Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
Novinka -17% Pinarello Grevil F7 Rival AXS 28 bicykel, radiant aura, redakčný bicykel
5 899 €
-17%
MOC 7 099 €
Rock Machine Gravelride CRB 700 28 bicykel, matte sand/black
od 1 969 €
MOC 2 449 €
Novinka -18% Raymon Territ Ultra 28 bicykel, reseda green/mint
od 1 799 €
-18%
MOC 2 199 €
-41% Bergamont Grandurance Elite 28 bicykel, shiny midnight blue
1 999 €
-41%
MOC 3 399 €
Výpredaj -18% Cannondale Topstone Carbon Apex AXS 28 bicykel, čierna
3 549 €
-18%
MOC 4 349 €
-16% Rocky Mountain Solo Carbon 50 28 bicykel, across the universe/stairway to heaven
3 099 €
-16%
MOC 3 899 €
Novinka -17% Corratec Allroad A1 28 bicykel, brown/light green/sand
1 499 €
-17%
MOC 2 199 €
myslim ze vacsina uprav ktore vlado s ja?no!m /nechcem nikoho schvalne vynechat/ urobili su dobre jazditelne aj na XC setupe. urcite je to teraz lepsie.
zombi, opat dobre foto.
Je to samozrejme pritiahnuté za vlasy, ale ten, kto už jednal s Mestskými lesmi (napr. pri schvalovaní trasy 1kbm), tak povie, že pritiahnuté za vlasy, ale nie nereálne.
Ja som skôr zástancom názoru, že ich (Mestské lesy) netreba dráždiť. Keď už úpravy chodníkov, tak len nenápadné (vyčistenie, to áno, možno aj odvodnenie a namiesto typicky bikerských lávok skúsiť skôr napodobniť štýl lesníkov). HLAVNE NENÁPADNE!
Ja som skôr zástancom názoru, že ich (Mestské lesy) netreba dráždiť. Keď už úpravy chodníkov, tak len nenápadné (vyčistenie, to áno, možno aj odvodnenie a namiesto typicky bikerských lávok skúsiť skôr napodobniť štýl lesníkov). HLAVNE NENÁPADNE!
hm. tak to je iny uhol pohladu. Nasim (mojim) cielom nebolo nikoho nasrat, len som chcel sprejazdnit chodnik tak, aby bol plynuly, vsetky prejazdy kmenmi su zjazdne oboma smermi, peso aj na bajku (hocijakom) tak, aby sa nemuselo zosadat. Pravdu povediac, ani ma nenapadlo, ze take cosi moze niekomu vadit. Ak by sme tie stromy prerezali pilou a polozili vedla chodnika, prisiel by si po nich niekto? (lesnik). Tak teraz fakt neviem
no a este k fotke 2 - snad ta lavka nebude nikomu vadit pre boha. ved ked triezvo uvazujem, tak le urcite lepsie prejst po drevenej lavke ako cez blato po clenky (vdaka motorkarom), ci aj to je uplne zle?
som uplne mimo? prosim vyjadrite sa aj ostatni kosicania aky mate na to nazor
lebo skôr alebo neskôr sa nájde nejaká "múdra" hlavička, ktorá si na tom, napríklad, začne budovat svoju úradnícku karieru,
tak že, v rozumnej miere ANO, ale trošku "tichšie", by asi bolo dobré,
inak občas nezaškodí nejaký stromček aj preskočiť
vazne by som chcel pocut argumenty, preco to nemozno upravovat inak.
alebo na kazdy upraveny usek treba umiestnit malu vlajocku, ze sme europske mesto kultury 2013
ci sa pletiem?
...žiadne strachy vladol a spol... keď bude najhoršie poskladáme sa
na motorovu pilu?
ale inak vazne; celkom uzitocna diskusia!
P.S. Ako chriníčatko...?
ako napodobit? ktore su tie lesnicke prejavy co treba napodobnit?
dik
chinicatko nas natahuje, nechce sa mu do toho pocasia
V kosickych mestskych lesoch je zopar bikerov. Mozno by stalo za pokus skusit spolupracovat. Ak chcete mozem skusit otuknut. Pytam sa na "povolenie" preto, ze niekedy plati to starosvetske, ze nesparaj sa v hovne bo zacne *****t.
vytrhať burinu , odpratať kamene , nasypať hlinu , to hej
ale tie stromy , kašlite na to ( viacej problémou ako úžitku
a ešte niečo na košické single je samozrejme EMBARGO
jazdiť