Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
erkosquad, podľa mojej skúsenosti to môže byť poškodený / "rozlepený" náboj kolesa. Práve to reklamujem u DT SWISSu. U mňa zadné koleso. Vydávalo to veľmi podobné pazvuky.
erkosquad, podľa mojej skúsenosti to môže byť poškodený / "rozlepený" náboj kolesa. Práve to reklamujem u DT SWISSu. U mňa zadné koleso. Vydávalo to veľmi podobné pazvuky.
Tak o takomto pripade pocujem prvy krat. Nie je telo naboja z jedneho kusu? Ale konkretne v mojom pripade to bola asi fakt mastnota, pretoze ked som prehodil koleso, tak robilo to iste. Dokonca mam pocit ze po prebruseni dosiek a odmasteni kotuca a poslednom vyjazde to aj prestalo.
Ahojte, svagor objednava Lu***** miery 182/87 rozkrok,canyon kalkulator mu vyhadzuje M (co mam ja 173/82 GC a je OK),lenze proti nemu som trpajzlik.Podla competitivecyclist by to malo byt az XL,lenze XL je aj voci L uz dost velke.Viete poradit? Nie je dupac,bude to ***** 1.MTB. Dikes
Moja skúsenosť? Mám 180 a 83 rozkrok. Pre mňa vychádza M. Mám Ghost Htx Lector velk. L, fulíka KTM Phinx tiež L. 100 mm predstavec a sedia. Velký rám je problém pri tech zjazdoch, keď by bol problem isť so zadkom za sedlo. Keď som si na ne sadol 1x, pripadalo mi L malé. Je to od výrobcu. Tiež je výber dosť subjektívny. Takže treba zvážiť na aký posed je človek zvyknutý.
Vždy radšej menší rám ako väčší. Upraví id-posed, dĺžka a poloha predstavca a prípadne aj šírka riaditok Lux je XC bajk a s veľkým rámom problém.
Ja som tiež hraničná výška a mal by som problém s veľkosťou , ale mne určite M. Ešte si porovnám geometriu.
Sedlo dozadu,to znamena , ze by si zniesol aj xl?,alebo to by uz bolo moc. A v pripade lectorov, myslim ze ett je o cislo viac nez v pripade GC/lux, takze tam tiez mohlo byt XL priechodne.On ho uz totizto objednal v xl, ale stale je moznost zmenit cez canyon servis velkost v objednavke.Sam som raz mal o cislo vacsi bike a uz radsej nikdy opachu...
Samozrejme, že som to písal ako príklad. Každý sme iný, stavba tela,dlžka nôh ruk - pri rovnakej výške - je iná. Daj si nastaviť bajk v BG centre a môže sa Ti stať 100 eur bolo zbytočných. Porovnal som si geo bajku KTM PHINX vs C. LUX a razvor k. a horizont.v. bol 1-2mm rozdiel. Takže L-ká obe. Aj tak sebe by som riskol M alebo potom by som ho menil. Ideal vždy skúsiť!
Inak XL bude kamaratovi asi velke, v jeho prípade L-ko.
Daj vedieť ako to dopadlo
Tiež sa prikláňam k veľkosti "L". Mám cca 184cm a LUXa vo veľkosti "L". Väčší by som nechcel, aj keď určite by sa dal "zniesť". Menší v žiadnom prípade.
Diky chlopi,zatial trva na xl,ale bude to jeho 1.mtb tak ok.Casom tam moze prdnut enduracky predstavec a Ninovo oblubenu sedlofku s minosovym offsetom, keby ho chcel skratit...
Ja som teraz objednaval Luxa, mam 188, nohy 92cm, kalkulator mi odporucil L, ale objednal som XL. Jazdil som na
testovacke v Kalnici XL Nerva a sedel ako uliaty, jazdil som kamosov Grand Canyon v Lku, pripadal mi kratky a tiez druheho kamosa Grand Canyon v XL a ten mi sedel v pohode.Porovnavam to s mojim sucasny HT Dema Auron 9.0, vel. 20``, Lko. Co mam kamaratov s Canyonami, tak vsetci objednavali o cislo vacsi bajk ako vysiel v kalkulatore. Canyon ma vo vseobecnosti tie bajky kratsie.
To by mohlo byt, torza mate zhruba rovnake a standover ma dost velku rezervu . Mal som pocit, ze moje M ko mu pripadalo ako detsky bike. Ak mu to sadne , tak ten vylepseny canyon calculator podmeriava o 2 cisla (v jeho pripade)
Pri jeho proporciach mu bude asi Lko OK. Mko isto nie. XL uz asi velke.
Mne pride bajk asi bud. tyzden, ked chces moze si prist nan sadnut, vyskusat ake je to XL.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak o takomto pripade pocujem prvy krat. Nie je telo naboja z jedneho kusu? Ale konkretne v mojom pripade to bola asi fakt mastnota, pretoze ked som prehodil koleso, tak robilo to iste. Dokonca mam pocit ze po prebruseni dosiek a odmasteni kotuca a poslednom vyjazde to aj prestalo.
Vždy radšej menší rám ako väčší. Upraví id-posed, dĺžka a poloha predstavca a prípadne aj šírka riaditok
Ja som tiež hraničná výška a mal by som problém s veľkosťou , ale mne určite M. Ešte si porovnám geometriu.
Inak XL bude kamaratovi asi velke, v jeho prípade L-ko.
Daj vedieť ako to dopadlo
testovacke v Kalnici XL Nerva a sedel ako uliaty, jazdil som kamosov Grand Canyon v Lku, pripadal mi kratky a tiez druheho kamosa Grand Canyon v XL a ten mi sedel v pohode.Porovnavam to s mojim sucasny HT Dema Auron 9.0, vel. 20``, Lko. Co mam kamaratov s Canyonami, tak vsetci objednavali o cislo vacsi bajk ako vysiel v kalkulatore. Canyon ma vo vseobecnosti tie bajky kratsie.
Mne pride bajk asi bud. tyzden, ked chces moze si prist nan sadnut, vyskusat ake je to XL.