Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Takže už mám nerváčika doma aj ja. Objednával som ho v piatok 26.02.2016. Platba prebehla kartou ihneď. V utorok 01.03.2016 mi prišiel email o odoslaní môjho biku kuriérskou službou UPS Deutschland. Predpokladaný dátum dodania 03.03.2016. Nervák mi prišiel 03.03.2016 kuriérom UPS. Po rozbalení bol v poriadku ako aj príslušenstvo bolo komplet. Po krátkej skúšobnej jazde vyzerá super vzhľadovo aj funkčne. Až na to sedlo som spokojný.
To mas iridium sedlo? ja som z neho tiez bol trochu zmateny take divne mi pride (tvarom)....ale po dvoch jazdach som si zvykol a celkom som s nim spokojny
Objednal som Nerva a zvolil som platbu prevodom na ucet. Zatial mi prisiel len potvrdzovaci email a reminder o uhrade ale nikde okrem nemeckeho IBANU na tom potvrdeni nevidim ziadny iny ucet. Dodanie biku mam 04/04 - 08/04. Nespominal niekto, ze sa to plati na slovensky ucet v SLSP? Spectral som platil kartou, tak teraz neviem.
ano maju to na stranke
dole uplne na stranke info - zase dole uplne casto kaldene otazky https://www.canyon.com/sk/service/faq/?category=19&id=793
Platba prevodom - dostali ste zálohovú faktúru s údajmi potrebnými k platbe. Platí sa na účet v Slovenskej Sporiteľne č. 5028548281/0900. U objednávok, ktoré majú dátum dodania bicykla až za viac týždňov či mesiacov stačí zálohovú faktúru uhradiť dva týždne pred plánovaným termínom dodania. Do príkazu pre prevod uveďte ako variabilný symbol číslo Vašej objednávky.
Zdravim vyznavacov Canyon,dnes mi kurier Upc dorucil Grand Canyon AL SLX 8.9 v bezvadnom stave,termin som mal od 28.3.2016,tak sa poponahlali,urcite sa oplatilo cakat hlavne v tomto termine.Urcite v kamennom obchode v tychto komponentoch podstatne drahsi bike.
mirofoltyn servus ja som tiež objednal Grand Canyon AL SLX 7.9, objednal som ho 18.02. v takejto istej farbe dodanie mi napísali 4.4 - 9-4...platil som na nemecký účet...ty si ho objednával kedy?dal by si sem ešte nejaké foto?
Ja som objednaval bike 12.11. tak som cakal cca 4 mesiace.Nad CF 5.9 som neuvazoval,som skor zasady AL,ale vyssia rada komponentov,v podobnej cene.XT rada je slusna kvalita a funkcnost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dole uplne na stranke info - zase dole uplne casto kaldene otazky
https://www.canyon.com/sk/service/faq/?category=19&id=793
Platba prevodom - dostali ste zálohovú faktúru s údajmi potrebnými k platbe. Platí sa na účet v Slovenskej Sporiteľne č. 5028548281/0900. U objednávok, ktoré majú dátum dodania bicykla až za viac týždňov či mesiacov stačí zálohovú faktúru uhradiť dva týždne pred plánovaným termínom dodania. Do príkazu pre prevod uveďte ako variabilný symbol číslo Vašej objednávky.
(mozno len tie pedalcoky by som dal cierne, ale to je len nepodstatny detail...)