Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
ja ich chapem. precujem v nemeckej firme na vyrobu vodomerov. zavadzame prave novy výrobok do vyroby a je to tazky porod. investicia do vyroby 1000000€, tri mesiace prace a vyrobna linka funguje na 20%
Som si zistoval ako je na tom moj bike, tak ze je pripraveny k odoslaniu,ale expedicia nestiha tak mi nevedia potvrdit ci ho poslu tento tyzden. Nieco podobne mi bolo napisane uz pred dvoma tyzdnami..... Ja ich tiez nezatracujem, viem co je zavadzat SAP, robit a vyhodnocovat inventuru, stahovat prevadzku, tu je problem zle nacasovanie, nemali robit vsetko naraz, to je smrt v priamom prenose.... Uz som sa zmieril ze bike ked pride bike tak pojde rovno zimovat. Take krasne posledne tyzdne boli, skoda, ale v zivote su dolezitejsie veci ako meskajuci bike...
tu je problem zle nacasovanie, nemali robit vsetko naraz, to je smrt v priamom prenose....
To nacasovanie je najlepsie ake moze byt - po sezone, ked minimum ludi riesi nove bajky.
A preco vsetko naraz ? Pretoze to je lacnejsie.
Ak by najskor prestahovali halu, museli by investovat do stareho informacneho systemu zbytocne vyhodene peniaze. Ak by najskor zaviedli novy system, museli by po prestahovani znovu riesit migraciu a upravu vyrobnych procesov - co su veci v kompetencii dodavatela informacneho systemu. Spravit to jednym vrzom bolo najlogickejsie riesenie.
To ze nejakych 500 ludi ma problem s objednavkami je daleko mensi problem, ako keby im to nefungovalo pocas top sezony - na tom by mohla firma skrachovat, keby mala kvanta komponentov na sklade a nedokazala by predavat hotove bajky.
v tom liste co je tu zaveseny nie je ziadna informacia o pocte dotknutych objednavok.
A snad uznas ze niekedy v Marci/Aprili by tych objednavok bolo 100x viac.
A možno by tých objednávok v marci/apríli nebolo 100-krát viac. Veľká (možno celá) časť objednávok zo septembra sú výpredajové bicykle - 2015. Čiže mohli počítať s tým, že aj v septembri bude nátresk.
Tak niekedy to museli spraviť. A rozhodne je lepšie mať jednu "prestávku" ako aby každý mesiac niečo opravovali... Mohli to o mesiac posunúť, skôr či neskôr a bolo by to lepšie ale to je jedno.
Tak niekedy to museli spraviť. A rozhodne je lepšie mať jednu "prestávku" ako aby každý mesiac niečo opravovali... Mohli to o mesiac posunúť, skôr či neskôr a bolo by to lepšie ale to je jedno.
Presne tak. Určite dlho sedeli nad tým, kedy to spraviť. Akurát, že im to nevyšlo. Ani trochu.
no keby som ja objednaval bicykel v septembri s terminom dodania v novembri, tak mi to je uz celkom jedno ci to pride v tom novembri, alebo az v aprili buduceho roku... Ovela horsie by to bolo keby som objednaval zaciatkom jari a na bajk by som musel cakat do nejakeho augusta.
Ja som si tiez trochu pockal na moj spectral - objednavka 20.2., dosiel 4.5., je to proste dan za tie ceny
Inak niekto spominal, ze od 4.11. sa bude dat menit v objednavke dlzka predstavca
No zatial tam nic take nevidim a dokonca zmizla moznost automatickeho pridania patky do objednavky, nejake blizsie info?
Ako neponalha mi to bo planujem objednavat az skonci humbuk, december/januar
presne tak PhilJ, tiez som objednaval koncom augusta a termin dodania som mal tento tyzden a ziadne nove info nemam a ani nenahanam ked viem aky maju momentalne problem takze mi je fuk kedy pride bike, dolezite je aby do aprila 2016 bol u mna aj ked dnes v noci o 02.00 ma zobudil telefonat z banky ze firma canyon mi chce strhnut z uctu € tak cakam na info ako to je ci je uz bike pripraveny na odoslanie
To, ze zavolali, je OK. Ale mohli pockat. Ci platbu potvrdia rano o druhej alebo rano o siedmej je myslim uplne jedno, lebo ak si dobre pamätam, tak ich spracovavaju hromadne len v urcitych casoch dna a zrovna o druhej rano teda nie.
neviem ako to funguje, ale v kazdom pripade je to jedno lebo platba aj tak nepresla, nemam nastaveny denny limit v takej vyske ako stoji bike ale to uz riesim z Canyon CZ/SK a vyzera to tak ze nejake info k tomu nemaju ani oni takze cakame dalej, do aprila som pokojny na strachovanie este casu dost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
:-[
To nacasovanie je najlepsie ake moze byt - po sezone, ked minimum ludi riesi nove bajky.
A preco vsetko naraz ? Pretoze to je lacnejsie.
Ak by najskor prestahovali halu, museli by investovat do stareho informacneho systemu zbytocne vyhodene peniaze. Ak by najskor zaviedli novy system, museli by po prestahovani znovu riesit migraciu a upravu vyrobnych procesov - co su veci v kompetencii dodavatela informacneho systemu. Spravit to jednym vrzom bolo najlogickejsie riesenie.
To ze nejakych 500 ludi ma problem s objednavkami je daleko mensi problem, ako keby im to nefungovalo pocas top sezony - na tom by mohla firma skrachovat, keby mala kvanta komponentov na sklade a nedokazala by predavat hotove bajky.
A snad uznas ze niekedy v Marci/Aprili by tych objednavok bolo 100x viac.
Áno, vďaka. Presne toto som myslel. Len sa mi to už nechcelo hľadať.
Presne tak. Určite dlho sedeli nad tým, kedy to spraviť. Akurát, že im to nevyšlo. Ani trochu.
Ja som si tiez trochu pockal na moj spectral - objednavka 20.2., dosiel 4.5., je to proste dan za tie ceny
No zatial tam nic take nevidim a dokonca zmizla moznost automatickeho pridania patky do objednavky, nejake blizsie info?
Ako neponalha mi to bo planujem objednavat az skonci humbuk, december/januar