cawte bol by som rad ak by ste mi niekto poradili...po pripade dali aj linky na nejaky kvalitny drziak na bajk na stenu...kedze bajk chcem mat v izbe tak asi uprednostnim drziak za hornu ramovu trubku....ak niekto viete o nejakom dobrom drziaku takeho typu prosim napiste predtym som maval bajk v pivnici...(az kym mi ho neukradli)...cez jarne prazdniny idem konecne kupit nahradu....tak by sa mi ten drziak hodil cim skorej.... inde ako do bytu uz bajk nedam....nepomohlo ani to ze dvere na bytovke su na cip...a potom su este dalsie 2 dvere kym sa dostanu ku pivnici...vsetko pozamykane..aj tak ho ukradli.. tak prosim piste ak mate nejaku info o dobrych drziakoch na stenu....
pobehaj predajne Lidl - minuly tyzden boli v akcii drziaky na stenu roznych druhov - 12 ks za 14,99 tusim - este ich niekde maju - na bici su tam aj s gumenym potahom
http://www.manutan.sk/stenovy-drziak-na-2-bicykle_MOD532009.html?finalCatString=8630472827023333348%3B8630472827023333526%3B863047282702
osobne by som vymyslel daco sam ako zbytocne vyhadzovat peniaze za to co si spravis aj doma "na kolene"
je to vlastne nieco podobne...az rovanke mi to pripada ako to co si dal ty martin-cico....ale tento je lacnejsi....a dvacku som ochotny vyhodit za drziak 40 eur je uz trochu vela
tak som si kupil drziak na stenu za pedal, namontoval som ho, zavesil bajk ... a na moje prekvapenie mi to nejak nefunguje
bajk sa vzdy prevazi dopredu, asi ho taha vidla, zavesim ho za pedal, pustim a nakloni sa dopredu, vsade na fotkach vysi pekne rovno, je v tom nejaky trik?
musis mat spraveny este drziak pod prednym kolesom. na nom je koleso polozene a bike je krasne rovno. sprav tam taku mini policku ja tak mam dva biky a pohoda
Caute, daju sa taketo stojany vyuzit aj pre servisovani, ci sa ten bajk prilis kyve resp. sucha o stenu? Myslim teda stojany o dvoch ramenách kde bajk v principe visi vo vzduchu za ram
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
osobne by som vymyslel daco sam ako zbytocne vyhadzovat peniaze za to co si spravis aj doma "na kolene"
http://www.evanscycles.com/products/delta/leonardo-wall-mount-ec009787#features
http://www.piranha.sk/drziaky-stojany-bicyklov-na-stenu-vystavne-stojany/
kedze ten bajk mi bude visiet priamo v izbe...tak chcem aby to aj nejako vyzeralo na tej stene
je to vlastne nieco podobne...az rovanke mi to pripada ako to co si dal ty martin-cico....ale tento je lacnejsi....a dvacku som ochotny vyhodit za drziak
bajk sa vzdy prevazi dopredu, asi ho taha vidla, zavesim ho za pedal, pustim a nakloni sa dopredu, vsade na fotkach vysi pekne rovno, je v tom nejaky trik?
vdaka
je to super riesenie som spokojny