Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
otazka na majitelov modelu nerve 6.0. podarilo sa niekomu pri vyberani zadneho kolesa znicit tu malu pruzinku na rychloupinaku na strane prehadzovacky?
Potreboval by som poradiť veľkosť rámu pre bike Canyon Nerve 8.0, na výšku 174cm, dlžka nohy 76cm. Potrebujem bike s realtívne vzpriameným posedom (problémy s chrbticou). Pri zadaní údajov do ich systému mi to udáva veľkosť "S". Všetky biky do teraz som mal ale "M" (boli to ale HT). Ďakujem za každé info.
Dnes ma Canyon moc nepotešil - tento týždeň mal prísť bajk, ale nechodil žiadny e-mail ani nič. Tak som napísal na chat nemcom a od nejakej Sofie som sa dozvedel že dodací termín by mohol byť tak 11.-15.4. Tak som jej napísal že nie som moc šťastný s touto správou a že by mali niečo robiť s českým supportom. Odpísala že sa snažia robiť to najlepšie a ešte nejakú vetu ktorej som až tak nepochopil lebo tam spomenula nejaké ASAP - neviete niekto čo to je? Ja si myslím že to bude nejaká skratka pre dodací termín.
Agent007 Nie ze brat o cislo vacsiu, ale to canyon kalkulator kazdemu hodi o cislo mensi ako ma mat. Nad Skom ani neuvazuj. Urcite Mko. Aj ked uz sa dnes ramy rozne natahuju pri tej istej dlzke sedlovej trubky, stale plati ze na MTB je vhodny ram 0,57*dlzka noh aby si mal cca spravny pomer sedlovej trubky a samotnej sedlovky. Ale u teba sadne Mko v pohode. Aj ked tie nohy su kratsie na tu vysku(alebo si zle zmeral) http://www.ebicycles.com/bicycle-tools/frame-sizer/mountain-bike/size-sheet?utf8=✓&u=cm&r=man&h=1740.0&i=770.0&b=Calculate
Ja som vychadzal z konfigurantu canyom + porada tu s bikermi... Inseam mi ratalo az do 88cm na vrch Mka. Ja mam 84 a bral som Lko a dobre som spravil. Ta konstanta od Mareka-k rata asi velkost kostry v palcoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne takyto dnes dosiel aj ku mne. Nenasiel si v tom mnozstve papierov a hluposti skrutky na drziak na flasu?
na stranke Canyon som nasiel info o Test Day
21.05.2016 - 22.05.2016 Canyon test days- MTBiker Hrádok Slovakia
Su nejake blizsie info?
kukni toto -
https://www.bike24.com/p263749.html
V testoch dopadla super.
Dnes ma Canyon moc nepotešil - tento týždeň mal prísť bajk, ale nechodil žiadny e-mail ani nič. Tak som napísal na chat nemcom a od nejakej Sofie som sa dozvedel že dodací termín by mohol byť tak 11.-15.4. Tak som jej napísal že nie som moc šťastný s touto správou a že by mali niečo robiť s českým supportom. Odpísala že sa snažia robiť to najlepšie a ešte nejakú vetu ktorej som až tak nepochopil lebo tam spomenula nejaké ASAP - neviete niekto čo to je? Ja si myslím že to bude nejaká skratka pre dodací termín.
To znamena? vyska + inseam / velkost ramu?