Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Chlapi, je nejaká možnosť zaplatiť za Canyon bajk v librách? Momentálne je taký kurz že za môj potencionálny bicykel by som tak ušetril cca 150,-eur...
Caute, ti co jazdite grand canyon alebo exceed viete mi poradit aku velkost zvolit? Canyon mi odporuca M, moja vyska 180cm, rozkrok 85cm, vyska sedla od vrchu po stred stred.zlozenia 76cm. Pytam sa lebo som na pochybach ze mi M bude male, doteraz som jazdil 26" L a to mi bolo ok
Cauko, mam objednany exceed vel. L, pri 193cm som bol zvyknuty na XL ale snad bude velkost sediet. Mne podla canyonu vychadza ze som na hrane medzi L a XL. Nebojim sa ze by mi ram nesadol, v lese je o kusok mensi ram mensi problem nez pri zavodnom cestaku. A aj pri cestaku som mimochodom riesil rovnaku dilemu a nakoniec nelutujem. Ked mi pride mozem poreferovat ako mi ram sedi, prinajhorsom vymenim za XL
pri 177cm S? ja uvazujem pri mojich 180cm nad Lkom, M mi pride strasne male a kratke a myslim ze pri vysunuti sedlovky na vysku sedla 76cm budem na limite sedlovky
mozem ti potom pozriet svoje zvysne rozmery. Na M som skusil sadnut neskor na jednom testovacom dni, velkostne asi lepsie, ale horna trubka je mi nebezpecne vysoko na moju chut.... Lko dost pochybujem pri tvojej vyske. No a ja som sa ulakomil na bajk s dobrou vybavou, ale mal som nieco ine vybrat co mi lepsie sadne
Nemate niekto nahodou model Exceed, vysku okolo 190cm a ram L? Ja mam 193cm, podla konfiguratora by som mal mat ram L, avsak z canyon podpory mi poslali vyjadrenie ze pre mna by bola vhodnejsia velkost ramu XL. Stack je pri velkosti ramu XL rovnaky ako som bol doteraz zvyknuty, ale reach je dlhsi o cca 1.5cm, co by nemal byt asi velky problem. Alebo mam zobrat L a riesit to radsej dlhsou sedlovkou? Co myslite?
robikka davaj si bacha, lebo 82.2cm ma Exceed, Grand canyon ma ine rozmery. No a moj inseam je naboso na rozmedzi 80-81cm. Realne som skusal M-ko, a to mi bolo vysoke, skoro na celej ramovej som uz obuty narazal. Pri exceede budes asi na rozmedzi M-L, ale pri grand canyone...
len ja kupujem exceed, na skusku som dal na kamosom grand canyone (vel.L) vysku sedla na 76cm ako mavam a vyzera to takto (ide len o vysunutie nie posunutie sedla to nie je nastavene), tak z toho predpokladam ze M asi nie na mna, pri Mku by sedlovka bola este o 4cm viac vonku, obkrocil som ho v pohode. Dlzka sedlovej trubky je pri exceed aj tomto grand canyone rovnaka 48,5cm
To ze kupujes exceed si nepisal . Pri tom stand-overi ako pises tak asi L-ko bude pohode. A ak nemas problem posielat bike naspat, tak kludne zober to L, pojazdi, a ked nebude dobre tak im ho posles naspat a oni poslu mensie (za cenu jedneho postovneho asi, ~40e? )
jasne moja chyba vychadza mi to tak ze chyba asi nebude ani M ani L, povodne som mal objednane podla odporucania z canyon M no ked som pomeral moje doterajsie HT spesl ktory bol velkost L (sedlova trubka 48cm) tak som to zmenil na L. Takto (vid foto) som to mal na svojom, sedlo 76cm sedlova trubka 48cm. Len toto je moj prvy 29" bike tak preto som si neni isty
Ahojte, zvazujem vymenit spectral za strive al6 2017 alebo cf 7 2017, canyon kalkulacka mi hadze velkost L pri vyske 179cm a rozkroku 83. Spectral mam M a sedi mi super. Obavam sa ci Strive L nebude trochu velky... pls. ake su vase skusenosti?? nemate niekto link na stranky kde canyonisti uvadzaju svoje proporcie a velkost ramov strive??
diki
hlavne daj pozor aby to bol vypis modelov 2017, bo nastala zmena v geometrii, vsetky su viacmenej race geometry
tj dlhe kravy, ak ti sedi specteral M myslim ze to bude zbytocne dlhe, uz Mko ide skor v dlzke ku spectralskemu Lku
Tie posledne fotky su sice fotene mierne z hora, ale aj tak mi to na XC je posed pride uplne ok, nic nezvycajne. Ak sa ti na nom sedelo dobre (a pozicia sedla voci pedalom je ok), tak kupil by som dlhsiu sedlovku a zobral M. Najskor tam je len 350mm, tak vymen za 400-420mm.
Tiez som mal podobny problem, aj ked na inom biku (moja Merida), tiez som bol na hrane velkosti. 21ka sa mi zdala moc dlha a 19 sedela ako rit na serbel ale sedlovka bola na hrane a aj tak chybalo par centi. Vymena za dlhsiu vsetko vyriesila a nelutujem, ze som zobral 19.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
určite dám vedieť
diki
tj dlhe kravy, ak ti sedi specteral M myslim ze to bude zbytocne dlhe, uz Mko ide skor v dlzke ku spectralskemu Lku
Tiez som mal podobny problem, aj ked na inom biku (moja Merida), tiez som bol na hrane velkosti. 21ka sa mi zdala moc dlha a 19 sedela ako rit na serbel ale sedlovka bola na hrane a aj tak chybalo par centi. Vymena za dlhsiu vsetko vyriesila a nelutujem, ze som zobral 19.