Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
-16% Rocky Mountain Solo Carbon 50 28 bicykel, across the universe/stairway to heaven
3 099 €
-16%
MOC 3 899 €
-10% Pinarello Grevil F7 GRX 1x12 DB 28 bicykel, stone green
6 399 €
-10%
MOC 7 100 €
-15% Pinarello Grevil F5 GRX610 1x12 Fulcrum 500 28 bicykel, Stone Grey
od 4 349 €
-15%
MOC 5 399 €
Výpredaj -16% Orbea TERRA H41 1X 28 bicykel, metallic copper matt
2 099 €
-16%
MOC 2 499 €
Novinka Superior XR 9.7 GR 28 bicykel, gloss grey/racing yellow
3 899 €
MOC 4 299 €
A ja som myslel, ze objektivom:)
Zle som sa vyjadril, fotky sa doostruju az po zmene velkosti.
...Příprava zahrnuje většinou jasové korekce, barevné korekce, změnu rozlišení, změnu poměru stran a jako poslední doostření. Napisal foto guru Roman Pihan. Viac na www.fotoroman.cz
zusky, tak to Ti teda statocne otazel bicykel blatom, pridas sa cez vikend aj ty? ja som vcera stihol este dojst za sucha..
...Příprava zahrnuje většinou jasové korekce, barevné korekce, změnu rozlišení, změnu poměru stran a jako poslední doostření. Napisal foto guru Roman Pihan. Viac na www.fotoroman.cz
ja to mam precitane
MTB club Spiš týmto pozýva všetkých Košičanov a priaznivcov horskej cyklistiky na
1. Kellys camp 2008 ktorý sa uskutoční v dňoch 12.6.-15.6.2008 v Poráčskej Doline.
Členovia MTB club SPIŠ Vám okrem 200 km trás vedených krásnym prostredím regiónu Spiš pripravili aj bohatý sprievodný program, v ktorom si budete môcť pozrieť a vyskúšať TOP modely bikov zn. KELLYS, SCOTT, GT , MONGOOSE, predstavíme nové modely športového a cyklo oblečenia zn BENESPORT, NYNA, SPORTFUL,AXON. Pripravené sú besedy so športovcami a zástupcom správy NP Slovenský raj, premietanie fotografií a videí z výjazdov, posedenia pri ohni a záverečná BIKERS SHOW s tombolou.
Informácie na www.mtbclubspis.ecomp.sk
smer kojsovka.. (presna trasa zatial nie je)
Fuji s6500fd , je na predaj ak by si chcel :]
toto je nebodaj tvoj inzerát??
http://www.hladacik.sk/bazar.php?act=de ... %20S6500FD
sorry za OT, ale trošku prehnaná cena
kedze k veceru cestujem a musel som byt doma skor, tak som si dal kratsiu trasu (furca-cermel-bankov-jahodna-findorakova-alpinka-cermel-furca) a ked som odkladal bike na balkone, tak vtedy prvykrat zahrmelo a zacalo kropit, perfect