Tákže, zase raz pár informácií.
Vybavili sme aj druhú chatu asi pol kilometra od Fatranky. Cenovo to vyjde cca rovnako ako Fatranka, možno niečo navyše. Zatiaľ mi však všetci posielajte za ubytovanie 7,- € na noc čiže spolu 14,- € + 10,- € (kto má záujem o dve polpenzie) za jedlo.
Celková kapacita keď to tak zrátam je 41 + 9 prístelok + 10 druhá chata = 60 ľudí. Za tú chatu pre 10 ľudí budeme platiť ako za celok, teda priorita je naplniť ju. Na tej chate je 8 postelí + gauč v obývačke, takže pre 10 bikerov to bude fajn. Celkovo je chata vybavená veľmi dobre viac fotiek tu hodím neskvôr, prípadne si pozrite inzerát >
http://www.inzercia.sk/inzerat-ADC4283-poziciam-chatu/S posielaním peňazí ešte chvíľu počkajte, do konca týždňa bude stanovená suma za tričko. Potom by ste mi to poslali naraz, nech ušetríme komplikácie. Tričká sú v bielej aj čiernej verzií myslím že 180 g/m2 (alebo 160? vypadlo mi to) od veľkosti M po veľkosť XXL. Bikerky prípadne bikeri ktorí chcú vlastné tričko alebo im veľkosti nevyhovujú, nech mi pošlú samotné čisté tričko, ja ho dám potlačiť. Cenu potlače zas uvediem neskvôr spolu s tričkami.
Ešte pripomeniem,
termín záväzného prihlásenia na akciu je 28. apríl 2010(dovtedy už aby som mal peniaze od väčšiny), ak sa nájde pár ľudí neistých a bude ešte kapacita voľná, samozrejme dá sa zaplatiť aj neskvôr ale toto riešte prosím len výnimočne. Kto vie, že ide naisto, nech pošle peniaze potom ako bude stanovená cena za tričká. Kto o tričko nemá záujem môže poslať už teraz.
K tričkám, každý mi napíšte akú farebnú verziu chcete a veľkosť.