Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
mravcolev je to nekvalitný nástrek. Nie je to UD...stealth farba u Canyonu znamená, že je matná čierna s lesklým čiernym nápisom. UD štruktúra vyzerá celkom inak...reklamuj.
Vdaka za odpoved. KEd tu ale citam tie odpovede tak jedni tvrdia ze UD a vsetko ok, dalsi zas ine. Clovek aby sa v tom vyznal. Inak je to kusok z outletu kde bol zaradeny do kategorie ze moze mat nejaky skrabanec, farebne vady a podobne. Na fotkach ale boli odfotene len rajdy s jednym skrabancekom a tieto "flaky" na celom rame nie. No nic, napisal som, uvidim co odpisu...
potrebujem testnut Neuron Lko ale vsetky terminy uz su obsadene . Na testovacke som nikdy nebol a cestovat nadarmo sa mi nechce = ma vyznam tam ist? pomoze mi to? dostanem sa k tomu biku aspon na 10min skusit geometriu? dik za rady
Oplatí sa podľa Vás priplatiť 500,- € Spectral AL 6.0 vs Spectral CF 8.0? Ak nerátam iný materiál rámu, tak jediný rozdiel je v kolesách M1900 vs M1700. M1700 by už mali mať rachet náboje (DT 350), ale v popise majú, že sa jedná o praporkový systém...žeby chyba v popise, alebo robí pre ne DT nejakú lowcost verziu M1700 s DT 370 nábojmi?
Edit: takže len chyba na SK stránke Canyonu, na ostatných (CZ, DE) stránkach to majú správne...
Oplatí sa podľa Vás priplatiť 500,- € Spectral AL 6.0 vs Spectral CF 8.0? Ak nerátam iný materiál rámu, tak jediný rozdiel je v kolesách M1900 vs M1700. M1700 by už mali mať rachet náboje (DT 350), ale v popise majú, že sa jedná o praporkový systém...žeby chyba v popise, alebo robí pre ne DT nejakú lowcost verziu M1700 s DT 370 nábojmi?
Edit: takže len chyba na SK stránke Canyonu, na ostatných (CZ, DE) stránkach to majú správne...
Nebudete niekto objednavať čokoľvek z Canyonu? Potreboval by som objednať napinak na reťaz a nexce sa mi platit komplet poštovne do BA. Alebo ak niekto niečo potrebuje môžeme to spojiť.
Takisto som napísal len svoj názor a vôbec sa nenavážam to by vyzeralo inak.
Príspevkom som chcel povedať asi toľko, ako dlho trvala bajku cesta od objednávky domov...
Ale podľa Tvojho komentu si zaslúžia pozornosť bajky asi až nad 3k
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napisal som v piatok, cakam na odpoved.
Vdaka za odpoved. KEd tu ale citam tie odpovede tak jedni tvrdia ze UD a vsetko ok, dalsi zas ine. Clovek aby sa v tom vyznal. Inak je to kusok z outletu kde bol zaradeny do kategorie ze moze mat nejaky skrabanec, farebne vady a podobne. Na fotkach ale boli odfotene len rajdy s jednym skrabancekom a tieto "flaky" na celom rame nie. No nic, napisal som, uvidim co odpisu...
Co se rámu týče, tak se jedná pouze o viditelné spoje karbonu. Rám je ošetřen pouze bezbarvým lakem a proto jsou tyto spoje vidět. Více se o tom dá dočíst zde: https://www.canyon.com/cs/service/supportcenter/article.html?supportcenter_articles_id=288
Takze ako reklamaciu to zda sa neuznavaju.
oplati sa priplatit, uz len pre ten pocit na dusi
už len kvôli tomu zvaru na AL sa oplatí
https://www.canyon.com/sk/factory-outlet/category.html#category=mtb-bikes&sort=price&order=1&id=23506
Dnes 14:30 dorazil na adresu
Hlavne že Ty si Top-ka
Príspevkom som chcel povedať asi toľko, ako dlho trvala bajku cesta od objednávky domov...
Ale podľa Tvojho komentu si zaslúžia pozornosť bajky asi až nad 3k
A co take mu chyba podla Teba?