Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Tak zmeny tam su, hlavne novy variabilny kokpit, uz je mozne kupit si roznu dlzku prestavca aj TT predstavce, aj ked lacne to nieje. Kolesa su sice rovnaky model ale uz iba 50 mm. Moj Aeroad z r 2022 ma este vysoke 62 mm rafky, potom davali kombinaciu 62mm vazdu+ 50mm v predu a teraz uz iba 50+50 mm. Zeby koli vahe?
62+50 dávali len na malé veľkosti, inak 62 aj vpredu. Teraz prešli na 50 práve kvôli hmotnosti
Caute otázka je tu niekto kto menil tlmic na spectrale 125 AL ? Mam nový tlmic float dpx2 a chcem ho vymeniť za pôvodný RS otázka znie či ki niekto vie povedať ake puzdra a vložky budem potrebovať ?
Caute otázka je tu niekto kto menil tlmic na spectrale 125 AL ? Mam nový tlmic float dpx2 a chcem ho vymeniť za pôvodný RS otázka znie či ki niekto vie povedať ake puzdra a vložky budem potrebovať ?
Ja som menil povodny Fox za pruzinovy RS, vlozky a spacery som prehodil s povodneho tlmica
Ahojte, nebude niekto z okolia NR-TT-BA objednávať niečo z Canyon-u? Ak áno, prosím napíšte mi súkromnú správu, asi 2 som už stratil, potreboval by som 3-5 kúskov nech mám aj do zásoby. (Prípadne ak poznáte podobnú alternatívu som za).
Myslim ze aj na aliexprese som videl nahradu, ale link nemam Skus vyhladat podla serioveho cisla.
Myslim ze kedysi davno som na svojho neurona daval nejaku nahradu tu priamo z mtbiker ale nie nastrkovacie, ale srobavacie, ale bolo to urcene na ghost, alebo take nieco
Ja som hľadal aj na googli aj na Ali takýto dvojitý a veru nenašiel som nič schopné, to od Yogisz-a je určite lepšie, ale tiež prípad ako z canyon-u, že poštovné 10 eur za 2 veci za 6 eur, skúsim sa ešte poobzerať, zatiaľ aj tak diky 🙂
Dole mas foto toho konkretneho bicykla. Moze byt ze si ho niekto objednal povozil sa po ulici, nesadol mu a vratil ho. Keby mu nieco bolo tak tu cenu skosia viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
62+50 dávali len na malé veľkosti, inak 62 aj vpredu. Teraz prešli na 50 práve kvôli hmotnosti
Neviete nahodou aku pouziva canyon montaznu vazelinu? Davaju ten maly sacok cervej. Dakujem
To je adhezna/"protismykova" pasta. Na riaditka, predstavec, sedlovku. Najma na karbonove diely. To nie je vazelina na mazanie.
Neviete nahodou aku pouziva canyon montaznu vazelinu? Davaju ten maly sacok cervej. Dakujem
Aku presne davaju neviem, ale Muc-Off Carbon Gripper by mal sluzit uplne rovnako
Pozor, ako je napisane vyssie, nie je to vazelina na premazanie ale gelik s plastovymi ciastockami na sposobenie protismykoveho trenia medzi dvoma karbonovymi dielmi. Tj. sedlovka/ram alebo riaditka/vidla
savings Muc-Off Carbon Gripper pasta, 75 g
13,09 € savings
MOC 22,90 €moj by este mal fungovat: https://go.canyon.com/r?ref=43AFFC171
Ja som menil povodny Fox za pruzinovy RS, vlozky a spacery som prehodil s povodneho tlmica
Jednu takuto pastu mam doma, je ako “vazelina s pieskom”, tato z Canyonu je ovela jemnejsia - setrnejsia ku karbonu. Preto ma to zaujima.
Mam doma tuto
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/mazivo-a-oleje/vazeliny-a-pasty/weldtite-pasta-tf2-na-karbonove-casti-50-g-tuba-p44962.html
Pozor, ako je napisane vyssie, nie je to vazelina na premazanie ale gelik s plastovymi ciastockami na sposobenie protismykoveho trenia medzi dvoma karbonovymi dielmi. Tj. sedlovka/ram alebo riaditka/vidla
savings Muc-Off Carbon Gripper pasta, 75 g
13,09 € savings
MOC 22,90 €Weldtite Pasta TF2 na karbónové časti, 50 g, tuba
10,99 €
MOC 11,29 €Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
osobne som roky dozadu kúpil
https://www.yt-industries.com/products/parts/capra/mk1-2014-2017/239/downtube-upper-cable-clamp-and-screw-set-capra-mk1-al/
Myslim ze kedysi davno som na svojho neurona daval nejaku nahradu tu priamo z mtbiker ale nie nastrkovacie, ale srobavacie, ale bolo to urcene na ghost, alebo take nieco
https://www.cycology.sk/prichytka-bowdenov-ghost-velka-1-ks-p56515/
mam zaujem o Lux World Cup CFR Team len v bielej farbe je už vypredaný našiel som ho v Canyon Outlete píšu tam Nové Zboží ale zaroven aj ze Repasovane Kolo
prikladam aj Link:
https://www.canyon.com/cs-sk/outlet-bikes/mountain-bikes/lux-world-cup-cfr-team/50033106.html
vie mi niekto poradiť ak ma niekto susenosť myslite ze s nim bude niečo??? pri nižšej cenovke by mi to ani tak nevadilo
dakujem pekne