canyon sa tu preberal viackrát, použi hľadanie...
modely 2007 nepredáva žiaden obchod takisto ako aj modely 2008 a ktorékoľvek iné. jediný kto predáva je http://www.canyon.com a podľa aktuálnych zásob už ani modely 2008 nie sú - no videl som tam nejaké zlepence (mix komponentov) takže sa ešte dá vybrať.
na ďalšie otázky ti odpovie história ... hľadaj šmudlo
Presne tak ako hovori Kiri este k tým časom co to vypisuje kedy budu mať bike to CW 30 a podobne
neverte tomu treba si tam radsej zavolať alebo popripade napisať email
nerozumiem prečo chceš tipovať. to je naozaj problém kliknúť na stránku canyonu a pozrieť sa ? alebo myslíš že by som mal inú cenu ako majú všetci zákazníci vo svete ?
ale to kupoval buď s nejakou zľavou na starší model alebo s posezónnou zľavou alebo s "kamarátskou" zľavou... Canyon má bez toho dosť pekné ceny a zas sa s tebou jednať nebudú, nejaký Jano Haluška z Hornej Dolnej ako každý iný zákazník...
a ak tam zľava je, tak pre všetkých, ako mali teraz k TdF a biky v Outlete
je to cena s DPH. a tá hviezdička vedľa cenovky to jasne hovorí (* inclusive VAT). p.s. skúšal si aspoň prezrieť staršie témy ? všetko tam bolo povedané úplne podrobne.
aha...sry tak to som si nevsimol.... inac chcel by som sa opytat najma majitelov tejto znacky ci su to kvalitne biky i ked som uz o tom pocul ze su ale tak... (myslim ci sa nekazia komponenty atd..) a ako by to bolo s reklamaciou musel by som to tam odniest osobne ?
ked si to tak vezmes mozes sa pytať iba na kvalitu ramu ten zatial drzi
zbytok su komponenty od rôznych značiek
zaruka sa rieši že im to pošleš nie osobne
aha...sry tak to som si nevsimol.... inac chcel by som sa opytat najma majitelov tejto znacky ci su to kvalitne biky i ked som uz o tom pocul ze su ale tak... (myslim ci sa nekazia komponenty atd..) a ako by to bolo s reklamaciou musel by som to tam odniest osobne ?
johny nic proti tebe ale ako sledujem tuto temu a tvoje otazky tak ty musis mat bud do 10 rokov alebo neviem...
Kazdy aspon priemerne inteligentny obcan po tyzdnovom pobyte na tomto fore musi neodvratne dospiet k nazoru ze vsetky bicykle ktore sa tu riesia su zlozene zo suciastok par svetovych vyrobcov, zdoraznujem "svetovych" a teda na bicykli nemeckej znacky s cenovkou 1000-4000 euro zrejme nebudu komponenty ako na bicykloch z Tesca. Ak si sa len v tomto chcel utvrdit tak potom sa ti hlboko ospravedlnujem.
Vsetko co ohladom nakupu Canyon bicykla potrebujes vediet maju napisane prehladne na svojom webe v niekolkych svetovych jazykoch a keby si nahodou pouzil v tomto fore funkciu hladania dozvedel by si sa ze minimalne 2 ludia tu bicykel Canyon maju a obsirne popisuju svoje skusenosti v slovenskom jazyku. Ak ma pamat neklame jeden je Roman z BA a druhy je uffff niekto z Martin-Priekopa ???
a este dve v BA-KV
jeden GrandCanyon 6.0 a Nerve XC 8.0.
GC ma rok a pol a Nerve cca 0,5roka, no ani na jeden nemozem povedat kriveho slova.
ece pikoska... brzdy (Formula ORO K18) na GC boli zo serie kde mali nejake poruchy. Tak zaciatkom roka mi Canyon poslal postou nahradny cap/pin co drzi packu brzdy + cervika aj s patricnym imbusakom a podrobnym navodom co a ako vymenit, ak by som mal pocit ze je tam zavada. Obavam sa, ze ostatni vyrobcovia na taketo veci zvysoka....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
modely 2007 nepredáva žiaden obchod takisto ako aj modely 2008 a ktorékoľvek iné. jediný kto predáva je http://www.canyon.com a podľa aktuálnych zásob už ani modely 2008 nie sú - no videl som tam nejaké zlepence (mix komponentov) takže sa ešte dá vybrať.
na ďalšie otázky ti odpovie história ... hľadaj šmudlo
neverte tomu treba si tam radsej zavolať alebo popripade napisať email
a ak tam zľava je, tak pre všetkých, ako mali teraz k TdF a biky v Outlete
- shipping of bicycles 34,90 Euro
-Complete bicycles are delivered exclusively in our special BikeGuard box for the additional cost of 14.90 Euro.
All prices include the current legal value added tax of 19% or 7%, excluded are products not of European Union countries which we ship without VAT
zbytok su komponenty od rôznych značiek
zaruka sa rieši že im to pošleš nie osobne
johny nic proti tebe ale ako sledujem tuto temu a tvoje otazky tak ty musis mat bud do 10 rokov alebo neviem...
Kazdy aspon priemerne inteligentny obcan po tyzdnovom pobyte na tomto fore musi neodvratne dospiet k nazoru ze vsetky bicykle ktore sa tu riesia su zlozene zo suciastok par svetovych vyrobcov, zdoraznujem "svetovych" a teda na bicykli nemeckej znacky s cenovkou 1000-4000 euro zrejme nebudu komponenty ako na bicykloch z Tesca. Ak si sa len v tomto chcel utvrdit tak potom sa ti hlboko ospravedlnujem.
Vsetko co ohladom nakupu Canyon bicykla potrebujes vediet maju napisane prehladne na svojom webe v niekolkych svetovych jazykoch a keby si nahodou pouzil v tomto fore funkciu hladania dozvedel by si sa ze minimalne 2 ludia tu bicykel Canyon maju a obsirne popisuju svoje skusenosti v slovenskom jazyku. Ak ma pamat neklame jeden je Roman z BA a druhy je uffff niekto z Martin-Priekopa ???
Kanonom zdar.
edit@ druhy je Kiri z Martina, a treti Mliecko...
jeden GrandCanyon 6.0 a Nerve XC 8.0.
GC ma rok a pol a Nerve cca 0,5roka, no ani na jeden nemozem povedat kriveho slova.
ece pikoska... brzdy (Formula ORO K18) na GC boli zo serie kde mali nejake poruchy. Tak zaciatkom roka mi Canyon poslal postou nahradny cap/pin co drzi packu brzdy + cervika aj s patricnym imbusakom a podrobnym navodom co a ako vymenit, ak by som mal pocit ze je tam zavada. Obavam sa, ze ostatni vyrobcovia na taketo veci zvysoka....