Zaujima ma,ci skodi sneh a soli na cestach MTB bikom...nieco som pocul,ze sa tym nici stredove zlozenie ale nic viac o tom neviem.A preto sa opytam skusenejsich.Tak ako je to s tym snehom,solami??
S pozdravom
upresnenie: vsetky kovy tuhnu, krystalizuju. Velka vacsina kovov krystalizuje v kubickej K a hexagonalnej sustave H. Atomy su vrstvene v mriezkach. Zaobera sa tym krystalografia.
joj tak toto su krasne temy to je radost citat, konecne tu niekto pise nadherne odborne veci to obcas az lutujem ze som nesiel na materialove inzinierstvo
Skvelé a primerane rozsiahle vysvetlenie dikes za námahu. O metalurgii niečo viem aj ja -hlavne ocel- taktiež o zváraní a následnej úprave ale mal som obavy ako je to u tenkostenných hliníkových trubiek to mi jasné nebolo. Od školy dáky čas ubehol aj technológie sa zdokonalili a teraz sa tomu už tak nevenujem. Ako pozerám bola téma prospešná pre viacerých a o to šlo . Fajn Tak nech nám to šlape
To som rad, ze sa podarilo takto zdarne objasnit urcite dohady.
Mam malu vyhodu v tom, ze stale robim vo fachu (mam co do cinenia prave s tepelnym spracovanim) a ostalo na mne co to zo studentskych cias nalepene. A hlavne mam vhodne porozliezanych spoluziakov a kamaratov (co neviem ja, vedia oni a naopak)
niekedy žasnem čo sa tu rozoberá, zaujmava tema to nevravím, aj som sa niečo poučil ale akou capinou to začalo... chlapi, ako keby ste jazdili pri teplotach -25 a nižšie, vy trhači asfaltu
Predpokladam, ze mas na mysli kompozity na baze uhlikovych vlakien spajanych zivicou. Tu takisto chlad podla mna nehraje az taku podstatnu rolu (u nosnych uhlikovych vlakien). Aj ked za pojivo by som ruku do ohna nedal. To podla mna krehne. Su to ale spekulacie. Este sa na to spytam. Mam dojem, ze jeden spoluziak sa tymto zaobera.
donmiso: mozes kludne zabrusit o temu vedla....
ok beriem späť, ja sa často bavím o väčších absurditách, takže moja omluva
všetko čo človeku zväčší obzor je len plus
pokial ide o tému: riešila sa tu soľ a sneh, soľný sajrajt vyriešený ale samotný sneh tiež nejako moc neprospieva - podľa mojích skúseností hlavne zbavuje reťaz maziva a pokial som použil tuhšie mazivo - vosk a pod. reťaz nepriemne stuhla, ale stále je to lepšie ako jazda v ílovytom bahne
o vlastnostiach uhlíkových kompozitov je to ťažšie určiť - ale nejaké dramatické zmeny (nad zlomok percenta) tam nebudú, čo by som v našej diskusii videl ako trochu problém je to že nie je žiadny problém zistiť presnú hliníkovú zliatinu a jej krivky, horšie je to u týchto kompozitov ktoré sú stále pomerne "nové" (nevravím že neprešli riadnými skúškami) a je ťažšie o nich získať informácie, najväčšie zmeny bude vykazovať pojidlo a nie zamotné uhlíkové vlákno, a to sa fakt asi nedopátrame ku konkrétnemu zloženiu u daného rámu alebo výrobcu
jazdiť by som sa ale určite nebál
zliatiny radu 6XXX: zliatiny AL s Mg + dalsich minoritnych legur, stredne pevne Al zliatiny, mensia pevnost ako 7XXX, dobre sa zvara a hlavne vhodna na hydroforming a tvarniace operacie
6061- AlMg1SiCu Zliatiny radu 7XXX: zliatiny Al s Zn + dalsich minoritnych legur, vysokopevne Al zliatiny, na vysokonamahane suciastky
Typicky priklad ocele a mrazu .. ocelova rucka ako ochrana na volant auta .. nastrieka sa kvapalny dusik s teplotou asi -200 stupnov (ci kolko), klepne kladivkom a je po rucke
Samozrejme nás zaujímalo, ako dlho budú zámky odolávať elektricky poháňanému náradiu či celkovému kúpeľu v dusíku. Zámky č. 1 a 2 (ich uzamykacie časti) sa po celkovom kúpeli v dusíku a asi troch ranách kladivom rozleteli na päť metrov do každej strany. Zámok č. 3 (reťaz) odolával 220-voltovej karbónovej brúske presne 55 sekúnd a jeho rozrezané oko sa po dusíkovom kúpeli zlomilo vo zveráku.
moj MARIN tiez parkujem na balkone a najaky ten naznak hrdze je len na par skrutkach aj to sa musim lepsie pozriet. no cosi musi vydrzat nebudem ho predsa zakryvat este na noc paplonom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam malu vyhodu v tom, ze stale robim vo fachu (mam co do cinenia prave s tepelnym spracovanim) a ostalo na mne co to zo studentskych cias nalepene. A hlavne mam vhodne porozliezanych spoluziakov a kamaratov (co neviem ja, vedia oni a naopak)
donmiso: mozes kludne zabrusit o temu vedla....
všetko čo človeku zväčší obzor je len plus
pokial ide o tému: riešila sa tu soľ a sneh, soľný sajrajt vyriešený ale samotný sneh tiež nejako moc neprospieva - podľa mojích skúseností hlavne zbavuje reťaz maziva a pokial som použil tuhšie mazivo - vosk a pod. reťaz nepriemne stuhla, ale stále je to lepšie ako jazda v ílovytom bahne
o vlastnostiach uhlíkových kompozitov je to ťažšie určiť - ale nejaké dramatické zmeny (nad zlomok percenta) tam nebudú, čo by som v našej diskusii videl ako trochu problém je to že nie je žiadny problém zistiť presnú hliníkovú zliatinu a jej krivky, horšie je to u týchto kompozitov ktoré sú stále pomerne "nové" (nevravím že neprešli riadnými skúškami) a je ťažšie o nich získať informácie, najväčšie zmeny bude vykazovať pojidlo a nie zamotné uhlíkové vlákno, a to sa fakt asi nedopátrame ku konkrétnemu zloženiu u daného rámu alebo výrobcu
jazdiť by som sa ale určite nebál
no rád sa poučím ak niekto bude mať info
Možno sa budeš diviť ale pri - 15 C keď sa dalo som nie raz jazdil. Preto ma to zaujímalo
to Romanx dikes perfekt
z mojich laickych skusenosti ta 6061 je makka zliatina, da sa do nej rypat a tym padom by mala lepsie znasat dynamicke razy ...... ci ?
6061- AlMg1SiCu
Zliatiny radu 7XXX: zliatiny Al s Zn + dalsich minoritnych legur, vysokopevne Al zliatiny, na vysokonamahane suciastky
Znovu odprucam preluskat stranky allumatter:
http://aluminium.matter.org.uk/aluselect/01_applications.asp
Tu mate vsetko na bikove aplikacie: http://aluminium.matter.org.uk/content/html/eng/default.asp?catid=89&pageid=2144417034
- poziadavky z hladiska volby materialu, zatazenia, dimenzovanie ramov, zatazenia, volbu profilov, odporucania...skoro vsetko
Typicky priklad ocele a mrazu .. ocelova rucka ako ochrana na volant auta .. nastrieka sa kvapalny dusik s teplotou asi -200 stupnov (ci kolko), klepne kladivkom a je po rucke
Natrafil som na dusikovy test
Samozrejme nás zaujímalo, ako dlho budú zámky odolávať elektricky poháňanému náradiu či celkovému kúpeľu v dusíku. Zámky č. 1 a 2 (ich uzamykacie časti) sa po celkovom kúpeli v dusíku a asi troch ranách kladivom rozleteli na päť metrov do každej strany. Zámok č. 3 (reťaz) odolával 220-voltovej karbónovej brúske presne 55 sekúnd a jeho rozrezané oko sa po dusíkovom kúpeli zlomilo vo zveráku.
jazdim aj v zime.
moja hmotnost tiez nie je zanedbatelna.
takze asi to vydrzi
Pekny test