Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Daj potom vedieť, som zvedavý. Ja som zobral Neuron 7 Lko, mám 185 cm, Lko je pre 182 - 192 cm, reach je 453 mm, na súčasnom GC veľkosť L mám reach 455 mm a je mi dobrý.
mozno je to aj o zvyku, mam podobne cisla a mal som vzdy L uz 3 canyony po sebe, ale nikdy som neskusal M a mozno by pasovalo lepsie a cely zivot jazdim na zlom
mbtri tak záleží aké radenie si mal doteraz a podľa toho či ti bude stačiť alebo nie . Ale na základe toho by som bike isto nekupoval, to nie je najdrahšia položka na biku a nie je problém to časom vymeniť ak bude treba. A veľkosť keď si doteraz mal Spectral Lko tak by ti mal sahnúť aj Spectral on rovnakej veľkosti Veľkosť postavy je tam udávaná rovnaká ako pri klasike Aj keď teda je tam písané od 183 cm...Mám 187 cm a Spectral Lko, teda som presne v strede, ty si viac na hrane. Neviem aký rozdiel je v geo tvojho staršieho modelu, s tým novším. Tie novšie budú asi trochu dlhšie. Ale zas ani tých 485 cm reach nie je na Lko nejaký extrém, skôr bežná hodnota.
Ahojte, nevie nahodou niekto ci sa bude opakovat ten Trail vypredaj MTB Canyon ako bol min tyzden?
O rok 🙂 Teraz keď to skončilo, tak to tak skoro asi nezopakuju. Teda aspoň logicky mi to tak príde. 🙂. Ak by boli ešte akcie tak skôr na inú kategóriu. Ale teda len teoreticky. Nikto asi nevie čo bude 🙂
Myslim, ze zlavy na MTB biky teraz nebudu. Prislo mi to ako vypredaj vlanajsich modelov a teraz predstavia modely s novou konfiguraciou a zlahka upravia aj ceny.
Áno písal som na suppor ohľadne naskladnenia Neuron 6 odpoveď bola že sa vypredava.. a nevyrábajú ich už..naskladnuju keď sa zruší objednávka a podobne.. a pripravujú sa na jar predstaviť modely pre 2023 našťastie sa tam včera ukázalo pár kusov tak som to stihol, ale za 2h boli preč 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vedeli by ste mi prosím poradiť akú veľkosť zvoliť pre Canyon Exceed CF 5 ?
https://www.canyon.com/en-sk/mountain-bikes/cross-country-bikes/exceed/exceed-cf/exceed-cf-5/3126.html
Meriam 183cm a dĺžku nôh mám 85cm. Som presne na pomedzí M a L
Ďakujem pekne
Osobne viem odovzdať okres IL, TN, PD.
Niekto skusenost s velkostami? pripadne ci staci Deore alebo radsej SLX? moj Spectral
mam v Sram - takze v shimane sa neorientujem
O rok 🙂 Teraz keď to skončilo, tak to tak skoro asi nezopakuju. Teda aspoň logicky mi to tak príde. 🙂. Ak by boli ešte akcie tak skôr na inú kategóriu. Ale teda len teoreticky. Nikto asi nevie čo bude 🙂
aj tak dik za odpoved a potvrdenie