Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
No cakal som nejake pekne svieze cukrikove farby + stealth. Viem ze farba nejazdi ale neviem ktoru spectral 7ku by som kupil, strieborna to ma podla mna uz za sebou a ta zelena je teda riadny retro odtien. resp farby ako na vianocnych ozdobach. A nieje mi jasne preco na 8ku davaju 26/36 XT kluky a na 7ku to iste ale v 28/38, akoze ked nemas na 8ku tak budes slapat?
Chalani neviete, ci je daka moznost este objednat aj model 7.0 EX 2015? Mali ich este na sklade vo viacerych velkostiach, takze asi to vypredane este nebude.
Chalani neviete, ci je daka moznost este objednat aj model 7.0 EX 2015? Mali ich este na sklade vo viacerych velkostiach, takze asi to vypredane este nebude.
To zhana kamos, lebo cakal na vyplatu aby mal dost na 7.0EX, ale zrazu nahodili 2016 modely. Nechce cakat do konca roka na bike. Potrebuje velkost L a 7.0EX 2015 prenho bol super pomer cena/vykon.
No asi to uz presvihol, mal to spravit ako Common. To je vzdy risk takto vyckavat, ja som tak nejako tusil ze tu ciernu stealth uz nedaju tento rok a dobre som spravil ze som kupil 2015.
Neviete niekto kde sa daju kupit podlozky na headset na canyon? Pozeram ze su trocha nestandardne, hrubka je 2mm, co zodpoveda vonkajsiemu priemeru nejakych 32,7mm. Nikde to nemozem najst, potrebujem 20mm. Diky.
No len problem je ze tie klasicke ti nesadnu do predstavca, ono je to tam zapustene. Klasicke maju vonkajsi priemer sa mi zda 34mm, tieto maju okolo 32mm, neviem presne.
Este prikladam obrazok ako to vyzera. Nalavo je klasicky spacer zo starej Specialized a napravo spacer z canyonu. Vidno ze je uzssi, nikde som take nenasiel a hneva ma ze mam 10+5+5. Potreboval by som jednu 20mm.
Pridávam fotku rámu môjho canyonu, myslíte že ten rám je prasknutý? Spravila sa mi tam malá priehlbina s bielym pásikom, myslel som, že to je len nejaká špina, ale nejde to dole... Neskákal som na ňom vôbec a ani ťažký nie som (cca 70kg)
To isté mi v prvom momente napadlo tiež, ale miesto kde to je preliačené je na boku (až ľahko hore za hranou/oblúkom), nie kolmo nad kolesom. Preto si neviem predstaviť ako by ten kameň musel letieť..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vo factory outlet maju 8.0 EX velkost M
Takze karkulka ostava... A uz si na nej jazdil ci je este v skatuli ?
uz dostala 150km a dake zjazdiky v MK do drzky, ja som to tak vnutorne citil, ze by som ju uz neopustil