author basic 06
author traction 06
kona caldera 06
kona hoss delux
merida Matts TFS 900-V
merida Matts Sport 500 TFS
Vsetko sú to rámy do cca 5000Sk.
Na bicykli by som jazdil vačšinou asi nejake lesíky a pod-skrátka prírodu...a chystam sa s kamosom na taku dvajtýždnovu turu v rôznom terene tak postupne kupujem nove veci..Mám kupenu výbavu shimano lx V-Breaky..takze ziadne kotúče a ani moc po kotúčoch netúžim...a dalsi fakt ze moja váha je okolo 100kga výška 180cm..tak za aby som nekupil nejkaky rám ktorý sa pdomnou zlomí..
Mylsím že najlepší by bol mozno hoss delux ale ten ja apson sa mi zda iba na kotuce..a o meridach tu bolo pisane par krat nic lichotiveho a authory neviem..páči sa mi caldera..ale bojím sa kôli mojej váhe..a vraj kona ma kratsi rám, nebodem sa na nej blbo cítit ak je malá..
Skúste napísať nejaké vaše názory.díky
no veru asi len obcas budem davat tych 130 to je asi pravda ze t moc nevyuzijem..ale ked si zoberem ze mozem mat za tu istu cenu tu istu vidllu ale rozidel je ze jedna ide iba od 80-100 a druha od 80-130 tak by som radsej asi zobral tu do 130...ak t teda nenarusi geometriu..
Ak niejazdis zavodne nad 80-100 ani nerozmyslaj... ver ze tych 130 vyuzijes a ani nevies ako.
tak ja zavodne nejazdnim...len tak pre seba rekreacne...
a ako teda mam ci nemam uvazovat o 130mm..ked mozem mat za zhruba tu isti cenu jednu vidlu so zdvyhom 100 a druhu so zdvyhom 130mm tak rozmyslam nad tym...a uz som sa asi aj rozhodol..ak teda nenarusim geometriu ramu tym zdvyhom...ak by som mamnarusit geometriu ramu tak samozrejme sa uskromnim a bude mi stacit tych 100mm
o to by som sa nebal...
o to by som sa nebal...
no tak dik za radu...a myslim ze na 99% pojdem do tej 130 diky