.... da sa to celkom v pohode aj za poobedie napríklad..