Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ja mam 182cm, 85 rozkrok a vychadzalo mi podla nich M. Pisal som na support a oni ze Lko si mam zobrat. Takze toko Sedlovku mam vysunut asi centi a pol..
Svrbia jak šlak Ale hlavne kvôli tomu že sa s tým nejako dlho babrú, objednávka z 16.8., Očekávané dodání Srp 19, 2019 - Srp 23, 2019 a stále svieti Připravuje se..
Ale to zas nie.Ja len z vlastnej skusenosti to vidim na pondelok.Uz sa mi to stalo viackrat pri objednavkach z DE,ze zrovna v stredu odoslali a bohuzial nedoslo ani raz do piatku
Ale drzim palce
Veď ja už to vydržím keď aj nebude v piatok, ale hlavne nech príde všetko ok lebo som počul všeliaké odstrašujúce príbehy...ale čo tam s tým od 16.8. robia fakt nechápem, bajk bol písaný skladom.
Zase nikde nemám ani istotu že pošlú zajtra tak sa ani neteším..ale diky chalani
Svrbia jak šlak Ale hlavne kvôli tomu že sa s tým nejako dlho babrú, objednávka z 16.8., Očekávané dodání Srp 19, 2019 - Srp 23, 2019 a stále svieti Připravuje se..
Plus pozeram trackovanie a tam je napisane 22. vo stvrtok end of day, cize najneskor v piatok ocakavam prichod cez vikend mozem skladat a oliepat ochrannou foliou
Plus pozeram trackovanie a tam je napisane 22. vo stvrtok end of day, cize najneskor v piatok ocakavam prichod cez vikend mozem skladat a oliepat ochrannou foliou
Tak konečne zmena v statuse ,,Label Created 21.08.2019 11:32 Germany´´
Snáď to dnes odíde. Len neviem prečo to aspoň podľa stránky UPS ide v dvoch balíkoch(mám tam okrem bicykla náhr. pätku, flašku, atď.)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Diky
Stále neposlali, tak som zvedavý že keby zajtra poslali či to dôjde do piatku
sylvatic bodaj by si mal pravdu
To si bol furt taký depresor?
Argon príde neboj. Raz určite. 😂
Ale drzim palce
Zase nikde nemám ani istotu že pošlú zajtra tak sa ani neteším..ale diky chalani
sylvatic bodaj by si mal pravdu
Ja som objednal tiez 16.8 a tiez mam napisane 19-23 ale mne uz piplo, ze odoslane 😁
Mne vŕta v hlave Invisiframe fólia
Snáď to dnes odíde. Len neviem prečo to aspoň podľa stránky UPS ide v dvoch balíkoch(mám tam okrem bicykla náhr. pätku, flašku, atď.)