Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Zas v tom ma Canyon trocha bordel co je na fotke a co v popise : / 5 a 6tka maju naobrazku najnizsi model tlmica/floatu, ale podla popisu tam je ten isty float s EVOL komorou (pre citlivejsi zaciatok chodu, rozhodne dobra vec) ako 7-micka. Pre istotu by som im napisal co vlastne dostanes pri konkretnych modeloch.
Pre zaciatocnika tam medzi 5/6/7 ziadny rapidny rozdiel nie je, takze ak je dolezity budget, kludne aj 5-tku.
Medzi 7 a 7EX stale rozdiel je, ale uz to neni tak dramaticke ako 2015, 34/Fit4-ka v predu a float s evol vzadu je zdarna konkurencia pre RS Pike/Debonair. Takze vybavovo je to otazka sympatii k znackam (Fox vs RS, Shimano vs Sram), preferencii 1x11 vs 2x11/10, geometriu ma EX trocha polozenejsiu kedze ma 150mm v predu vs 140, a Pike je mierne vyssia zaroven, plus je defaultne dodany s kratsim predstavcom (50 vs 60mm, toto sa vsak za 20 eurovy priplatok da zmenit na lubovolnom modeli za lubovolnu dlzku). Ta polozenejsia geometria mu svedci viac.
EX zostava viac menej najlepsi deal v mojich ociach nadalej.
Ved to..čo u canyonu tento priestor chyba... Uvidime čo bude.. Najhoršie je ze sa neviem rozhodnúť..či drahší alebo lacnejší...A stále pozerám či ešte nie je lepšia možnosť u ných znaciek... :-/ nič jednoduché toto vyberanie bicykla
kludne aj ten lacnejsi Spectral 5, keby ho mali pred rokom tak nevaham a kupujem ten (dnes uz nie - uz som sram 11sp positive). Minuly rok mali pouzitelne modely len s pikeom, ostatne mali nezmyselne foxy float 32. Dnes nemaju na ziadnom spectrale shitnu vidlu.
V rovnakej výbave nenájdeš nič za takú cenu (jedine nejakú inú direct-sale značku), o tom celý ten predaj je. Samozrejme vybaviť zľavu sa nedá, prečo by ju mali dávať, to nie je kamenný obchod kde má predajca 20-35% a môže s tým obchodovať ako chce. Jediné zľavy sú po sezóne (teraz), takže treba pozrieť factory outlet a pod...
Ak sa rozhodujes medzi 5 a 6 tak by som siel do 5ky, dnesne SLX je takmer totozne s deore. Buduci rok sa ocakava nove SLX, pravdepodobne tiez 11r. Ale dnes kludne 5ku ma aj lepsie farby. Ale urcite by som pockal aj na 2016kove modely 29 spectral ak uvazujes o 29ke.
Ja hladam bajk s 2x11 na foxe, len u canyonu sa neviem vynadivat na to ktora z tych dvoch farieb spectralu 7 je otrasnejsia. Takze nakoniec asi skoncim pri ghoste slamr x. A co sa tyka tych zliav v kamennych obchodoch bliziacich sa 20% na nove modely nieje to nic nerealne ked narazis na predajcu ktory nieje nenazrany. Treba sa popytat aj mimo mesta kde byvas...
Mne sa tie canyony páčia... Tá strieborná. Na ráme sa mi tiež nepozdáva. Ale ta zelená s tu mosadznu má niečo do seba trošku splýva s prírodou keby mi vedeli dať tak 200 eur dole z tej 7 tak ju berem ale to mozem snívať... A tie kolesá..no.ja nvm...je to subjektívne..A to len spekulujem nejak extra nayo nemám názor keďže nemám skusenosti
Ziadnu zlavu ti nedaju. Pri tom ako sa im dari predavat boli cez 2015 zlavy ledva 50 euro na vselijake mierne pouzite/vratene/etc. bajky. 200 euro na novy :- ) ?
Ad 20perc. na novy bicykel z kamenaku...no este ze nerobim svoj biznis na SK. Jak egyptsky trh pomaly...
chlapci berete to moc tragicky...keby si taký biznisman tak sa yomu moc necudujes..každý chce pre seba predsa vyjednat čo najlepšiu cenu...A nie ze nie..niekedy sa to len nepodarí a bud zoberes alebo nie..A ja si len zisťujem informácie aby som si potom nebuchal hlavu
Viem ze niekedy sa to podari :- ) Z Alzy beriem hw za neskutocne peniaze cele roky, ale odmenili ma len tou smiesnou gold kartou kde je nejake percento zlava. Joke. Kamarat tam kupoval prvy pocitac a prislo mu ze 2 tisicky je dost, tak im proste zavolal na drzovku a spytal sa ci nedostane zlavu a dostal 150 euro dole. To som cumel, no neni to v mojej mentalite.
Ale ja len konstatujem ze Canyonu sa prilis dari aby sa k tomu uchylili teraz. V najlepsom ti pribalia daky darcek ak ich dostatocne otravujes a oni daco zvrzali (casovo napr.)
Ja som im už písal či je možnosť nejakej zľavy aj na nove modely... Odpoveď má neprekvapila..odpísali že nie ale co ma prekvapilo bola rýchlosť ich odpovede...podľa mňa im mail ešte ani neprišiel a oni už odpísali ale teraz im napisem že keď mi dajú spectral 7 za 2500...max 2550 tak mi ju hnef môžu objednat..ak nie tak asi zoberem tu 5 len ako mi poradili medzi 5 a 6 keby sa rozhodujem... Uvidím..700 eur je predsa len dost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre zaciatocnika tam medzi 5/6/7 ziadny rapidny rozdiel nie je, takze ak je dolezity budget, kludne aj 5-tku.
Medzi 7 a 7EX stale rozdiel je, ale uz to neni tak dramaticke ako 2015, 34/Fit4-ka v predu a float s evol vzadu je zdarna konkurencia pre RS Pike/Debonair. Takze vybavovo je to otazka sympatii k znackam (Fox vs RS, Shimano vs Sram), preferencii 1x11 vs 2x11/10, geometriu ma EX trocha polozenejsiu kedze ma 150mm v predu vs 140, a Pike je mierne vyssia zaroven, plus je defaultne dodany s kratsim predstavcom (50 vs 60mm, toto sa vsak za 20 eurovy priplatok da zmenit na lubovolnom modeli za lubovolnu dlzku). Ta polozenejsia geometria mu svedci viac.
EX zostava viac menej najlepsi deal v mojich ociach nadalej.
A inak dá sa od nich získať nejaká zľava aj na nové modely? Máte nejaký skúsenosť?
Ja hladam bajk s 2x11 na foxe, len u canyonu sa neviem vynadivat na to ktora z tych dvoch farieb spectralu 7 je otrasnejsia. Takze nakoniec asi skoncim pri ghoste slamr x. A co sa tyka tych zliav v kamennych obchodoch bliziacich sa 20% na nove modely nieje to nic nerealne ked narazis na predajcu ktory nieje nenazrany. Treba sa popytat aj mimo mesta kde byvas...
I
Ad 20perc. na novy bicykel z kamenaku...no este ze nerobim svoj biznis na SK. Jak egyptsky trh pomaly...
Ale ja len konstatujem ze Canyonu sa prilis dari aby sa k tomu uchylili teraz. V najlepsom ti pribalia daky darcek ak ich dostatocne otravujes a oni daco zvrzali (casovo napr.)