Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Zhrnutie ako sa vyvija moja objednavka na Strive 2015. Pred dvoma tyzdnami som sem pisal, ze som komunikoval s nemeckym supportom cez chat a ti mi prislubili odoslanie koncom minuleho tyzdna. Pred piatimi dnami som vsak dostal mail od CZ/SK supportu, ze sorry ale uz nemame, vyber si 2016 so zlavou 5 percent alebo vratime peniaze - vsetci vieme o aky mail ide. Nedalo mi a dnes sa mi opat podarilo nadviazat kontakt cez chat, kde mi operator overil situaciu a vyjadril sa, ze bike pre mna maju a shipnuty bude tento tyzden. Poslal aj novy order confirmation. Uz fakt neviem co si o tom mam mysliet...
Tiez nechapem, ake informacie dostava support CZ/SK.
Ja som objednaval bike asi pred tyzdnom, kde mi dal confirmation dodanie na 15.2.2016 - t.j. asi o 2 tyzdne skor ako bol termin na stranke.
Do dvoch dni bol tento bike skladom. Faktura mi prisla hned ako som mal potvrdenie (podla stranky mala prist 2-3 tyzdne pred datumom odoslania).
Peniaze som poslal a prisiel mi mail, ze bicykel sa kompletuje.
Pisal som na support CZ/SK a odpovedali mi, ze plati termin vo februari.
Momentalne je tato verzia stale skladom.
Moja prva objednavka s Canyonom, tak neviem ci chodia faktury fakt len par tyzdnom pred odoslanim alebo hned po objednani?
Mne napriklad fakturu poslali az s bikom.
Platil som cca. tyzden pred "planovanym" odoslanim biku, prevodom na ich ucet na SK a variabilne cislo som dal cislo objednavky.
Prave sa mi podarilo skontaktovat s chat supportom. Tak mi povedali, ze na stranke maju chybu, lebo nove Spectraly su dostupne az od zaciatku februara. Na stranke su vsetky skladom. Tak CZ/SK Support mal pravdu.
No ja som si nasral do huby, ale nakoniec som si objednal Canyon..Rozhodla cena a ze je na sklade.. 13.12. Objednane a dnes prisiel..Doskriabane nemam viac menej nic iba trosku koleso, ale to neriesim....
No ja som objednal GRC 15 na 11.canon christmas days a v piatok za 9 dni to tu bolo,nedoskriabane ,akurat kolesa maju trochu 8,neviem ci je to normal pri 29.Zaujimave ale je , ze to poslali este skor ako mali peniaze na ucte.
Kolesá majú trochu 8?! to akože , ti poslali nový bike s rozcentrovanými kolesami? Normálne to nie je...Ani na 29-erovi ani , že ti také pošlú z obchodu ako funglovku...
jj, mne tiez hadzal plast.. edoer - opri si platobnu kartu o vidlicu/ram tak aby bola milimeter od rafiku, roztoc koleso a hned budes vediet ci mas osmicku alebo nie...
DT Swissaci to asi centrovali v piatok na poobednej,plaste vyzeraju byt nasadene spravne,ale rozhodne to nie nic hrozne,mozno to je aj v ramci vyrobnej tolerancie...Clovek by to chcel mal tip top,ked to pride nove v krabici.
Minuly tyzden v pondelok (14.12) som objednal z outletu Nerve AL 8.0. Platil som kartou, platba presla este v ten den. Tyzden na to v pondelok (21.12) mam doma bike. Bike prisiel v 100% stave bez akychkolvek poskodeni... A potesili aj pribalene tubeless ventilky .
No ja nechapem hlavne posuny v datumoch hypotetickeho predaja. Chcel som asi pred mesiacom "https://www.canyon.com/sk/mtb/nerve/nerve-al-7-9.html" mal byt dostupny vo feb 2016 a teraz je to uz april.... a co sa bavim s ludmi, vela z nich chcelo canyon, len uz nechcelo cakat.... uvidim ci vobec do toho pojdem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som objednaval bike asi pred tyzdnom, kde mi dal confirmation dodanie na 15.2.2016 - t.j. asi o 2 tyzdne skor ako bol termin na stranke.
Do dvoch dni bol tento bike skladom. Faktura mi prisla hned ako som mal potvrdenie (podla stranky mala prist 2-3 tyzdne pred datumom odoslania).
Peniaze som poslal a prisiel mi mail, ze bicykel sa kompletuje.
Pisal som na support CZ/SK a odpovedali mi, ze plati termin vo februari.
Momentalne je tato verzia stale skladom.
Moja prva objednavka s Canyonom, tak neviem ci chodia faktury fakt len par tyzdnom pred odoslanim alebo hned po objednani?
Platil som cca. tyzden pred "planovanym" odoslanim biku, prevodom na ich ucet na SK a variabilne cislo som dal cislo objednavky.
Uz som sa tesil, ze uvidim bike skor