Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ja mám tiež nerve 6 a zadné koleso vytiahnem v pohode ale s5 som ho nemohol dať ... asi to má niečo s tým upínaním zadného kolesa keďže tam nieje klasický QR ale potom nechápem prečo to ostatným na vyššých nervakoch (7,8...) ide v pohode keďže rám je identický.
prave pozeram ze nerve 6 wmn isiel dole o 10%... mnou objednany par dni dozadu bol bez zlavy ale zatial som ho neplatil... mam skusit na nich zatlacit, aby mi tu zlavu dali alebo mam objednavku zrusit a objednat nanovo?
Ja keď som môjho objednával tak v zľave nebol (ani na sklade) ale potom išiel o 100€ dole a poslali novú faktúru aj so zľavou.Takže možno ti pošlú novú faktúru keď nie, tak určite im napíš
na tom nerve 6.0 je to trosku problem s tou zadnou stavbou pri vytahovani kolesa. treba to trošku roztiahnuť ale to len tak 2-3mm. pretože tam na koncoch náboja trčí tá vnútorná rúrka, čo má na vrchu závit z každej strany tak 1mm cca.(pre toto to ide na pevnej osi lepšie.nerve 7 a vyššie. ale sú tam také mini nábehy na tých vnútorných stranách patiek. ja som po čas enašiel miesto kedy to ide lahko koleso aj vonku aj nazad v pohode. ale zo začiatku som sa aj ja bál že ohnem kotúč. chcel to len trochu cviku.
pokial by ste na to nemali nervy. tak potom treba objednať z canyonu: A1040927 - "12mm Through Axle Kit incl. Washer, Chip, Nut" stojí to € 39.95
A1038715 - "Dropout Nr. 27" - pätka € 19.90 a prerobíte s tým zadnú stavbu na klasickú pevnú 12mm os. ale k tomu treba aj príslušný náboj na kolese. nie som istý čo v kite je aj pevná os.
ja mám ten istý, akurát M-ko. objednané 10.12. tak som si musel počkať do 15.1., trošku chaos cez vianoce, ale inak veľká spokojnosť. ja som ho dokonca odvážil doma a váha mi vyšla skoro o kilo menej ako je písaný výrobcom.
no ale ktovie čo moja váha...
tak dnes konečne dlhšia cesta do práce na bajku. v práci som ho odvážil aj s pedálmi a 11,1 kg, takže moja váha doma neklamala.
chcel som ich, lebo neviem akým štýlom som sa dopátral, že sú určené aj pre tenisky, no ale čo už.
prvá jazda s teniskami celkom v pohode, bežecké tenisky s hrubšou podrážkou, SPD zarážky bolo trochu cítiť.
spravil som asi 6-7 km skúšobne a nevadilo mi to nejak enormne
dnes tretry, SPD nastavené na minimum. nacvakol som ani neviem ako - prvé prekvapenie. jazda úplne super, ťah smerom hore, paráda. cestou som skúšal vycvakávať a nacvakávať, druhé prekvapenie, ako keby som to jazdil už dávno.
Je toto normalne? V potvrdenej objednavke aj vo fakture som mal termin odoslania 7.-11.3., zaplatil som a 10.3. poslali potvrdenie prijatej platby. Dnes pisem mail na Cz-Sk Canyon v akom stave je moja objednavka a odpoved, ze objednavka je aktivna a termin odoslania 2.- 6.5. Mal ste uz niekto takuto skusenost?
asi nebolo prave najstastnejsie cakat tak dlho na zaplatenie 2.3. - objednavka 10.3. prijatie platby
mohlo sa stat, ze ta vyskrtli z poradovnika a tvoj povodny bike isiel dalsiemu v poradi...
ci je to ok, alebo akceptovatelne je uz na inu diskusiu, ostava ti asi len kontaktovat support a idealne ten nemecky
Ale zas ak objednaval 2ho a odoslanie bolo od 7ho povedal by som ze sa jednalo o bajk ktory bol skladom a tam by nedavalo zmysel preco sa termin dodania potom posunul o skoro 2 mesiace hned. O aky bajk a velkost sa jedna?
Objednaval som Endurace al 5 velkost XL, ked som objednaval bol termin odoslania 14. - 18.3., po obdrzani potvrdenej objednavky som myslel, ze bicykel mam zarezervovany v ich super SAPe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pokial by ste na to nemali nervy. tak potom treba objednať z canyonu: A1040927 - "12mm Through Axle Kit incl. Washer, Chip, Nut" stojí to € 39.95
A1038715 - "Dropout Nr. 27" - pätka € 19.90 a prerobíte s tým zadnú stavbu na klasickú pevnú 12mm os. ale k tomu treba aj príslušný náboj na kolese. nie som istý čo v kite je aj pevná os.
To co si vypocitas na zaklade tabulky neplati?
Polomer kolesa vratane plasta - bb drop tj 378-27 = 351mm
no ale ktovie čo moja váha...
tak dnes konečne dlhšia cesta do práce na bajku. v práci som ho odvážil aj s pedálmi a 11,1 kg, takže moja váha doma neklamala.
prvýkrát aj cesta s tretrami a SPD pedálmi. kúpil som tu na MTBiker shope
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/naslapne-mtb/shimano-spd-pd-mt50-naslapne-pedale.html
chcel som ich, lebo neviem akým štýlom som sa dopátral, že sú určené aj pre tenisky, no ale čo už.
prvá jazda s teniskami celkom v pohode, bežecké tenisky s hrubšou podrážkou, SPD zarážky bolo trochu cítiť.
spravil som asi 6-7 km skúšobne a nevadilo mi to nejak enormne
dnes tretry, SPD nastavené na minimum. nacvakol som ani neviem ako - prvé prekvapenie. jazda úplne super, ťah smerom hore, paráda. cestou som skúšal vycvakávať a nacvakávať, druhé prekvapenie, ako keby som to jazdil už dávno.
savings Shimano SPD-SL PD-R550 nášľapné pedále, čierna
57,99 € savings
MOC 102 €mohlo sa stat, ze ta vyskrtli z poradovnika a tvoj povodny bike isiel dalsiemu v poradi...
ci je to ok, alebo akceptovatelne je uz na inu diskusiu, ostava ti asi len kontaktovat support a idealne ten nemecky