Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Tak mi nedalo a odvážil som ho. Lux Trail CF6 s pedalmi 540, kosikmi, pumpou, blikackami, brasnou s náradím, blatnickami. Proste komplet vybavený váži presne 13kg. Plus ešte niekde musím dať dušu takže plus cca 200g za dušu. 13.2kg.
Tak mi nedalo a odvážil som ho. Lux Trail CF6 s pedalmi 540, kosikmi, pumpou, blikackami, brasnou s náradím, blatnickami. Proste komplet vybavený váži presne 13kg. Plus ešte niekde musím dať dušu takže plus cca 200g za dušu. 13.2kg.
Mal si odvážiť bez pedálov o ostatných pakšametlov + udať veľkosť rámu. Však táto informácia nemá žiadnu cenu, lebo každý má inú dodatočnú výbavu s inou váhou. Akurát sa chytám za hlavu, čo tam všetko naň vešiaš
Mal si odvážiť bez pedálov o ostatných pakšametlov + udať veľkosť rámu. Však táto informácia nemá žiadnu cenu, lebo každý má inú dodatočnú výbavu s inou váhou. Akurát sa chytám za hlavu, čo tam všetko naň vešiaš
Seriovy LuxTrail CF6 velkos M bez pedalov som navazil 12,15kg
Mne včera došiel ten môj v XL. Ja som na jednej závesnej váhe bez pedálov navážil 12.2kg, na druhej 12.42kg. Holt 5 eurové váhy z aliexpressu asi nebudú najpresnejšie .
Attachment:
IMG_0577.png
Každopádne som to tou druhou váhou prevážil s PD-M8100 a má asi 12.75kg. Čo by teoreticky malo +- sedieť. Ja predpokladím, že s košíkmi a po výmene gripov a sedla to bude okolo 13kg.
EDIT:
Ešte k tomu, že kalkulačka Canyonu mi navrhla L a bikefitting XL. Tak na prvý posed mi to príde super. Uvidím po pár jazdách a dám vedieť pre referenciu, či sa dá spoľahnúť na ten bikefitting .
Canyon Lux CF 7 2022 veľkosť XL kalkulačka mi odporúčala L pri mojej výške 189 cm ale po odporúčaní a vyskúšani som sa rozhodol pre XL a správna voľba sedí mi to. Mesiac som bol na stránke skoro stále a mal som šťastie jeden sa mi ušiel prišiel za 10dni od objednávky 9.11. váha 12.10 kg už aj z výbavou
Mne včera došiel ten môj v XL. Ja som na jednej závesnej váhe bez pedálov navážil 12.2kg, na druhej 12.42kg. Holt 5 eurové váhy z aliexpressu asi nebudú najpresnejšie .
Attachment:
IMG_0577.png
Každopádne som to tou druhou váhou prevážil s PD-M8100 a má asi 12.75kg. Čo by teoreticky malo +- sedieť. Ja predpokladím, že s košíkmi a po výmene gripov a sedla to bude okolo 13kg.
EDIT:
Ešte k tomu, že kalkulačka Canyonu mi navrhla L a bikefitting XL. Tak na prvý posed mi to príde super. Uvidím po pár jazdách a dám vedieť pre referenciu, či sa dá spoľahnúť na ten bikefitting .
Tak super a vidno podľa toho čo píšete tie hmotnosti bikov aj +- pár gramov reálne sedia. A snáď ti teda poradili dobre a že ti bude sediať Sú to pekné biky a tie farebné kombinácie trafili na novú sezónu myslím, že veľmi dobre. Aspoň teda mne sa páčia viac ako tie staršie
Prosím Vás šak zasa ho tu nehejtujte Slúži to na nastavenie lanka...respektíve na napnutie lanka. Od toho sa hlavne odvíja zamykanie tlmiča a vidlice...nič viac od toho nečakaj Funguje to rovnako ako pri šaltri...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
obejdnany dorucenie do 31.12.2021
Seriovy LuxTrail CF6 velkos M bez pedalov som navazil 12,15kg
EDIT:
Ešte k tomu, že kalkulačka Canyonu mi navrhla L a bikefitting XL. Tak na prvý posed mi to príde super. Uvidím po pár jazdách a dám vedieť pre referenciu, či sa dá spoľahnúť na ten bikefitting
EDIT:
Ešte k tomu, že kalkulačka Canyonu mi navrhla L a bikefitting XL. Tak na prvý posed mi to príde super. Uvidím po pár jazdách a dám vedieť pre referenciu, či sa dá spoľahnúť na ten bikefitting
Tak super a vidno podľa toho čo píšete tie hmotnosti bikov aj +- pár gramov reálne sedia. A snáď ti teda poradili dobre a že ti bude sediať
Asi nekrútiš správne. Ale keď si prípadne chceš znefunkčniť lockouty skús krútiť ďalej iným spôsobom.