Čo chceš na tom jazdiť? .. Treba trošku rozpísať.
Osobne si myslím že Big Hit je už ťažká mrcha a priklonil by som sa k SX Trailu. Samozrejme ak máš nejakú partiu s autom, ktorý ťa vyvezú na kopec autom a ideš len zjazdovať tak tam bude Big Hit vhodný, no ak chceš aj šlapať isto by som bral SX Trail. Závisí teda od toho čo chceš jazdiť.
presne na to som mylel aj ja, potrebujem sa dostat na kopec po "vlastnych" a nie autom..
nebudem jazdit len DH tak SX bude pre mna asi idealna volba.
dik za nazor
presne na to som mylel aj ja, potrebujem sa dostat na kopec po "vlastnych" a nie autom..
dik za nazor
ja za seba mozem povedat, ze SXko tak ci onak do kopca tlacim, ale kazdopadne viac fun bude na SXku, je to do-it-all bike
z SXkom sa da uslapat vela vela KM.. ale zas aj na novom bighite sa da tiez vpoho doslapat ku zjazdovke, a rozdiel vahy bude tak asi 1kilo, uz llen rozdiel je vo zdvihoch..
ja som pisal, ze sa cudujem ze Big Hit je lacnejsi ako SX...
cena Bih Hitu v kaktuse 1.720 EUR a SX cca 2.400 EUR
to kilo hore dole by ma az tak nezabilo
Tiez doporucujem SX. Je to ram s genialnou geoskou. Sam jazdim Enduro Elite potunene na 165mm zdvihu. Pri lepsej vybave s pruzinou mam 15,5kg a s volakou kondickou sa s tym da fakt vsetko. Nieje problem ani celodenne vyjazdy. Hlavne sa perfektne sprava aj vo velmi rozbitom terene. Pretym som mal Giant Reign a mozem s kludom na dusi povedat ze je bol taky lacny bracek Endura. Ked tam poladis tlmic na svoju vahu a das rozumnu vidlicu tak budes urcite spokojny. Ja sa povazujem uz za celkom narocneho biekra na setup a nemozem kriveho slova povedat. Akurat mi chvilu trvalo zvyknut si na kratsiu zadnu stavbu ale teraz uz maxi spoko... Go for it baby
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Osobne si myslím že Big Hit je už ťažká mrcha a priklonil by som sa k SX Trailu. Samozrejme ak máš nejakú partiu s autom, ktorý ťa vyvezú na kopec autom a ideš len zjazdovať tak tam bude Big Hit vhodný, no ak chceš aj šlapať isto by som bral SX Trail. Závisí teda od toho čo chceš jazdiť.
dik za nazor
dik za nazor
ja za seba mozem povedat, ze SXko tak ci onak do kopca tlacim, ale kazdopadne viac fun bude na SXku, je to do-it-all bike
ale ten cenovy rozdiel je dost velky cca 500 EUR,
by som cakal ze BH bude drahsi a nie SXko?!
cena Bih Hitu v kaktuse 1.720 EUR a SX cca 2.400 EUR
to kilo hore dole by ma az tak nezabilo
preco by mal byt big hit drahsi ako sxko?