Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Taka vtipna zalezitost pri objednavke...
V lete som objednaval pocas akcie kratasy, platil som cez paypal nejak to blblo ale nakoniec zasvietilo dakujeme za vasu platbu a pod, o tyzden dosli kratasy ale boli trochu male, pisem na podporu ci ich mozem vratit. O par dni poslali kuriera po ne, na peniaze cakam 2 mesiace teraz pisem kde su, oni nemaju moje cislo uctu, potom zistili ze som platil cez paypal, peniaze maju byt tam...nie su, pozeram do historie a nevedel som najst ziadnu platbu v tej cene a nakoiec sme zistili ze mi ich pravdepodobne poslali bez zaplatenia a ja som im ich pekne poslal naspat
V piatok som objednal cf 6.9 v L velkosti dosiel mi mail s cislom objednavky ze do dvoch dni pride faktura atd....ale bike sa mi uz neusiel...pritom bol od stvrtka a cely vikend skladom....keby aspon poslali nejaky mail o tom ze uz nieje ale clovek si to musi zistovat cez cz popripade de zastupenie...
11kubo Dobry napad. Mal som jeden co vypadaval tak som skusil
Drzi super, ta skrutka je tam len na skusku, behnem do hornbachu kupit cierne s inou hlavickou. Takto som usetril 35e, keby mam kupovat tie z bike-components .
pri cene bicykla a naslednych prevadzkovych nakladoch je myslim jednorazovy vydavok 35eur za Syntace uplne zanedbatelna polozka, ale tak ked ti nevadi taketo ghetto riesenie, preco nie ...ja by som to na taky bajk nedal
V stredu (21.9.) objednaný bike, v piatok (23.9.) prišla faktúra, ktorú som ešte v ten deň uhradil. Potvrdenie o úhrade prišlo v utorok (27.9.) a dnes (30.9.) bol bike doručený. Doručený teda počas 8.pracovného dňa, spokojnosť
Ešte to poskladať a cez víkend sa môžem začať voziť
Toto je moja prvá skúsenosť s Canyonom a tiež som videl nejaké recenzie, že dlho čakali a pod. Ale myslím si, že v týchto ojedinelých prípadoch došlo k drobnej nechcenej chybe. Riadil som sa podľa pokynov, ktoré boli uvedené. Tj. vytvorená objednávka, došiel potvrdzujúci mail, kde uviedli, že do 2 dní pošlú zálohovú faktúru. Zároveň uvádzali/žiadali aby bolo pri platbe uvedené ako číslo objednávky, tak aj zákaznícke číslo - preto som aj čakal na faktúru, lebo v maile potvrdzujúcom objednávku bolo len číslo objednávky. Zvolil som podľa mňa najistejšiu formu platby, teda prevodom na účet, navyše zaplatené do SLSP, teda bez poplatku za zahraničnú platbu. Číslo účtu/objednávky/zákazníka pri platbe dôkladne prekontrolované. Jednoducho všetko som urobil preto, aby som neboli problémy kvôli platbe. A ak nedošlo k situácii, že by sa v čase medzi objednávkou a platbou vypredal daný model v danej veľkosti, tak nevidím dôvod, aby malo vybavenie odoslania byť zdržané zo strany Canyonu. V skratke ak obchodník žiada o určitú formu spolupráce, tak vyhoviem. Predsalen väčšinou biky objednávajú chlapi a tým, že sme takí ješitní, tak sa môže, že pri vzrušení z objednávania nového biku môže dojsť k chybičke
Samozrejme ešte musím všetko prekontrolovať kvôli poškodeniu a prípadným chýbajúcim súčiastkam/častiam
Grand Canyon CF29 5.9 2016 (strieborný), veľkosť L. Podľa toho ako máš nastavenú stránku, až po dokončenie objednávky je to v slovenčine. Mail potvrdzujúci objednávku je tiež v slovenčine, ďalšie maily už sú v angličtine, ale to sú už len bláboly, z ktorých ťa zaujímajú len nejaké 2 údaje. V podstate som s nimi ani nekomunikoval, len od nich chodili automatické maily o stave objednávky. Ale čo sa tu píše aj pár strán dozadu, tak sa dá komunikovať cez CZ support (ktorí ako čítam nie je najšťastnejšia voľba) a potom s centrálou nemeckou by to malo byť v pohode v angličtine
Ja som od nich bral už druhý bike a tentokrát spokojnosť. Prvý mal veľké meškanie a bola katastrofálna komunikácia z ich strany aj priamo z centrály (2015). Teraz som objednal v nedeľu večer a v piatok som ho mal doma takže sa nemôžem sťažovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V lete som objednaval pocas akcie kratasy, platil som cez paypal nejak to blblo ale nakoniec zasvietilo dakujeme za vasu platbu a pod, o tyzden dosli kratasy ale boli trochu male, pisem na podporu ci ich mozem vratit. O par dni poslali kuriera po ne, na peniaze cakam 2 mesiace teraz pisem kde su, oni nemaju moje cislo uctu, potom zistili ze som platil cez paypal, peniaze maju byt tam...nie su, pozeram do historie a nevedel som najst ziadnu platbu v tej cene a nakoiec sme zistili ze mi ich pravdepodobne poslali bez zaplatenia a ja som im ich pekne poslal naspat
No aspon ze som ho nezaplatil....
Drzi super, ta skrutka je tam len na skusku, behnem do hornbachu kupit cierne s inou hlavickou. Takto som usetril 35e, keby mam kupovat tie z bike-components .
saaleem bajobb
pri cene bicykla a naslednych prevadzkovych nakladoch je myslim jednorazovy vydavok 35eur za Syntace uplne zanedbatelna polozka, ale tak ked ti nevadi taketo ghetto riesenie, preco nie ...ja by som to na taky bajk nedal
Ešte to poskladať a cez víkend sa môžem začať voziť
Samozrejme ešte musím všetko prekontrolovať kvôli poškodeniu a prípadným chýbajúcim súčiastkam/častiam