Při výšce 192cm je úplná "sprostost" uvažovat o 27.5"? Nebo dokonce o 26"? Info. nejde mně o žádnou mega rychlost, chci si hlavně užít jízdu, zabavit se- jezdím na biku pro radost, NE proto, abych řešil ujeté km, rychlost, apod. Díky za názor(y)!
26" dnes nie (však vyberáš drahší bicykel ak to je k tej minulej téme tento príspevok), 27.5 alebo 29" pokojne. 29" sa hodí skôr na XC, 27.5 na vyšší zdvih.
Jj, vybírám- ještě stále... Už jsem byl 100% rozhodnutý pro 29".(Do teď jsem vozil 29" HT, 100mm talas). Jenže! Kupovali jsme přítelkyni nového 26" fulla(rám 17", 100/100). Byl jsem si na tom "trochu" projet, a... ta živost, ta dravost, neskutečné!!! Proto jsem opět na "začátku"! Silně začínám uvažovat o 27.5", místo 29". Hlavně kvůli té živosti... Bavím se o cenové relaci biku kolem 2.500,-E, zdvihy kolem 120-140. Díky za názor(y).
tak preco nezoberes 27.5 ked ti to je blizsie? vravis ze chces bike na zabavu nie pre rychlost a spravene km, pripada mi to tak ze ludia kupuju skor co je aktualne v mode ako to co im vyhovuje a naozaj chcu
presne ten som chcel odporucit,uz ma niekto predbehol:).a neboj sa zdvihov.pojde to pekne do kopca a este len uvidis co je hravost. dobry bajk a dobra vybava,a cena aku si predstavujes.
Presne ten som chcel odporúčať, ale už ma dvaja predbehli
Ono ale netreba pozerať len na veľkosť kolies. Hravý, obratný bicykel ktorý sa bude dať s ľahkosťou ovládať by mal nezávisle od kolies mať kratšiu zadnú stavbu, nie príliš nízky uhol hlavovky, ľahké kolesá a celkovo prijateľnú hmotnosť zvyšných komponentov. Môže sa stať že kritériá splní lepšie nejaký s veľkosťou kolies X ako iný s veľkosťou Y, pričom nemusí byť X menšie číslo ako Y...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/bikes/model/trance.27.5.1/18032/74287/#specifications
Ono ale netreba pozerať len na veľkosť kolies. Hravý, obratný bicykel ktorý sa bude dať s ľahkosťou ovládať by mal nezávisle od kolies mať kratšiu zadnú stavbu, nie príliš nízky uhol hlavovky, ľahké kolesá a celkovo prijateľnú hmotnosť zvyšných komponentov. Môže sa stať že kritériá splní lepšie nejaký s veľkosťou kolies X ako iný s veľkosťou Y, pričom nemusí byť X menšie číslo ako Y...