rozmyslam nad kupou biku Haibike aggressor RC je to ful ale nepoznam kvalitu tych tlmicom predna zadna.... pripadne kostra....
vedeli by ste mi povedat svoj nazor k tomu? dik
http://www.kubicasport.eu/produkt/1200/MTB-celoodpruz./
(planujem ho pouzivat na rekreacne jazdenie po horach pripadne nejake maratony vsetko skor rekreacne ziadne narocne sportove vykony.......cena max. tych 25 000)
neviem ci radsej nekupit v tej cene len predny tlmic? (neviem ci ten zadny je uzatvaratelny...)
este raz diky za pomoc....
komponenty desivý mix "čo popadalo z iných bikov" ale za tú cenu to nie je zlé a Shimano komponenty nemajú so sebou navzájom zas žiadny problém (takže ide len o to že to vyzerá ako cigánsky šatník, nie že by to bol principiálne nejaký průser)
tie náboje tiež nepoznám
ale za tú cenu...
za tú cenu to vôbec nie je zlé, však vidla sa dá ľahko vymeniť a ostatné veci podľa potreby, však ja som dal 21 za HT kde bola vidla len o málo menší shit!!!
mal som author vision (kostra egoist) ale niekto mi ho cmajzol....prehadzovacka tam tiez bola XTR ale moc ma nezaujala.....casto sa rozhodila XT sa mi zdalo masivnejsie a lepsie ...ale to len na pohlad neskusal som ho....zbytok vybavy bol LX. fula som nikdy nemal... vidlu som mal rock shock tusim judy 80 zdvih ale nejak to blblo....
zaujima ma skor ci to v prvom zjazde sa nerozhybe..... ak mate nejake lepsie napady do ceny 25 budem rad....
ak mate tip na lepsie HT v tej cene
uvazoval som aj o Kona biku ale maju predsa len inu vybavu za tu cenu a authory sa mi zdaju predrazene....