Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
ja som mal doposial stale dobru skusensost s CZ podporou. ziaden problem. a to, ze tam nie je slovak, ma nejako neirituje
Mňa tiež nie, ale očividne tam majú niektorí problém so slovenčinou. Ochota je tiež protipólom toho s čím som sa stretol na podpore iných výrobcov a obchodov.
Inak čo sa týka záruky, keď si na bicykli vymením sadu a kolesá nepadá mi tým pádom dúfam záruka?
Ja myslim ze zaruka na ram vobec nepada kvoli vymene sady, alebo kolies. Ved predavaju aj samotne ramove sady, to by potom po osadeni akoze na ram padla zaruka?
Rád by som sa spýtal majiteľov nižšie spomínaných modelov alebo ľudí ktorí sa viac vyznajú do kompatibility komponentov, či je možné na modeli neuron cf 8 namontovať prešmykač a dvojprevodník tak ako na cf 9, nakoľko majú na pohľad rovnaký rám (ak áno, akým spôsobom).
Nemenej na zaujíma aj model Lux (vlastne ma zaujíma možno o čosi viac, keďže má viac XC geometriu) , taktiež či je možné upevniť prešmykač (s objímkou) , vzhľadom na klasický tyčový tvar sedlovej trubky by to mohlo pasovať.
A vlastne či sa to vôbec dá na pressfit stredové zloženie na Luxe...
Neviem načo davať prešmýkač na gx sadu, ale dole na ráme záslepka na bovden prešmykača je a nemyslim že robia zvlášť rám na prešmýkač.
Tiež si myslím, že rám bude rovnaký, len nechápem aké je na tej cf 9 uchytenie.
Znie to možno zvláštne, ale proste potrebujem väčší rozsah prevodov a mať čo najviac všestranný bike lebo robím veľa km po kopcoch ale aj po rovine kde potrebujem fičať čo najrýchlejšie s čo najmenšou kadenciou. Avšak viac som naklonený k tomu Luxu.
Na Luxe nieje mozne namontovat presmykac, lebo tam nieje miesto pre viacprevodnik. Na neuron potrebujes nejaky specialny medzikus na ktory sa upevnuje presmykac, neviem ci je v baleni s bicyklom.
Ja mam na Grand Canyon AL SL 9.0 12s GX radu, vpredu 30z a vzadu 10-50 kazetu a ver mi, ze na rovinu aj dole kopcom to uplne bohate staci. Tiez som sa toho bal, ale slape to dobre
No tak mne by najtazsi 30/10 nestacil ani nahodou. Casto mi nestaci ani 34/11 na 29" a to nie som ziadny dupac. Jedna vec je teoreticka max. rychlost podla kadencie, druha vec je pocitove vnimanie prevodu. Na dlhsie rovinate presuny to chce minimalne 36/11 resp. 32/10 alebo 34/10.
ta kalkulacka je dost konzervativna a vacsinou inbetweenerom odporuca mensiu velkost. ak si medzi velkostami, skor sa rozhodni podla toho, co preferujes. ak nemas extremne kratke nohy, niekde na urovni 2.20 pomer vyska/rozkrok, tak sa v pohode poskladas na Lko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mňa tiež nie, ale očividne tam majú niektorí problém so slovenčinou. Ochota je tiež protipólom toho s čím som sa stretol na podpore iných výrobcov a obchodov.
Inak čo sa týka záruky, keď si na bicykli vymením sadu a kolesá nepadá mi tým pádom dúfam záruka?
Rád by som sa spýtal majiteľov nižšie spomínaných modelov alebo ľudí ktorí sa viac vyznajú do kompatibility komponentov, či je možné na modeli neuron cf 8 namontovať prešmykač a dvojprevodník tak ako na cf 9, nakoľko majú na pohľad rovnaký rám (ak áno, akým spôsobom).
Nemenej na zaujíma aj model Lux (vlastne ma zaujíma možno o čosi viac, keďže má viac XC geometriu) , taktiež či je možné upevniť prešmykač (s objímkou) , vzhľadom na klasický tyčový tvar sedlovej trubky by to mohlo pasovať.
A vlastne či sa to vôbec dá na pressfit stredové zloženie na Luxe...
vopred ďakujem za odpoveď.
Tiež si myslím, že rám bude rovnaký, len nechápem aké je na tej cf 9 uchytenie.
Znie to možno zvláštne, ale proste potrebujem väčší rozsah prevodov a mať čo najviac všestranný bike lebo robím veľa km po kopcoch ale aj po rovine kde potrebujem fičať čo najrýchlejšie s čo najmenšou kadenciou. Avšak viac som naklonený k tomu Luxu.
http://ritzelrechner.de/?GR=DERS&KB=30&RZ=10,12,14,16,18,21,24,28,32,36,42,50&UF=2341&TF=90&SL=2.6&UN=KMH&DV=speed&GR2=DERS&KB2=32&RZ2=10,12,14,16,18,21,24,28,32,36,42,50&UF2=2341
To uz zalezi na kazdom ci mu to za to stoji..