Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
-14% Orbea Terra M30TEAM 28 bicykel, cosmic carbon view/metallic olive green
2 749 €
-14%
MOC 3 199 €
Výpredaj -18% Cannondale Topstone Carbon Apex AXS 28 bicykel, čierna
3 549 €
-18%
MOC 4 349 €
Výpredaj -12% Orbea TERRA M20TEAM 28 bicykel, metallic infinity green
3 249 €
-12%
MOC 3 749 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
https://www.meleskosice.sk//files/2022-07-23-000506-opatrenie_z__kaz_vstupu_do_lesa-KE_mesto.pdf
Na druhej strane autom po cestach veducich cez tie lesy napr. na jahodnu sa jazdit smie a kopa ludi vyhadzuje zapalene cigarety z okna. Ak tam budu tabule ako som videl napr. v slanskych, tak budem zakaz respektovat, ale logika mi neda, aby som s tym suhlasil
rokov ?! My , zdravotníci sme robili cez dva roky v kuse ako kkti , skončili sme vypálení desaťkrát viac ako lesik nad Lodinou a viacmenej po prvotných obdivných slovách a skutkoch na začiatku pandemie , ma nás celé Slovensko v péčku . Mnohí anesteziológovia si radšej , ako by mali v dalších vlnách ventilovať kovid pacientov sa atestovali v odbore všeobecne lekárstvo a budú predpisovať recepty spoza tlusteho skla … takze nie , kadím na tieto <>viny a po dvoch týždňoch v ktorom som v každom odrobil cez 90 hodín a kazdy druhý deň som nespal doma , ale ošetroval pocientov , si pôjdem aj napriek Vasemu opovrhnutiu psychoterapeuticko- kondične zašportovať na spomenutej asfaltke .
Btw. ako v tej reportazi nahanali cyklistov na asfaltke z Bankova na Alpinku, bolo naozaj smiesne. Rovno by som sa ich opytal, ci takto nahanaju aj vodicov v autach z Cermela na Bankov alebo Alpinku po dolnej ceste, lebo rozdiel tam nevidim.
Zial, ked je zakaz, treba to respektovat, lebo ak stretnete prilis aktivneho lesnika, moze vam naparit pokutu do vysky 3300 Eur (ak dobre pamatam).
Pekný bicyklový deň …
No daj este nejaky blud, ked si taky vtipny.