Lokalizácia
Formulár sa odosiela

MTBiker Expedition 3 Varín -stretko XC-EN

28. - 30. 5. 2010
XC preteky
Varín (Slovensko)

Propozície
Zúčastnených bikerov (10)
CLOOM1CraObsHLUPAKjfabLapierrePolovladolyojo
To je izba pre jedného ležiaceho a štyroch až piatich statikov len tak lahko pohodených na stene(prípadne zavesených).
Zobraziť komentár 12.02.2010 - 12:13:31
00
kto už kedy pohadzoval statikov po izbe :rofl:
Zobraziť komentár 12.02.2010 - 14:00:15
00
Zatiaľ 21 potvrdených členov, čo majú záujem o ubytovanie. :handshake:
Zobraziť komentár 12.02.2010 - 16:11:23
00
Lapierre zapis aj mna pls na ubytovanie. Ked uz ide vacina ludi s ktorymi jazdim, musim drzat partiu ;o)
A ked bude treba, v praci nahlasim PNku ;o)

Dik
Zobraziť komentár 13.02.2010 - 08:03:46
00
Dnes som bol na Fatranke, dozvedel som sa, že chata je v našom termíne plne obsadená. :(
Takže ostávame v ATC so psíčkarmi.
Zobraziť komentár 13.02.2010 - 16:15:15
00
Nevadí...pribalíme granule :D
Zobraziť komentár 13.02.2010 - 16:28:05
00
;( skoda. Dufam, ze si psickari budu po svojich hafanoch upratovat nutelu...
Zobraziť komentár 13.02.2010 - 18:19:43
00
Chcem ešte požiadať tých, čo majú nejakú špeciálnu požiadavku an ubytovanie, nech mi napíšu správu.
Máme len 5 bungalovov kde sú štyri miesta + prístelka (teda 5). Sú tam dve izby a jedna centrálna miestnosť + sprcha a wc.

Chatka je pre 4tyroch, sú tam vraj 2 poschodové postele. Tých je prakticky neobmedzené množstvo, teda snáď budu dovtedy voľné.

Z 5iatich bungalovov mám už 2 rezervované, takže ak si chce niekto rezervovať, napíšte.

Ak niekto príde ako skupinka a chce byť aj trebars na jednej chatke(zrube) tak mi to tak aj uveďte, aby nevznikali komplikácie pri roztrieďovaní.

Ešte jedna na záver, v týchto májových mesiacoch zvykne bývať ATC plné. Preto chcem poprosiť aby ste sa hlásili už teraz záväzne, ak môžete (máme už myslím 23/26 ľudí prihlásených).
Keď budú pribúdať ľudia budem postupne rezervovávať ďaľšie chatky, aby sa nestalo, že už nebude voľné.

ďakujem
Zobraziť komentár 13.02.2010 - 19:03:02
00
fuck, o nutelu mi vlastne az tak nejde.. skor by som rad aby mali svojich hafanov zvladnutych a pekne pri nohe, aby sme sa vobec z kempu dostali :D
Zobraziť komentár 13.02.2010 - 19:05:39
00
Už len dva voľné bungalovy ... potom jedine chatky. ;)
Zobraziť komentár 14.02.2010 - 11:19:56
00
spanie je podla mna uplne jedno.. hlavne biky aby boli kam dat.. inak v ATC nemaju nejaku skladovu miestnost? na lyze alebo nieco podobne?
Zobraziť komentár 14.02.2010 - 12:13:00
00
Áno o tomto mi písali, že to vedia uskaldniť bez problémov.

Ono ako som im napísal, že uvažujeme nad iným zariadením, hneď sa koais všetko stalo možné. Čo ma štve je, že predali 5 bungalovov bez toho aby sa mi ozvali. Teda ozvali sa mi až potom, ako ich predali, hoci sme boli dohdnutí, že si to tam rezervujeme (ale bolo to zas nezáväzna rezervácia, lebo zas sa nedá vopred zistiť, či tých 10 bungal. naplníme).
Zobraziť komentár 14.02.2010 - 12:17:55
00
az teraz som kukol stranku kam sa vlastne chystame.. v principe nam to bude aj tak jedno lebo cely den tam nebudeme, takze hovadiny ako TV a pod su nam ukradnute.. problem trocha budu spolocne sprchy kym sa tam vystriedame, ale prezijeme..
neviem ci sa to uz niekde spominalo ale da sa zabezpcit u nich vecera pripadne aj ranajky? obed bude niekde na trati predpokladam.. aj ked minule leto na martinkach stala vecera za *****, spekacky to istia :D (ak nam ich nejaky pes nezozere).
Najlepsie by bolo si veceru dohodnut predom, nejake cestoviny, tam sa toho neda az tak moc pokazit a druhy den tiez len nieco lahsie (lebo nemam rad, a asi nikto, slachovite maso z tychto zariadeni :puke: )
Zobraziť komentár 14.02.2010 - 12:46:18
00
Stravovacie zariadenie je v ATC reštika, dúfam, že sa mi pdoarí vybaviť rapídne zvýšenie rýchlosti obsluhy. :)
Ak by mal niekto požidavku na pizzu tak sú vo Varíne 2 pizzerie a potom klasické obchody kde sa dá kúpiť všetko bežné a dokonca aj výborná pekáreň. :P
S jedolm by teda problém nastať nemal.

Čo sa týka obedu, tak ja osobne počas výjazdu nezvyknem jesť niečo plnohodnotné a rovnocenné obedu. Potom sa mi ťažko bikuje a podobne. To by som odložil na podvečer po návrate. ;)
Zobraziť komentár 14.02.2010 - 13:01:49
00
mega plnohodnotne ani ja, preto by som rad teple vecere.. ale tiez sa mi nechce vlacit batoh jedla, takze nejaka krcma s kofolou a klobaskou bodne :P
sak uvidim, som dost prisposobivy..

inak nejake info o psickaroch co tam vlastne chcu robit nemas? ci to maju len ako stretko pri ohniku alebo nejaka akcia s aktivitami pre psov?
Zobraziť komentár 14.02.2010 - 13:20:29
00
keyboard_arrow_up