Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ahojte akurát sa mi poštastilo objednať si Neuron CF9, platbu som odoslal prevodom pretože mi viac nedovolil limit na platbu kartou. Chcem sa spýtať či im treba zasielať aj doklad o platbe/prevode alebo netreba a oni si to už automaticky zaradia. Prípadne či to môže urýchlit dodávku. Máte stým skusenost ?
Čau, mne prišiel ešte v decembri, budeš veľmi spokojný
Neplánuje niekto z BA niečo objednávat z canyonu ? Zabudol som si k biku objednat blatniček na vidlicu.
IMHO kup si original Fox blatnicek (ak ta tvoja vidla ma dierky so zavitami, nie vsetky to maju), sedi ako rit na serbli
Iné som chcel: Canyon rodina, nemáte niekto 5% zľavový kupón, ktorý nevyužijete? Ja som mal, posunul kamošovi a teraz by človek potreboval využiť a kupón sa mi inde nepodarilo zohnať. Ak by ste niekto mal, pošlite mie prosím do správy, ďakujem veľmi pekne
Tú zľavu dávali ku každej, teda aspoň väčšej objednávke, povedzme pri kúpe biku? Lebo nič také som si nenašiel tak či to ešte funguje, alebo to bolo kedysi, no možno som prehliadol keby som ho mal tak v pohode posuniem, kupovať od nich neplánujem už nič
Ahojte, za posledne dva roky som od Canyonu kupoval 2 biky a nikdy som tam nemal tuto zlavu. Vzdy som, ale kupoval bike z outletu. Dostali ste niekto v poslednej dobe takyto kupon?
kupoval som uz cca 10 bikov a niektore vo fakt velkych palkach a vzivote som o kupone nepocul , tri dni dozadu som platil 6k za cestak a uz aj tych 5 percent by spravilo dobre
Nejake kupony dakedy urcite boli (kedze som ja mal osobne 1 a normalne sa dal aplikovat v nakupnom kosiku a kamos kupil bajk s 5% zlavou ...), ktovie aky bol kluc komu ho posielali. Prislo nieco na taky styl, ze: presiel 1 rok od nakupu bajku, tu mate 5% kod, kupte si dalsi
Strenki, tak zrovna ten Syncros trail fender mi pride uplne zbytocny, nechrani ani nohy vidlice ani tvar jazdca (cim dlhsi vpredu, tym menej bordelu v tvari).
To už sa zasa prelínajú rôzne MTB bubliny. Ja som maratónec a tam nevozí blatník vlastne nikto, ale na 35mm SIDe bol v krabici blatník podobný tomu Syncrosu a funguje to, lebo viem ako sa špinili nohy vidlice bez neho a ako teraz. No a potom sú tu traileri, enduristi atď, niektorým možno aj ten RRP mini bude málo a bude im treba standard verziu. To už na každého zvážení, aký si dá blatník. Nech si chalani dajú kľudne generický zip tie Canyon blatník ak sa tak rozhodnú
To je jasne, ze kazdy si vyberie to, co potrebuje. Ja som len pisal o tom kratkom syncrose, ktory je vazne zbytocny, ten ani vnutorne nohy nechrani. Vsak si pozri tvar toho syncrosu (namiesto predlzenia ku guferam, je tam urobeny opak) a tvar toho blatnicku pre SID (ten je ku guferam predlzeny). Ale dost OT, to je na samostatnu temu.
kupoval som uz cca 10 bikov a niektore vo fakt velkych palkach a vzivote som o kupone nepocul , tri dni dozadu som platil 6k za cestak a uz aj tych 5 percent by spravilo dobre
ja som kupoval bike 2018 a na vyrocie kupy v 2019 mi poslali kupon na 5 percentnu zlavu. Skus pozriet v spame ci ti to nepristalo tam. Tiez mam cerstvu objednavku za 5t a veru tam sa to uz oplati
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
on mal stresy
Čau, mne prišiel ešte v decembri, budeš veľmi spokojný
Jaj taaak, tak to beriem. Som myslel, že ty si stresoval pre bajk.
Akurát prišiel 😀 parádny je.
IMHO kup si original Fox blatnicek (ak ta tvoja vidla ma dierky so zavitami, nie vsetky to maju), sedi ako rit na serbli
Iné som chcel: Canyon rodina, nemáte niekto 5% zľavový kupón, ktorý nevyužijete? Ja som mal, posunul kamošovi a teraz by človek potreboval využiť a kupón sa mi inde nepodarilo zohnať. Ak by ste niekto mal, pošlite mie prosím do správy, ďakujem veľmi pekne
No ja mam Fox 34 dierky mam len na mostiku medzi nohami nie priamo na nohach. Tie origo blatniky su od 36 vyššie.
Ja som od janura 2021 z canyonu kupil už 2 karbonove neurony a tak isto žiaden kupon.
Vsak tie stacia, tie blatniky sa montuju len do tych dvoch dierok. Ja pouzivam RRP ProGuard Mini Bolt On na 34, 36 aj 38.
Nejake kupony dakedy urcite boli (kedze som ja mal osobne 1 a normalne sa dal aplikovat v nakupnom kosiku a kamos kupil bajk s 5% zlavou ...), ktovie aky bol kluc komu ho posielali. Prislo nieco na taky styl, ze: presiel 1 rok od nakupu bajku, tu mate 5% kod, kupte si dalsi
ja som kupoval bike 2018 a na vyrocie kupy v 2019 mi poslali kupon na 5 percentnu zlavu. Skus pozriet v spame ci ti to nepristalo tam. Tiez mam cerstvu objednavku za 5t a veru tam sa to uz oplati