Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
R4DY, presny SAG ti netreba. A rovnako hodnoty tlaku od niekoho, kto nevazi rovnako.. Sag ja vacsinou medzi 20-30% na trail/EN jazdenie. Presnu hodnotu si nalad podla tvojich preferencii. Vidim, ze tam mas Fox. Ak nevies od coho sa odrazit, tak chod na ich stranku a kukni manual k vidle aj tlmicu. Pokial is dobre pamatam, su tam tlaky podla hmotnosti a aj % SAGU pre tvrdsie aj maksie nastavenie.
Nafukaj to podla tvojej vahy (a odmeraj si SAG) a chod pojazdit niekde, kde to dobre poznas. Potom mozes napriklad ubrat (alebo pridat ak sa ti to zda moc makke), zapis si SAG a znova pojazdi. A tak dalej dokym nenajdes to spravne nastavenie. Niekedy treba trochu experimentovat kym najdes to tvoje nastavenie. A rovnako aj vybava spravi svoje. Ak si to nastavis len podla svojej vlastnej vahy, tak ked budes davat celodenku s plnym ruksakom, tak treba trochu prifuknut.
Jasnacka je to bajk pre frajerku tak som to meral ratal aby bol ten sag priblizne 25/30 viacej mi bude musiet povedat ona ze ci prifuknut alebo odfuknut
No sranda ze sag vpredi 15-20% a vzadu 25-30%. A vidla float max tlak 120 psi ? To je nejak malo nie ?Najdem niekde takyto navod aj pre pike a monarch db ?
Vyjazdy po horach aj z dobrym zjazdom, nejaka celodenka a raz zacas aj maraton, ale vsetko "rekreacne" takze preto ta otazka, celoodpruzeny som este nemal a ci 27,5 alebo 29 neviem,teraz jazdim27,5 z 29 nemam skusenost.
Mas pravdu Matej dostupnost som prehliadol, takze sa poobzeram po inych modeloch.
Este otazocka viac ma to taha do celoodpruzeneho ale kedze som na takom este nejazdil nie som si isty ci do toho ist.
Pozeram ze sa este objavil Nerve 8.0 vo velkosti M, aj cierny aj modry .. za 1499 EUR je to skvely bike za bezkonkurencnu cenu .. vo stvrtok mi prisiel modry, je krasny a namakany .. takze ak by si sa rozhodol priklonit k celoodpruzenemu biku, Mko by Ti bolo dobre, a 300 EUR navyse by si este niekde nasiel tak nad 6.0 ani nepremyslaj
Ďalšia moja pozitívna skúsenosť s Canyonom
16.08. objednaný 17.08. potvrdenie objednávky 19.08. zaplatené 22.08. potvrdenie zaplatenia
najviac ma nahnevalo keď som ráno 16 pozeral bol termín dodania 10-15.10.2016 a poobede keď som urobil objednávku mi skočil predbežný termín dodania 21-25.11.2016
Ostalo mi len dúfať
zrazu 24.10. znovu potvrdenie objednávky to isté ako 17.08.
a 25.10. mail o odoslaní aj s číslami balíkov
Takže potom už len
25.10. 02:07 Prevzatie bal.
25.10. 17:37 Príchod Frankfurt
19:40 Odchod
26.10. 12:30 Príchod Norinberg
14:27 Odchod
26.10. 09:30 Príchod Viedeň
13:06 Odchod
27.10. 05:00 Príchod Blava
07:31 Odchod
27.10. 12:50 Doručené
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fox float tlmic 240 psi
80 kg bez vybavy, mam to rad trosku natvrdo
Nafukaj to podla tvojej vahy (a odmeraj si SAG) a chod pojazdit niekde, kde to dobre poznas. Potom mozes napriklad ubrat (alebo pridat ak sa ti to zda moc makke), zapis si SAG a znova pojazdi. A tak dalej dokym nenajdes to spravne nastavenie. Niekedy treba trochu experimentovat kym najdes to tvoje nastavenie. A rovnako aj vybava spravi svoje. Ak si to nastavis len podla svojej vlastnej vahy, tak ked budes davat celodenku s plnym ruksakom, tak treba trochu prifuknut.
Este otazocka viac ma to taha do celoodpruzeneho ale kedze som na takom este nejazdil nie som si isty ci do toho ist.
Pozeram ze sa este objavil Nerve 8.0 vo velkosti M, aj cierny aj modry .. za 1499 EUR je to skvely bike za bezkonkurencnu cenu .. vo stvrtok mi prisiel modry, je krasny a namakany .. takze ak by si sa rozhodol priklonit k celoodpruzenemu biku, Mko by Ti bolo dobre, a 300 EUR navyse by si este niekde nasiel tak nad 6.0 ani nepremyslaj
dakujem
16.08. objednaný 17.08. potvrdenie objednávky 19.08. zaplatené 22.08. potvrdenie zaplatenia
najviac ma nahnevalo keď som ráno 16 pozeral bol termín dodania 10-15.10.2016 a poobede keď som urobil objednávku mi skočil predbežný termín dodania 21-25.11.2016
Ostalo mi len dúfať
zrazu 24.10. znovu potvrdenie objednávky to isté ako 17.08.
a 25.10. mail o odoslaní aj s číslami balíkov
Takže potom už len
25.10. 02:07 Prevzatie bal.
25.10. 17:37 Príchod Frankfurt
19:40 Odchod
26.10. 12:30 Príchod Norinberg
14:27 Odchod
26.10. 09:30 Príchod Viedeň
13:06 Odchod
27.10. 05:00 Príchod Blava
07:31 Odchod
27.10. 12:50 Doručené