Zdravim všetkých BIKEROV z okolia Vysokých Tatier. Tu možete zanechať príspevky o Vašich cyklistických zážitkách v týchto najkrajších veľhorách strednej Európy.
ten usek na Matliare je super smerom dole, ak mas rad trochu technickejsie jazdenie...cim si nizsie tak sa trail zrychluje...na XC HT by som tam nesiel...
Dodal by som male upresnenia, ze legalne je je len jazdit brncalka -> biela voda a potom po sotolinovej novej cykloceste do Matliarov nudne prasit, cesta uz dnes nie je nutna. Zelena na Matliare ako pise mgx je vlastne zabavna modra cez razcestie pri tenise, podobne ako je zabavna modra medzi Pokryvnikom a Salviovym pramenom, jazdit sa ale nesmu. Vytlacenie na Folvarsku polanu a krasny zjazd na Start je tiez ilegal, rovnako ako creme de la creme Biele pleso - Plesnivec - Sumivy pramen.
sranda je, ze ked clovek napr. na freemap.sk zapne "Strava (rides)" vrstvu, tak celkom silne fialove ciary su mimo povolenej cyklotrasy, cize ilegalnych jazd je tam znacne mnozstvo podla vsetkeho
Kačacie je trošku niekde inde, tade sa chodí len na lyžiach
mňa skôr zaujíma, načo mu sú aktuálne podmienky s tým hláseným úhrnom copyrighti.imgur.com i.imgur.com
Predpoved pocasie si dokazem pozriet aj sam. Skor som myslel, ci to nepovolilo alebo nebol dazd a teraz je tam lad. Alebo opacny extrem - nepreslapany sneh.
stále nechápem, načo ti je informácia, ako je tam teraz..
keď má celú sobotu výdatne snežiť hore a možno s dažďom dole, takže je možné, že keď sa zo soboty na nedeľu ochladí, začne to tvrdým snehom a vyššie prašan, ale neprešľape to veľa ľudí, tak to nebude na bike, minimálne smerom hore
prave to som sa snazil povedat ze cez vikend ma cely cas snezit a byt do -10 stupnov
ak ti toto neprekaza tak je potom podla mna irelevantne ako je tam teraz
Teraz ked nasneží a začnu chodiť hore na skialpoch tak sa to zlepší a samozrejme by to chcelo slnečný víkend a plno turistov. Do minus 10 sú parádne teploty. Radsej pojdem na bike pri minus 10 ako pri nule co sa tyka podmienok
teplota nieje jediný faktor čo určuje, ako sa človek cíti
včera som o 10 na Chopok vyšlapal za bezvetria iba v spodnom tričku a nemal som sa chuť hneď ani obliecť, dovnútra som ani neišiel
2.x o 15 v hmle, aj sa trochu rozfúkalo, 4 vrstvy na sebe už z 1800m a nebolo mi horko, pritom rovnaká teplota -12
Tak to áno vietor vie veľmi ovplyvniť teplotu pri mínus 5 a vetre je sakra zima na biku no bol som už aj pri mínus 17 a slnko,bezvetrie a dalo sa. No zažil som aj zjazd z Brnčalky pri mínus 18 a to som vymrzol riadne
Glevo Diky, taku odpoved som si predstavoval.
Ako som pisal, predpoved si viem pozriet aj sam. Ak by to bolo preslapane a zjazdne, tak by som si pozrel predpoved zajtra poobede pred odchodom a podla toho hodil bike do auta. Uz tam je hlaseny dazd od soboty rana, ale ak by sa to posunulo napr. od 12, tak rano o 7 mozem vyrazit z Tatranskej a pred prvymi kvapkami som naspat dole.
Rozumiem, ze ste niektori chceli pomoct, ale menej je niekedy viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mňa skôr zaujíma, načo mu sú aktuálne podmienky s tým hláseným úhrnom
keď má celú sobotu výdatne snežiť hore a možno s dažďom dole, takže je možné, že keď sa zo soboty na nedeľu ochladí, začne to tvrdým snehom a vyššie prašan, ale neprešľape to veľa ľudí, tak to nebude na bike, minimálne smerom hore
ak ti toto neprekaza tak je potom podla mna irelevantne ako je tam teraz
včera som o 10 na Chopok vyšlapal za bezvetria iba v spodnom tričku a nemal som sa chuť hneď ani obliecť, dovnútra som ani neišiel
2.x o 15 v hmle, aj sa trochu rozfúkalo, 4 vrstvy na sebe už z 1800m a nebolo mi horko, pritom rovnaká teplota -12
Ako som pisal, predpoved si viem pozriet aj sam. Ak by to bolo preslapane a zjazdne, tak by som si pozrel predpoved zajtra poobede pred odchodom a podla toho hodil bike do auta. Uz tam je hlaseny dazd od soboty rana, ale ak by sa to posunulo napr. od 12, tak rano o 7 mozem vyrazit z Tatranskej a pred prvymi kvapkami som naspat dole.
Rozumiem, ze ste niektori chceli pomoct, ale menej je niekedy viac.