Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
chcel som si zobrat cely den ale.. Myslim, ze to lepsie vyuzijem potom na jazdenie navyse dnes/zajtra dokoncujem diplomku, tak predsa len povinnosti najskor a potom uz len zabava, teda az po statniciach, ale ved ma chapete
Ja som clovek hodne tvrdohlavy a viem ake to bude tazke ale uvedomujem si ake dolezite pre moj dalsi zivot bude vydrzat do zajtra. Cvaknem to aspon ciastocne aj s Hansikmi aby som sa zavdacil zatial aj Vam tu co mozno cakate a ste zvedavy na foto ale plna pecka bude az zajtra vecer. Pre tento ucel som si pozical zrkadlo so sklom s konstantnou F2,8 nech to trosku aj prezentacne vizera ako sa na taky bike patri
Ak si dobre pamätám, máš devinu, že? Najdôležitejší rozdiel od mojej sedmičky je podľa mňa v teleskopickej sedlovke a to by som chcel časom upgradovať. Zaujímalo by ma, ako je presne vyvedené lanko od nej, ak by sa ti to podarilo nafotiť, ocenil by som.
A je to tu, je uuzasny, prenaadherny, bohuzial ale v krabici este. Ano mam 9ku. Nafotim to cele ale az zajtra, sorry chalani ale povinnosti fakt nepustia, sam tym trpim ako pes teraz
A je to tu, je uuzasny, prenaadherny, bohuzial ale v krabici este. Ano mam 9ku. Nafotim to cele ale az zajtra, sorry chalani ale povinnosti fakt nepustia, sam tym trpim ako pes teraz
Kráásna škatuľa
Jasné, len pekne pracuj a nečítaj fórum.
Je to cvaknute len mobilom pri uz skoro ziadnom svedle cez okno zprava co svieti. Ale ako som slubil aspon som Vam to cvakol takto naboku je druha krabica so stojanom a dalsimi doplnkami a vpredu moje krasne Hansy Trasu sa mi prsty, mysel je uplne vo vyvrtke preto prepacte za pripadne chyby. Ma krasnu povrchovu upravu, je to proste moje nadherny milacik. uz teraz ho milujem ))
BB83 - No ale preco si k takemuto bajku kupil evolution gumy ktore vyrobcovia davaju na seriovky len aby usetrili a oklamali laikov ze ich bajk ma "dobre" schwalbe gumy....to fakt netusim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nech sa s nou dari
Osobne by som radsej krabicu ani nechcel vidiet.
Ak si dobre pamätám, máš devinu, že? Najdôležitejší rozdiel od mojej sedmičky je podľa mňa v teleskopickej sedlovke a to by som chcel časom upgradovať. Zaujímalo by ma, ako je presne vyvedené lanko od nej, ak by sa ti to podarilo nafotiť, ocenil by som.
Kráásna škatuľa
Jasné, len pekne pracuj a nečítaj fórum.
EVOLUTION. The very best possible. Highest grade materials. Latest technology.
PERFORMANCE. Excellent quality for intensive use.
ACTIVE. Reliable brand quality
Co by si tam dal lepsie ako EVO?