Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Bol som sa ešte presnejšie premerať, mám inseam 83, výška 179...podľa PPS mi vyšla veľkosť M, aj keď som skúsil popridávať 2 cm (pre istotu)...Takže už len počkám kým predstavia nový Spectral v hline a budem objednávať
tirosk, na fotkach nemas vytiahnutu sedlovku viac nez 2,5cm, bezne ju mas teda vysunutu viac? nemas ziadny problem ist nad zadne koleso? bo tu strielate riadne zvlastne cisla teda, uplne mimo vsetkych statistik o spectral ramoch 2015/2016 ake ludia brali podla inseam/vyska
tirosk, na fotkach nemas vytiahnutu sedlovku viac nez 2,5cm, bezne ju mas teda vysunutu viac? nemas ziadny problem ist nad zadne koleso? bo tu strielate riadne zvlastne cisla teda, uplne mimo vsetkych statistik o spectral ramoch 2015/2016 ake ludia brali podla inseam/vyska
V reali je vysunuta viac aspon 4-5 cm fotka to skresluje trocha. Ani ty ju nemas vysunutu ovela viac Akurat mi tam vojde blikacka. Nemam ziaden problem ist za sedlo. Kamos ma dokonca zasunutu az po ram. Len som mal kratsi predstavec 5cm.
pred par tyzdnami dorazil (ale nebol som doma)
takze az dnes prva jazda.. a uplna epika!
rozhodoval som sa tyzden ci M alebo L (M som aj skusal, L som nezohnal)
nakoniec padla volba na M (179cm, inseam 82) a musim povedat ze sadol krasne.. (akurat sedlo je neuveritelne tvrde)
A co sa tyka platby, ja sa chystam platit kartou (musis si skontrolovat ci tam nemas nejaky limit), ale asi je to jedno, v podstate si vyber sposob, ktory vyhovuje viac tebe.
Mko frajerka testovala a ze sedi. A zaplatil som kartou limity mam povolene. Peniaze su rezervovane na ucte. Preco si ich nestiahli ? Spravia to vobec ?
Kde a ako zohnať logo Canyon (dva kopce) + nápis Nerve AL? V rámci oživenia nápisov a loga na ráme z matnej čiernej na modrú. Nápis Canyon mám (z ebay). Obkresliť to z rámu (ako najlepšie?). Ono je to taká blbosť, ale rád by bike trošku oživil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sedlovka vysunuta este o 5 cm nad ram
V reali je vysunuta viac aspon 4-5 cm fotka to skresluje trocha. Ani ty ju nemas vysunutu ovela viac
takze az dnes prva jazda.. a uplna epika!
rozhodoval som sa tyzden ci M alebo L (M som aj skusal, L som nezohnal)
nakoniec padla volba na M (179cm, inseam 82) a musim povedat ze sadol krasne.. (akurat sedlo je neuveritelne tvrde)
zatial najviac spokojnost, bajk je lahky (na pomer cena/vykon) a spravne osadeny.. je hravy.. a zabavny. radost!
ja som dal to sedlo okamzite prec resp vymenil za mojho oblubenca selle smp a ta tvrda sranda isla na pracovny bike
https://www.canyon.com/sk/tools/pps/
A co sa tyka platby, ja sa chystam platit kartou (musis si skontrolovat ci tam nemas nejaky limit), ale asi je to jedno, v podstate si vyber sposob, ktory vyhovuje viac tebe.
Logo: https://pbs.twimg.com/profile_images/724591260674174976/uWDM78ER.jpg
Nápis: http://www.dafont.com/forum/attach/orig/3/8/38028.jpg
Tohto chalana: https://www.facebook.com/tomas.valihora?fref=ts sa opýtaj, či by ti urobil aj nápis NERVE v tom istom fonte písma....
Nemáš za čo