Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Lenze to Spectral 125 ani zdaleka nie je. Geometria nepusti, je to enduro na nizkych zdvihoch aj so vsetkymi vyhodami/nevyhodami. Je to lenive na "mellow" trailoch a ma to malo zdvihu na rozbite a strme zjazdy. Podla mna uplne zbytocny bike.
Ziadny bike nie je zbytocny. Vsetko ma svoju cielovku.
Nesuhlasim s tym, co si napisal a nemyslim si, ze sa to hralo na enduro na nizkych zdvihoch, ale ok. Nazor je nazor.
Kazdopadne, to co si myslim a mi z toho biku vyplyva, aj potvrdzuju moji oblubenci z Australie z Flow Mountain Bike, budis to bolo pred dvoma rokmi uz.
Flow’s Verdict:
Combining progressive geometry in a mid-travel package, the Canyon Spectral 125 delivers a raucously fun ride quality that thrives on modern high speed flow trails. It’s more efficient than the regular Spectral, but really it’s the responsive handling and corner-ripping attitude that sets it apart from its bigger brother.
...the Spectral 125 is better suited to softer trail conditions and big machine-built bike parks, where its agile handling and willingness to get airborne can be fully exploited. It loves to go fast, and it builds speed in a way that doesn’t insulate you from the trail.
Zaroven tam ale potvrdzuju, co si napisal o rozbitom terene, avsak to ti viem, mimo kategoriu, povedat aj o mojom E*****, lebo jednoducho v tom ten bike nie je doma, to je logicke ako aj s tymto Spectralom, ze to nie je jeho domena. Nebude to papkat teren ako enduro bike ani nahodou.
Canyon pridal do ponuky Spectral AL a CF pre rok 2024 ... AL modely su o trochu horšie osadené na druhu stranu o čosi lacnejšie + nove farby (pri modeloch CF som rozdiely oproti roku 2023 neskúmal ) https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trailova-kola-/spectral/
v tomto článku je nejaké info o novom Spectrale ... mimo iné aj odpoved na otázku prečo nižšie zdvihy
Tak chlapci, mali by ste sa sovicka asi ospravedlnit rad-radom.
Dnes prisiel Neuron Yough Hero a skrutky na sedlovke rozsekane, na brzdovych pakach na krytkach rozsekane… predny kotuc som rovnal pol hodky zadny 15 min.
Ja som včera písal s Opavou kvôli GX trans radeniu a zatiaľ som moc na neho netlacil tak vraj mam poskúšať di to nastaviť sám. Ale kotúče ako Tecka som tiež rovnal a ešte asi budem.
K tým šrubám - tak to väčšinou dopadne keď sa metrické šruby doťahujú imperiálnym hexom.
Imbus by mal byť vždy pevnosti min 8.8, ale toto vyzerá na blato materiál.
maju asi problem s vystupnou kontrolou, lebo spectral 22 mi prisiel so strhnutymi inbusmi v zamku sedlovky, ale do 2 dni som mal doma nahradne, ani fotku nechceli ...
Ale inak toto je velka fraska.Ved to nestoji 50 euro.Tie tektro brzdy sa zvrchu odvzdusnuju?Ci aky mohli mat dovod sa chytat tych skrutiek vobec?Ale to vyzera,ze na montazi je nejaky uplny ***** a na vystupnu chodia len driemat.
Tak urciteee. Ved sa tam vyrobi kvantum bikov, myslite ze (Turci) pozeraju kazdu skrutku? To neni Ferrari... Ktohovie ci tiez nerazia politiku typu, radsej par reklamacii ako kvalifikovanejsia montaz/kontrola a tym padom najma nakladnejsia. Podobne funguje vraj aj RaceFace s tak lacnou vyrobou, ze im aj to mnozstvo reklamovanych kluk nestoji zato aby nieco menili, vyrobu, technologiu...
len tou nekvalitou si vyrabaju zlu povest ktoru uz ani nizsia cena nie vzdy prevazi
co z toho ze je to lacnejsie ked su s tym furt problemy, si uz aj ludia rozmyslia
Presne. Je vela co to iba poskladaju a ani si nevsimnu ci je to ok alebo nok.
Aj tak tie tekra pojdu prec uz mam pripravene SLX
Inak som celko milo prekvapeny, ze to pruzenie funguje aj na malu vahu. Trocha citit, ze vidla je asi sucha, ale … zajtra ho mlady dostane a idem na to… ? kamen na kameni neostane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ziadny bike nie je zbytocny. Vsetko ma svoju cielovku.
Nesuhlasim s tym, co si napisal a nemyslim si, ze sa to hralo na enduro na nizkych zdvihoch, ale ok. Nazor je nazor.
Kazdopadne, to co si myslim a mi z toho biku vyplyva, aj potvrdzuju moji oblubenci z Australie z Flow Mountain Bike, budis to bolo pred dvoma rokmi uz.
Flow’s Verdict:
Combining progressive geometry in a mid-travel package, the Canyon Spectral 125 delivers a raucously fun ride quality that thrives on modern high speed flow trails. It’s more efficient than the regular Spectral, but really it’s the responsive handling and corner-ripping attitude that sets it apart from its bigger brother.
...the Spectral 125 is better suited to softer trail conditions and big machine-built bike parks, where its agile handling and willingness to get airborne can be fully exploited. It loves to go fast, and it builds speed in a way that doesn’t insulate you from the trail.
Zaroven tam ale potvrdzuju, co si napisal o rozbitom terene, avsak to ti viem, mimo kategoriu, povedat aj o mojom E*****, lebo jednoducho v tom ten bike nie je doma, to je logicke ako aj s tymto Spectralom, ze to nie je jeho domena. Nebude to papkat teren ako enduro bike ani nahodou.
https://flowmountainbike.com/tests/canyon-spectral-125-review-2022/
https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trailova-kola-/spectral/
v tomto článku je nejaké info o novom Spectrale ... mimo iné aj odpoved na otázku prečo nižšie zdvihy
https://mtbs.cz/clanek/canyon-vymazlil-zcela-novy-spectral-cf/kategorie/tech-news
Dnes prisiel Neuron Yough Hero a skrutky na sedlovke rozsekane, na brzdovych pakach na krytkach rozsekane… predny kotuc som rovnal pol hodky zadny 15 min.
Imbus by mal byť vždy pevnosti min 8.8, ale toto vyzerá na blato materiál.
co z toho ze je to lacnejsie ked su s tym furt problemy, si uz aj ludia rozmyslia
Aj tak tie tekra pojdu prec uz mam pripravene SLX
Inak som celko milo prekvapeny, ze to pruzenie funguje aj na malu vahu. Trocha citit, ze vidla je asi sucha, ale … zajtra ho mlady dostane a idem na to… ? kamen na kameni neostane