tak sa uz blizi cas ked navstivim nejaky obchodik a kupim si bike..otazka je ktory? do finale postupilo tychto 5 a od Vas by som rad nazory, ktory si vybrat:
Trek 6500 - 27 990 Sk:
Ram: Alpha SLR Aluminium
Vidla: Manitou Slate Comp 100mm
Brzdy: Avid SD-3 V-Brake
Trek 6000 Disc - 28 900 Sk
Ram: Alpha SLR Aluminium
Vidla: Rock Shox Dart 2.5 LO 100mm
Brzdy: Avid Juicy 3 Disc
Specialized Rockhopper - 27 997 Sk
Ram: Alu M4 ORE Double Butted
Vidla: Rock Shox Tora 308 SL LO 100mm
Brzdy: Avid SD-3 V-brake
Kona Caldera - 29 997 Sk:
Ram: Kona All Mountain butted alu
Vidla: Marzocchi MZ Race LO 100mm
Brzdy: Hayes HFX-9 XC Disc hydraulické
Scott Reflex 30 - 24.990
Ram: NEW Reflex frame Alloy 6061
Vidla: Rock Shox Dart 2 LO 100mm
Brzdy: Scott Comp
a to u vsetkych bikoch si myslel modely 2007?
ale aj ten specialized vyzera byz ok
mne osobne sa ten scott vobec nepaci.......
a v trekoch sa vobec nevyznam a ani nevienm ake modely su a tak..
btw - kupovat v septembri koli zlavam je fajn, ale ono by som sa do toho septembra nemal na com vozit
V com ma spesl o tolko lepsi ram ?
tiez neviem preco sa ti nevidi ram kony caldera?
Caldera 2006 je v Kaktusbike za 22 397.- (http://www.kaktusbike.sk/vypredaj/bike_sale.php),tak za 10l.by uz bola celkom slusna vidla,hm?
V com ma spesl o tolko lepsi ram ?
ram 2007 rockhoppera je minulorocny ram stumpjumpera, ktory stal samostatne vyse 15 tisic, ma zahnutu spodnu trubku co sa mozno zda ako hovadina ale zmiernuje to sily posobiace na hlavovu trubku a koniec koncov je aj z kvalitnejsieho materialu
tiez neviem preco sa ti nevidi ram kony caldera?
Caldera 2006 je v Kaktusbike za 22 397.- (http://www.kaktusbike.sk/vypredaj/bike_sale.php),tak za 10l.by uz bola celkom slusna vidla,hm?
ked som pisal niekedy zaciatkom roka do inej temy o Caldere so zlavou v Kaktuse tak mi bolo povedane ze uz nemaju
ok,ale za tie prasule moze mat uz hydry a ten ram Caldera tie nieje na zahodenie,hm?Jedine ak by planoval neskor menit brzdy,kolesa...
sakra...to by bola good deal...tiez by si to mohli castejsie aktualizovat
ok,ale za tie prasule moze mat uz hydry a ten ram Caldera tie nieje na zahodenie,hm?Jedine ak by planoval neskor menit brzdy,kolesa...
lenze da o 2000 litre vac a ma horsi ram a vidlicu..
mno ale rozhodnut sa musi sam na com mu zalezi
na kotucovkach netrvam (ale nepohrdol by som nimi), myslim ze mi postacia aj V-cka
vidlu na RS Dart
PS: osobne sympatie mam k Treku