Zdravím. Potrebujem radu pri kúpe bicykla. Kupovať chcem zo Starbiku v PO (www.starbike.sk). Doteraz som jazdil na Btwin Rockrider 520. Budem vdačný, ak si niekto nájde čas a mrkne na to. Poprípade privítam aj návrhy na bike mimo predajne odkiaľ ho chcem. 500€ je strop
Tu ti ja neporadím, nepoznám tie komponenty až tak, že by som poznal rozdiel čo je lepšie a čo sa oplatí.. Každopádne predná vidlica je rovnaká pri každom. Možno by som šiel po tom čo sa ti páči viac. Ja som tiež vyberal podľa toho čo sa mi páči a na čo mám. A v čom ti nevyhovuje ten čo máš ?
rambler 2. 2018 oproti 2.0 2017 /1.0 2018 má vzduchovú vidlu čo je veľký rozdiel, v každom slušnom shope by ti mali dať ešte 10% zlavu prípadne ctm SWELL 2.0 ak chceš 27,5 kolesá
V akej predajni v KE? V PO ma každý odhováral od Ramblera lebo ho nemali na predajniach a ponúkali všetko ostatné čo mali Do oka mi padol aj tento bike za 699€ - https://www.bigbike.sk/p/trek-x-caliber-7-2018-red Je hodný tej ceny? Poprípade nájdem aj niečo lepšie v tej cenovke?
Zalezi od toho ci chces vzduchovu aj ked iba zakladnu vidlu alebo ti postaci pruzinova , kolko važiš ? Lebo pruziny su robene prevazne na 90 kilo , vzduch si dofukas podla vahy ako potrebujes aby ti pekne chodila , ale ja asi nebudem vhodny radit tiez iba zacinam s bike ...
Tak je na tebe ci chces vzduchovu alebo pruzinovu vidlu , popozeraj nejake fora precotaj si vyhody nevyhody a uvidis , podla mna ramblerom 3 kou neurobis zly nakup
Ahojte, tiez by som potreboval poradit ohladom kupy noveho trail/AM mtb - mooj rozpocet je 600e. Chcel by som nieco s agresivnejsou geometriou, nevadi mi, ak sa pri vyslapoch potrapim. Po case by som rad dokupoval nove komponenty, takze by ma zaujimalo co by bolo napr na prvy rok jazdenia najlepsi bike, ktory by som potom upgradol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s Decathlonom si nebol spokojný? ak chceš silou-mocou nový bike, išiel by som aspoň napr. do Rockrider 560
-13% CTM RAMBLER 4.0 29 bicykel, matná pieskovcová
869 € -13%
MOC 999 €Ak CTM RAMBLER tak je lepši 2.0 2017 alebo 1.0 2018?
Kellys Spider 90 29 bicykel, sivá
889 €
MOC 999 €Tento mi v kosiciach ponukali v zlave za 675 takze bud merida alebo ctm rambler 3 za 619 v L bike cyklocentrum obe uz po zlave...
Zatial som nasiel toto:
https://www.kaktusbike.sk/horske-bicykle-hardtail/specialized-pitch-sport+45760/ (dokupil by som pripadne aspon bazarovu vidlu vyssej triedy - XCM, XCR)
https://kubicasport.eu/ctm-zephyr-27-5-2017-matna-cierna-oranzova-20
https://sadesport.sk/275/10535-ctm-zephyr-2018-petrolejovaseda.html (oproti 2017 modelu na kratsi razvor aj vacsi hlavovy uhol viac sa mi asi pozdava geo 2017)
Nebranim sa aj jazdenke, lenze meriem 193 a vazim 85kg, tak je pre mna tazsie najst taky velky bike.
Dakujem za vsetky rady.
savings CTM ZEPHYR 27.5 bicykel, matná čierna/tmavomodrá perleť
499 € savings
MOC 729 €Novinka CTM ZEPHYR Xpert 29 bicykel, čierna/matná oranžová
999 €
MOC 1 099 €