Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
je vypredany ale obcas sa objaví nejake dostupna velkost...len na to treba asi stastie byt na stranke prave vtedy ked sa uvolni, pretoze tam dlho nevydrzi:)
Obcas tam nieco pribudne, ja som tiez tyzden dozadu tak objednaval. Par dni som pocas dna refreshoval stranku a ked bol dostupny tak uz aj siel do kosika.
Neda sa mi neopytat, ake mate realne skusenosti s dodavkou objednavky? Napriklad ak je predbezna dostupnost pri objednani napiklad cca 28 sept. az 3 okt, a date do kosika. Pride Vam faktura, kde je totozne rozpatie dodania. S nejakym odtupom pozriete na stranke Canyon dostupnost toho isteho modelu a uz je skorsia. Pride teda aj vami objednany bike skor ci dodrzuju lehotu co je na fakture uvedena?
Neda sa mi neopytat, ake mate realne skusenosti s dodavkou objednavky? Napriklad ak je predbezna dostupnost pri objednani napiklad cca 28 sept. az 3 okt, a date do kosika. Pride Vam faktura, kde je totozne rozpatie dodania. S nejakym odtupom pozriete na stranke Canyon dostupnost toho isteho modelu a uz je skorsia. Pride teda aj vami objednany bike skor ci dodrzuju lehotu co je na fakture uvedena?
Aj mne zmenili termin na skorší, ale bike došiel nakoniec aj tak v pôvodnom termíne. Je to rôzne. niekomu prišiel skôr ako mal avízované, inému neskôr, mne prišiel zhruba v avizovanom termíne. Takže fakt už len tá veštecká guľa...
dnes prišiel Nerve 6.0 pre priateľku objednané najskor M s termínom až zaciatkom októbra, neskor sa objavilo L s termínom koncom augusta, tak sme zavolali, bez problémov zmenili objednávku kde dokonca termín odoslania bol o týžden skorej ako na stránke - 22. - 26. Stále čakajúc na imejl o odoslaní dnes 25teho kurier uplne prekvapil a L jej sedí perfektne, jej výška 178 a doocela dlhe nohy za 1200 uplne mega super bike, stale nechapem.. ale ten 9cm predstavec musí preč
Tak ako ste mi odporucili pisal som mail na support ci envedia urychlit dodanie, ked ze aktualna dostupnost modelu je skor na stranke ako mam ja a surobo ma odbili strucnou vetou ze v systeme je to taka a basta. Skusim tam teda volat.
tomas-g kubo asi myslel vysku sedla, lebo ta sedlovka je vysunuta dost malo, a ak je to uz finalna vyska tak by mala mat urcite Mko a mali ste pockat do oktobra. Ja mam nohy 82cm a mam na 48ke rame vysunutu sedlovku viac.Takze bud nema take dlhe nohy , alebo je moj prispevok zbytocny lebo sedlo pojde este aspon o 5 cm vyssie.
Nie nie, určite bude vyššie sedlo, to som ja len skúšal ako to manevruje, preto je nízko:D Lko jej sedí úplne super, ruky má tiež dlhé ale ten predstavec pôjde kratší
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj mne zmenili termin na skorší, ale bike došiel nakoniec aj tak v pôvodnom termíne. Je to rôzne. niekomu prišiel skôr ako mal avízované, inému neskôr, mne prišiel zhruba v avizovanom termíne. Takže fakt už len tá veštecká guľa...